Antika köksbelysningsidéer

Antika köksbelysningsidéer

ANTIKA KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Antiken, per definition, syftar på gamla saker som är av stort värde. När det kommer till antik köksbelysning kan du dra slutsatsen att stilen inkluderar antika föremål som fortfarande ser fantastiska ut.

Klassiskt och tradition är därför nära kopplat till detta speciella ljuskoncept. Kanske behöver du leta efter antika föremål som kan kosta dig mycket. Annars kan du köpa från seniorer som har antika samlarföremål.

Här är våra 10 exempel på antik köksbelysning för inspiration.

Out-of-the-box antik köksbelysning

Out-of-the-box antik köksbelysning
Dessa: norbandys.com

Kalla denna belysning en kombination av skjul, ljuskrona och svamp. Vi ser detta med ett ögonkast för varje belysningskomponent. Låt oss dyka djupare in i denna antika köksbelysning eftersom den innehåller rika tips.

Vid det här laget kommer vi bara att fokusera på hållaren och belysningens bottenkåpa. Klädda i svart ser de alla antika och gamla ut. Vi kommer snabbt att hänvisa aspekterna till lådan vi såg en gång. Med topplocket ser boxlocket ut som en våg istället.

Belysningen blir en unik attraktion i detta moderna och klassiska kök.

Genomarbetad antik köksbelysning

Genomarbetad antik köksbelysning
Dessa: karlasouza.org

Det enklaste sättet att avgöra om en vara är antik eller inte är att undersöka materialet. Svarta och silverföremål kan tjäna som utgångspunkt för att avgöra detta. Om du fortfarande är osäker kan du fråga säljaren av denna antika föremål om information.

Förresten, vår andra idé är en sådan skatt. Belysningen ser komplex och dyr ut med lamphållarens sofistikerade och vackra design. Denna belysning visar upp ikonisk heminredning från förr.

Belysningen omsluter köket så djupt i antiken och klassicismen.

Vacker antik köksbelysning

Vacker antik köksbelysning
Dessa: sinhvienthienan.net

Antik köksbelysning färgas främst av ljuskronor och lyktor. De två användes ofta av människor förr eftersom det inte fanns några uppfinningar av lampor och glödlampor. Inte konstigt att antik köksbelysning är inspirerad av båda.

Vår tredje idé är en kreativ idé. Lykta och ljuskrona sätts ihop i detta kök. Belysningen tar en form inspirerad av lyktor som täckmantel för belysningen. I locken sitter lampor som fästs som ljus.

En annan stark antik bringer kommer från de svarta metallhållarna.

Mysig antik köksbelysning

Mysig antik köksbelysning
Dessa: firestarterpyrography.com

Vi har pratat om denna belysning i våra tidigare artiklar. För denna punkt kommer vi att uppehålla oss vid uråldriga egenskaper hos denna belysning. Vi tror att de flesta av er har sett denna belysning någon gång. Lampmodellen för belysning var vanlig på den tiden.

Lamporna ger traditionella kök en mysig och fridfull känsla. Titta nu på lamphållaren. Vi antar att hållaren är inspirerad av lyktan. Hållaren är gjord av svart metall vilket gör att den ser stark ut.

Detta har blivit den gamla delen av belysningen.

Underbar antik köksbelysning

Underbar antik köksbelysning
Dessa: liveonbeauty.org

Antik köksbelysning har en ikonisk design som håller den vacker trots modern tid. Inredningsarkitekter älskar att ändra stilen som anpassar sig till det nuvarande konceptet. En av de ikoniska stilarna kan ses från denna bild.

Den centrala belysningshållaren ser onekligen gammal och stark ut. Även om det räcker för gamla funktioner, tänk på den klassiska belysningsstilen. Stilen leker med kurviga linjer och formar dem sedan till detta graciösa foder.

Hållaren håller de tre platta, söta lamporna som senare ger svaga strålar.

Köksbelysning i antik metall

Köksbelysning i antik metall
Dessa: sebringdesignbuild.com

Vi har inte nämnt det tidigare. Vår sjätte idé skiljer sig från de tidigare exemplen. Medan de tidigare är förknippade med europeiska länder, är detta förslag nära relaterat till den mexikanska stilen av köksbelysning.

Fokus för vår diskussion är den hängande lampan, som består av endast en lampa. En intressant del av belysningen finns på locket och lampans hållare. De två ser så antika och värdefulla ut med den enkla designen.

Köket väljer den silverfärgade belysningen så att den passar in i det gula köket.

Sofistikerad antik köksbelysning

Sofistikerad antik köksbelysning
Dessa: moorishfalafelbar.com

Detta är vårt främsta exempel på antik ljuskronabaserad köksbelysning. Denna belysning visar upp den bästa konsten att designa ljus i europeiska länder på den tiden. Vi kan inte sluta beundra denna skönhet från topp till botten.

Belysningen använder det gamla metallfästet och dekoration. Det finns de graderade ljuspunkterna i belysningen. Du kan se de små prydnadssakerna falla under ljusen. Belysningen realiserar den sofistikerade designen som skapar den ultimata synen.

Med dessa egenskaper ligger fokus på belysningen i detta gröna kök.

Traditionell antik köksbelysning

Traditionell antik köksbelysning
Dessa: samokaweb.com

Så antik köksbelysning handlar om ljuskronor och lyktor? vi hörde dina tankar Vi presenterar därför denna traditionella och enkla antika köksbelysning för dig som älskar enkelhet.

Trots den blygsamma stilen garanterar vi inte låga belysningskostnader. Det kunde bli dyrt om det var hundratals år gammalt. Belysningen består av de två lamporna. Inlindade i konskydd ser lamporna stora ut.

Tack vare det svarta locket producerar lamporna svaga strålar som räcker för att lysa upp köksön.

Imponerande antik köksbelysning

Imponerande antik köksbelysning
Dessa: adastraerrans.com

På ytan kan man tro att denna belysning liknar den tredje. Ja, båda använder hela konceptet med ljuset i en lykta. Skillnaden ligger i lyktdelen. Denna belysning sätter inte en lyktaform i praktiken här.

Belysningen har en intressant täckning som förnyar det klassiska konceptet med klassisk köksbelysning. Den gamla smaken kommer från svart metall som ljusmaterial.

Elegant antik köksbelysning

Elegant antik köksbelysning
Dessa: jscottinteriors.com

Vårt fokus ligger på belysningen med locket som faller över köksbordet. Vi är säkra på att de flesta av er har sett detta någon gång. Belysningen är verkligen klassisk och graciös. Vi ser ofta denna ljussättning när vi ser gamla filmer som sätter bakgrund i Europa.

Vi anser att belysningen har ett antikt utseende på grund av det nyss nämnda typiska utseendet. Belysningen har en cirkulär metalldekor som förbinder den med den tunna metallhållaren.

Efter att ha läst den här artikeln, vill du gå på en lopp- eller antikmarknad? I så fall är du inte ensam för det är vi också.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *