Backsplash-idéer för tegelkök

Backsplash-idéer för tegelkök

BRICK KITCHEN BACKSPLASH IDEEN – Med tiden blev tegel i modifierade former och storlekar populärt för olika köksbacksplash-koncept. Brick kan rymma ditt planerade backsplash även på en liten budget.

Rött tegel, vitmålat tegel och bart tegel är bland alternativen du kan utforska vidare i den här artikeln. Olika tegelbehandlingar kan resultera i ett betydligt annorlunda utseende. Se nedan för fler förklaringar.

Fin baksida i tegelkök

Fin baksida i tegelkök
Dessa: cileather.com

Travar av röda tegelstenar blir huvudkällan till alla backsplash-koncept i detta kök. Vi kommer bara att fokusera på rött tegel som täcker halva köksväggen. Bakstycket blir bakgrunden till köksbänken och diskbänken.

Backsplashen innehåller röda tegelstenar i olika storlekar, stora som små. De röda tegelstenarna ser naturliga och fräscha ut. Kökets baksida och bänkskivan ger detta utekök en naturlig känsla.

Sammantaget är detta lilla kök fantasifullt för den lilla kretsen av nära vänner som tillbringar helgen tillsammans.

Färskt tegel kök backsplash

tegelkök fräscht tegelkök
Dessa: homebnc.com

Få variation på rött tegel. Måla röda stenar med grönt för att förstärka den fräscha ton som redan kommer från själva röda stenar. Denna backsplash kan visa dig ett enkelt sätt att uppnå önskad köksbacksplash.

Dela upp hela det planerade backsplashområdet i två delar. Måla köksväggen uppifrån och ned (flytande förvaring) i en superljus grön nyans.

Placera röda tegelstenar mellan det flytande förrådet och köksbänken och måla dem gröna. För den andra delen, välj den mörka eller rika nyansen av grönt för en cool kontrast.

Naturlig tegelkonstruktion av tegelköket

Naturlig tegelkonstruktion av tegelköket
jonathanpackham.com

Denna backsplash liknar den första idén genom att alla råa stenar används utan finish. Denna idé verkar mer naturlig eftersom backsplashen innehåller stenar som har kapats i olika storlekar. Backsplash vill här presenteras som möjligen naturligt.

Tegelstenarna beställs oregelbundet från fläktkåpan till köksbänken. Hela köket ser krämigt och bekvämt ut. Intressant nog att se att backsplash matchar kökets metalliska utseende.

För denna rekommendation måste du lämna stenarna obearbetade. Vid behov, presentera cement som visas här.

Avkopplande backsplash från det toskanska tegelköket

Avkopplande backsplash från det toskanska tegelköket
Dessa: najwakitchen.com

Välj den toskanska tegelstilen som du kan se på den här bilden. Stenarna i denna backsplash verkar hänvisa till kusten eller stranden. Stenarna ser vitare och mjukare ut. I backsplashen används stenarna i många storlekar, vilket bidrar till den naturliga känslan här.

Dessutom finns det två sub-backsplash-koncept i den här bilden. Den första hänför sig till husets vägg som blir backsplash för matlagningsapparaterna. Bredvid står tegelstenarna till diskbänken. Backsplash ger en balans för matlagningsredskap av metall.

Detta utekök känns avslappnat och mysigt med detta val av toskanskt tegel.

Enkel tegelkonstruktion av tegelköket

Enkel tegelkonstruktion av tegelköket
Dessa: ssreuta.com

Med utgångspunkt från samma idé som den första idén, kommer vår femte idé sannolikt att få stor användning i både ett traditionellt och modernt kök. Denna backsplash använder ett mycket mindre antal röda tegelstenar jämfört med den första rekommendationen.

Dessutom, med denna backsplash, målas tegelstenarna vita, även om den röda nyansen förblir synlig i denna bild. Backsplashen står i kontrast till de moderna matlagningsapparaterna. Det är så naturliga och moderna accenter smälter ihop så bra här.

Du behöver bara måla stenarna vita för en liten avvikelse. Denna enkla idé motsäger atmosfären hos den första.

Unik baksida för kök i tegel

Unik baksida för kök i tegel
Dessa: bjgcfoundation.org

Oregelbunden ordning ger vissa en nyckfull vädjan. Detta kan härledas från detta backsplash-koncept. Backsplashen använder naturliga eller grova stenar i olika storlekar, från stora till små.

Man kan till och med se att tegelstenarna fungerar som pelare för träbordet. Stenarna är oregelbundet ordnade. Vissa av stenarna går framåt jämfört med andra. Den ospecificerade ordningsstilen ger en naturlig atmosfär för backsplash.

Och med träskåpen och köksbänkskivan känns hela köket jordnära.

Klart tegelköksbacksplash

Klart tegelköksbacksplash
Vad: Pinterest

I den här artikeln kommer vi att använda röda tegelstenar som det vanliga basmaterialet. Röda tegelstenar är lätta att hitta och flexibla för backsplash-koncept på nedervåningen. Den här bilden visar en av dem.

Backsplashen är gjord av rött tegel som sträcker sig från fläkten till köksbänken. Denna backsplash varierar något genom att måla koncentrerat vitt på tegelstenarna.

Detta hopp för att balansera backsplash med det övergripande utseendet på köket som ser så djupt ut i vitt. Du kan få två toner i denna backsplash med denna enkla idé; naturliga och moderna värderingar.

Varmt tegelkök från tegelkök

Varmt tegelkök från tegelkök
Dessa: Thomasbrick.com

Det här köket använder tunna röda tegelstenar för backsplash från vänster till höger. Naturlig och varm täcker backsplash från topp till botten till köksbänken. Backsplashen blir också bakgrunden till spiskåpan.

Backsplashen tar mycket plats i det här köket. Backsplash passar bra ihop med trä som blir huvudmaterialet till bland annat spiskåpan och golvet. Detta gör att hela köket känns så varmt och lätt, vilket delvis beror på tegelstenarna.

Trendig backsplash från tegelkök

Trendig backsplash från tegelkök
Dessa: smartsrl.net

Vår nionde idé inbjuder dig att experimentera med röda tegelstenar. Genombrott av fyrkantiga eller rektangulära röda stenar anordnade vertikalt eller horisontellt. Denna backsplash använder röda tegelstenar som skapar vissa jobb.

Du kan se ett traditionellt arrangemang där de rektangulära röda tegelstenarna är snyggt placerade horisontellt bredvid. Den unika formen kommer av att några av de generellt rektangulära stenarna är arrangerade i skev ordning.

Vi kallar beställningen en stilren sådan.

Cool backsplash från tegelkök

Cool backsplash från tegelkök
Dessa: chuckragantix.com

Vi avslutar den här listan med ytterligare ett enkelt sätt att ordna röda tegelstenar som resulterar i en cool vy. Denna backsplash använder rektangulära röda tegelstenar som ett av backsplash-koncepten. Backsplashen är kreativ genom att hämta inspiration från trappor.

Du kan se några av de röda tegelstenarna skäras och knytas som om de vore trappor. Den övergripande backsplashen känns cool och modern. Backsplash erbjuder traditionellt värde i detta moderna kök som använder minimalistiska köksmaskiner.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *