Avkopplande sovrumsidéer

Avkopplande sovrumsidéer

AVSLAPPANDE SOVRUMSIdéer – Sovrummet har en viktig funktion för att hjälpa oss att slappna av efter att ha jobbat eller pluggat hårt hela dagen. Framför allt måste skapa ett avkopplande sovrum vara vår prioritet.

Var och en av oss kan ha olika åsikter om vad som gör ett särskilt sovrum så avkopplande. Och det hänger ihop med vår personliga smak. Vi samlar därför 10 avkopplande sovrumsmodeller som förhoppningsvis kan representera majoriteten av allmänhetens preferenser.

Trevligt avkopplande sovrum

Trevligt avkopplande sovrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vi håller fast vid den typiska allmänna uppfattningen att neutrala färger ger ett sovrum mening. Vitt, brunt och grått kan hjälpa dig att skapa ett avkopplande sovrum. Det första exemplet väljer också vitmålade träskivor.

Valet kommer att göra sovrummet ännu lugnare. Mjuka tyger för täcken och korta sängramar som denna förstärker avslappningsläget för ditt sovrum. Glöm inte att sätta upp fönster för frisk luftcirkulation.

Detta sovrum ser attraktivt ut med blommönster från lampskyddet till överkastet. Mycket vacker och lugnande.

Antik avkopplande sovrum

Antik avkopplande sovrum
Dessa: goodhousekeeping.com

Ett avkopplande sovrum bör inte hindra dig från att experimentera. Den andra idén gör sovrummet till ett personligt utrymme med antika samlingar. Som i det första exemplet blir vitt huvudfärgen och åtföljs sedan av brunt.

Det här sovrummet är inte bara avkopplande, det känns också luftigt. Detta är ett bra exempel för ditt stuga sovrum. Det finns många värdefulla och gamla föremål. Från den lata stolen till de söta skrivbordslamporna, sovrummet är ett sådant galleri.

Samlarföremålen gör sovrummet till en helig plats för ägaren eftersom han kan känna sig glad när han observerar och rena materialet.

Hippie avkopplande sovrum

Hippie avkopplande sovrum
Dessa: liamd.pw

Att skapa ett lugnt och avkopplande hippiesovrum är genomförbart. Du kan öva på den här stilen om du vill ha en ovanlig hippiesovrumsstil. Det finns två nycklar som behöver din uppmärksamhet.

Den första relaterar till det färgglada överkastet och skira vita tyger som hänger över sängramen. Den andra är de små antika föremålen som färgar väggen och sitter på skrivbordet. De skapar en stark hippiekänsla.

Sovrummet ser lugnt ut med de mjuka vita tygerna på sängen. Sängramens placering har också en avslappnande effekt.

Casual avkopplande sovrum

Casual avkopplande sovrum
Dessa: dulux.ie

Här är vårt bra tips för ett avkopplande sovrum. Välj en kort sängram som sitter rakt på sovrumsgolvet. Eller så kan du välja en tjock madrass som ligger direkt på sovrumsgolvet.

Sängens placering ser väldigt avslappnad ut. Den kompletterar sängen med mattan så att du kan sitta på den eller sträcka på benen. Eftersom utrymmet ser minimalt ut hänger sovrummet på de svävande hyllorna som även rymmer arbetsbordet.

För variationer använder sovrummet grönt, vitt och grått för sovrumsväggen.

Glad avkopplande sovrum

Glad avkopplande sovrum
Dessa: idealhome.co.uk

Vad sägs om ett avkopplande sovrum som använder dina favoritfärger som gult? Det här exemplet visar att du kan öva på din favoritfärg. Så ta den mjuka nyansen av gult och få sovrummet att se glatt ut.

Sovrummet väljer de enkla och mönstrade gula motiven. Så här ser sovrummet vackert ut med den blommiga tapetstilen. Ett av örngotten använder också blommönstret. Sängen ser bekväm och mjuk ut med högen av mjuka tyger.

Vem kan inte motstå att ockupera det där söta sovrummet efter långa timmars arbete?

Smart avkopplande sovrum

Smart avkopplande sovrum
Dessa: onekindesign.com

Detta sovrum tillämpar faktiskt nyckelfunktionerna i det industriella sovrummet. Neutrala färger och högt i tak dyker ofta upp i alla industriella sovrum. Detta sovrum i synnerhet kombinerar sovrumsstil med ett minimalistiskt koncept.

Det gör att sovrummet känns avkopplande och solidt. Återigen rekommenderar vi att du placerar sängramen tillsammans med en matta. De låter dig koppla av inte bara för att sova. Dessutom ser sovrummet chic ut med den höga bokhyllan.

Föreställ dig att spendera timmar med att läsa anständiga böcker samtidigt som du sträcker på benen på mattan. Så givande det är efter hektiska vardagar!

Neutralt avkopplande sovrum

Neutralt avkopplande sovrum
Dessa: hupehome.com

Svart, vitt och brunt passar väldigt bra till sovrummet. Vi ser ingen vanlig eller tråkig atmosfär från sovrummet. Istället är sovrummet fräscht och stilrent med de coola prydnadsföremålen.

Sängstommen känns enkel och neutral. Du kan sova gott där eller sträcka på benen på den raggiga vita mattan. Sovrummet känns stilrent med de öppna hyllorna, skyltdockan och söta hängande lampor.

Fönsterrutan ger en rymlig ton till det neutrala sovrummet.

Estetiskt avkopplande sovrum

Estetiskt avkopplande sovrum
Dessa: trendecors.com

Trä ger autentiska avkopplande och varma lägen till ditt sovrum. Oavsett om det är vitt eller brunt, välj trä för naturlig värme. Särskilt sovrummet ser estetiskt tilltalande ut med de konstnärliga samlarföremålen.

Du kan se denna mening i den stora, rundade dekorationen på sovrumsväggen. Det finns den hängande belysningen som ser tribal och traditionell ut. Dessutom är sängen fylld med de traditionella tygerna.

De fräscha växterna lugnar sovrummet för bra pauser.

Tropiskt avkopplande sovrum

Tropiskt avkopplande sovrum
Dessa: bocadolobo.com

Naturligt, fräscht och avkopplande. Det tropiska sovrummet håller på att bli det bästa valet för dig som letar efter det ultimata naturliga sovrummet. Som en bra förrätt väljer sovrummet ett lövmotiv till kuddarna och överkastet.

Sovrummet fyller utrymmet med stora eller små växter. Sovrummet väljer ett enkelt träskrivbord och hängare, som ofta dyker upp på stranden. Den stora sängen kommer säkerligen att göra sovrummet bekvämt och avkopplande.

Inget behov av en massa möbler till sovrummet. Så håll utrymmet avlastande.

Modest avkopplande sovrum

Modest avkopplande sovrum
Dessa: home-designing.com

Här är en av våra favoriter i ämnet. Vi tror att trä ger en betydande avkopplande ton oavsett vilken sovrumsstil det utövar. Detta sovrum är baserat på Zen-filosofin, som syftar till att skapa en fridfull atmosfär.

Sovrummet väljer det ljusa träslaget som ser blygsamt och fräscht ut. Dessutom ser sängramen kort ut, vilket ser bekvämt och avslappnat ut. Inredningen verkar också vara kort för att ge mer utrymme.

Sovrummet kan lugna sinnet och hjärtat samtidigt som det värms upp. Med de minimala dekorationerna ser sovrummet ännu mer lugnande ut.

Så det här är våra avkopplande sovrumsidéer för dig. Har du favoriter från listan? Dela dina tankar i kommentarsektionen nedan.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *