Amningslektioner från Portugal Luz House

Amningslektioner från Portugal Luz House

Luz hus exteriör

Att resa är ett av de bästa sätten att få kreativ inspiration, särskilt för designers. Det finns trots allt inget bättre sätt att utsättas för nya färgkombinationer, mönster och arkitektoniska detaljer än att kliva ut ur din bekanta omgivning. Om vi ​​inte kan fly är det näst bästa att kolla in arbetet av en av våra favoritresefotografer, Sivan Askayo. När hon inte reser jorden runt delar hon sin tid mellan Tel Aviv och New York City. Hennes arbete har varit med i Conde Nast Traveller, Elle Decor, AFAR Magazine och andra. Så hon kan ett och annat om att upptäcka vackra hotell. Som sagt, vi svimmade nästan över hennes bilder av färgkombinationerna i Luz Houses i den portugisiska staden Fatima.

Detta lilla ekohotell har bara 15 rum och var och en är noggrant designad. Hjärnorna bakom utrymmet är Pedro och Ana, som bor intill med sina två unga döttrar. Ana är en professionell arkitekt och har kommit på möblerna, färgsättningen och alla små detaljer som gör denna plats till en magisk plats.

Luz Hotel Exteriör

Portugisisk design av silver Vespa

Luz hotellrestauranger

Mintmatsalsinredning

Interiörens färgschema bärs även utomhus, där den turkosa lampan är ihopkopplad med husets röda väggar.

Luz hotell matplats

Live Edge matbord

Live Edge plattbord ger lite visuell struktur och tyngd till utrymmet, medan de turkosa stolarna och bordsbasen gör att det inte känns för tungt. Utbudet av taklampor i koppar ger den perfekta dekorativa accenten.

Luz Hotel Designdetaljer

helvit vardagsrum och matplats

Vitt behöver inte vara tråkigt! Det finns så mycket fantastisk textur i det här utrymmet. Notera den grova jutemattan som ligger på den släta betongen. Och så mjukas de hårda kanterna på bordet och stolarna med kuddar och kuddar. Det är en bra påminnelse om att överväga textur såväl som färg och mönster.

Luz hotell pentry

mintgröna matsalsstolar

Hjärtat snidat från stolsryggen är bara en av de många speciella detaljer som gör detta rum unikt.

Luz hotell sovrum

Idéer för kök och matsal

Varje rum har ett litet pentry. I det här fallet är de turkosa detaljerna lite mer subtila och vitt spelar en större färgroll.

Luz Hotel Dekorativa detaljer

Accent vägg hotellrum

Utrymmesbesparande taklampor spelar rollen som nattduksbord i det här sovrummet. Observera badrummet med öppen planlösning – badkaret ligger precis bredvid sängen.

Mittpunkten i blommatbordet

Blommigt matbord i mitten

Även blommorna fungerar i färgskalan! Och marknadsväskan är en perfekt dekorativ touch.

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *