Bachelor Pad Idéer

Bachelor Pad Idéer

Bachelor Pad Idéer

Flyttar du till din första ungkarlsdyna och behöver hjälp med att utrusta dig för att uppnå dina drömmar, eller letar du efter idéer för ungkarlsunderlägg för att få ut det mesta av ditt utrymme? För att inspirera dig har vi valt ut 10 episka designidéer för möhippa från designers på Décor Aid för att enkelt uppgradera ditt hem.

Planera din grundkurs för paddling

Bachelor Home Idéer 2019

Som att dekorera ett rum, närma dig estetiken av din möhippa med en handlingsplan för att få ut det mesta av ditt utrymme utan att behöva offra för mycket tid.

Skapa en plan för att enkelt uppfylla dina behov, önskemål och visioner – från de smarta svensexa-idéerna som tas upp i den här praktiska resursguiden till att ta in föremål du alltid har velat ha.

funktionell konst

Bachelor pad idéer loftlägenheter

Konst förhöjer alla hem, men om du inte är ett fan av de mer klassiska konstverken och har ont om utrymme, vad sägs om att hålla din konst på en funktionell nivå? Gör din cykel till en samlingspunkt – vägg- eller takmonter den för en cool och funktionell konstnärlig visning – bättre än att stödja den på ytterdörren.

Om du letar efter svensexa idéer för små utrymmen eller svensexa idéer på en budget, är konst som dubblar sin funktion ett bra alternativ. Om du vill samla in skivor, ställ ut dem på väggen. De blir lättillgängliga, ger ditt hem personlighet och skapar en fantastisk konstnärlig look. Från TV:n på väggen till dina böcker till köksmaskiner, håll ett öga på ditt hem för att komma på dina egna konstnärliga svensexa-idéer.

industrigolv

Bachelor Pad Ideen Bodenbelag

Vem älskar inte en industriell look? Och var är bättre än på din egen möhippa? Eftersom industri och maskulinitet går hand i hand; Vi älskar utseendet på polerade betonggolv och grovt tillhuggna trägolv som sett i en ny kunds hem. De ser inte bara fantastiska ut, utan de är också mångsidiga. Detta gör dem till en av de bästa idéerna om ungkarl.

Men om polerad betong inte är något för dig, ta med branschen med kala golvbrädor. När det kommer till ungkarl pad vardagsrum idéer, är nakna golvbrädor ett bra alternativ. De är maskulina och industriella samt varma och inbjudande.

pallmöbler

Bachelor pad idéer möbler

Om du funderar på designidéer för svensexa på en budget, är pallmöbler ett bra alternativ att prova. Allt du behöver för att komma igång är lite DIY-kunskap (som är lätt att hitta på YouTube). Pallmöbler ser inte bara coola ut, de är otroligt billiga också – skaffa pallar och skruvar så är du igång.

Du kan bygga en upphöjd sängplattform att lägga din madrass på. Kombinera dessa med några bekväma puffar så kommer dina vänner till dig för att få idéer till vardagsrummet för ungkarlar.

Utrymmesbesparande kul

Bachelor pad idéer dekoration råd

Vad är en möhippa utan kul? Det är ett måste när det kommer till ultimata svensexa-idéer. Alla har inte plats för ett biljardbord i full storlek. Så vi har tagit fram några utrymmesbesparande svensexa-idéer så att du fortfarande kan ha kul.

Den enklaste av alla idéer är en darttavla – den kan skruvas direkt på väggen och bli fokuspunkten, eller så kan den döljas i ett snyggt träskåp.

Frilagt tegel

Bachelor pad idéer hur man dekorerar

Om du har en vägg att skapa en exponerad tegelsten på, använd den till din inredningsfördel eftersom den är perfekt för svensexa-idéer, stora som små. Exponerad tegelsten ser fantastisk ut och kommer att lägga till en maskulin, rå kant till ditt hem.

Oavsett om det är en vägg eller hela lägenheten kan vi bara inte komma över hur otroligt exponerat tegelsten ser ut för idéer om ungkarl.

träpanel

Bachelor pad idéer vardagsrum

Träpaneler är en av de där svensexa-idéerna som kan få alla rum att framstå som mer sofistikerade. Detta är det perfekta sättet att göra din lägenhet mysig samtidigt som den ger en maskulin touch. Träpanel kan vara lite dyrt. Så om du har en budget kan du behöva titta på andra svensexa-idéer.

Träpaneler är ren lyx och toppar vår lista för 2018 års idéer för ungkarlsdynor. Håll det traditionellt och sikta på en mörk bets eller något mer levande med en ljus färg eller vit. Och om du känner dig äventyrlig, välj en sofistikerad mörkblå eller grå.

Chef

Bachelor pad idéer skinnsoffa

Att introducera läder i designen av dina idéer om ungkarlslägenheter är ett måste. Läder ser bra ut, från en skinnsoffa till en skinnfåtölj till en skinnpall. Mörka väggfärger och vintage bruna skinnsoffor passar för bra ihop och vi tycker att de borde ingå i alla svensexa 2018 års idéer.

Vintagepjäser kan vara dyra. Så om du designar svensexa-idéer på en budget, leta efter smycken i vintagestil eller leta efter sparsamhetsbutiker efter det perfekta läderplagget.

Blanda mörka färger med ljus

Bachelor Pad Ideen lägenhetsdesign

Om ditt utrymme inte är så stort och du är intresserad av små svensexa-idéer, kombinera ditt färgschema med ljus och mörker för att förstärka känslan av rymd. Vi vet alla att ljusa färger får rum att se större ut och mörka färger får rum att framstå som mindre. Så använd detta till din fördel. Låt tre väggar måla en ljus färg och en i mörk färg – detta skapar en effekt och drar blickarna till den mörka väggen, vilket gör att ditt rum ser längre ut.

Måla väggen bakom hyllan i en mörk färg för en brännpunkt i ditt rum, eller fördjupa den bakom en skorsten i en slående färg.

Blanda traditionellt med modernt

Idéer för att dekorera ungkarlsdynor

Att blanda traditionella med moderna element är en av de ultimata svensexa-idéerna som du kan prova själv. Den här stilen har en sådan inverkan och lämpar sig för ungkarl pad idéer stora som små.

Att blanda gammalt och nytt tillsammans skapar en eklektisk atmosfär som hör hemma i ditt hem. Samla odds och mål som du ser dem i både antik- och secondhandbutiker.

Underhållande utrymme

Bachelor pad idéer lägenhet

Varje ungkarls dröm är att ha en bar hemma. Om du har utrymmet och pengarna, gör investeringen. Ha en cocktailstation dekorerad med alla glänsande verktyg och en rad livfulla glasflaskor. Behöver du idéer för svensexa för små utrymmen och har inte tillräckligt med utrymme för att installera en bar? Investera i en dryckesvagn så att du kan underhålla med lätthet.

Du kan välja en minimalistisk retrodesign eller gå all out för att få en jordglob. Det är en av de enklaste och billigaste svensexa-idéerna som gör en värld av skillnad. Vad du än väljer kommer dina vänner att tacka dig för att du har drinkarna till hands.

Håll det minimalt

Dekorera svensexa 2019

Från Silicon Valley till Big Apple, det handlar inte bara om att fullända en ordentlig ungkarlsdyna, det handlar mer om att skapa det bästa utrymmet för dig att koppla av i slutet av en lång dag, samtidigt som du bryter loss från de snygga idéerna för ungkarlsunderlägg för att inspireras placeras i hela ditt hem.

Genom att hålla din ungkarlsdyna minimal totalt sett sparar du mycket tid på att städa och organisera eftersom allt har sin egen plats och det inte finns för mycket skräp att distrahera eller oroa sig för. Notera de sofistikerade svensexa-idéerna som lyfts fram i köket ovan, för även om utrymmet är minimalt tilltalande, har det fortfarande en varm, välkomnande känsla som är lika lätt att rengöra som det ser tidlöst ut.

Organisation är nyckeln

2019 Bachelor Path Idéer

Precis som alla andra utrymmen, skapa en ungkarlsdyna med smarta organisatoriska vägar för ett lätthanterligt utrymme som är lika attraktivt att starta upp.

Fundera på vilka som är de bästa idéerna för ungkarl 2019 för ditt utrymme. Är du en tydlig pragmatiker? Eller är du en samlare av memorabilia som du skulle vilja se snyggt på din ungkarlsplatta?

Hur som helst, lagringsutrymme är viktigt för att sömlöst föra dina svensexa-idéer 2019 till liv. När varje föremål i ditt hem har ett specifikt område, kommer du att se hur mycket lättare det är att hantera utrymmet med kort eller ingen tid.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *