4 juli dekoration idéer

4 juli dekoration idéer

Sommar underhållande utrymme

Vädret är (äntligen) varmt, vilket betyder att den fjärde juli är här! Oavsett om du bjuder in dina grannar, dina vänner, dina svärföräldrar eller dina nära och kära, så har vi underhållning för dig inför den stora semestern. Spräng fyrverkerierna och följ vår guide.

Lågt underhåll utemöbler

Sommarunderhållande utemöbler

Om ditt hem är välsignat med en uteplats eller uteplats, se till att du är utrustad med utemöbler som kräver lite underhåll. Förvara kuddarna inomhus till dagen och ge dina utemöbler en snabb slang innan dina gäster kommer. Allväders rottingmöbler som Biscayne Luxe Swivel Chair från Restoration Hardware är de perfekta utemöblerna med lågt underhåll.

Släng ut grillen

Sommar underhållande grillfest

Om du planerar att servera mat till dina gäster – och vi hoppas verkligen det – så överväg enkla sätt att laga en måltid utan att värma upp hela huset. Vi älskar att grilla på sommaren. Det är inte bara ett roligt sätt att njuta av naturen, utan det hindrar också kaminen från att värma upp ditt hus. Och medan alla älskar grillat kött, smakar majs, zucchini och tomater också bra på grillen.

Öppen spis

Sommar underhållande eldstad

Den här sommaren kommer inte att bli den varmaste någonsin. Och när en grill inte räcker för att hålla dig varm, bryt ut eldstaden. Vi placerade en cirkulär eldgrop på taket av detta palats från mitten av århundradet för att balansera de mer kantiga elementen i taket.

Bild via Savuer

Provisorisk bar

Sommar underhållande roscocktails

Om du planerar att servera drinkar till dina gäster, och vi hoppas att du gör det, bör du ha några sommarcocktailingredienser redo. Och du behöver ingen inbyggd våtbar för att få din drink. Utse en disk eller yta för cocktails och låt dina gäster göra resten. Rosecocktails är den perfekta drinken för denna sommar.

Bild via Elle Decor

sommarbelysning

Underhållande sommarbelysning

Om du planerar att underhålla dina gäster efter att solen gått ner bör du definitivt överväga dina alternativ för utomhusbelysning. Om du försöker få ett rustikt, chic utseende, överväg en ljusslinga. Kolla in hur vi såg ut i denna Hoboken-lägenhet.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *