Badrum kakel idéer

Badrum kakel idéer

Badrumsinredning kan göras på många sätt. En av dem brickor. Att byta kakel kan drastiskt förändra utseendet på ett badrum. När du planerar att inreda ditt badrum bör kakelplattorna beaktas. Låt dig inspireras av våra idéer om badrumsplattor.

Att byta kakel i ett badrum kan få en drastisk inverkan. Men inte alla plattor kan uppnå den bästa effekten. Beroende på omständigheterna är vissa kakel mer lämpliga än andra för ett visst badrum. Om du fortfarande inte är säker på vilken typ av kakel du ska använda för ditt badrum, använd våra idéer för badrumsplattor för att hjälpa dig att bestämma dig.

Badrum kakel idéer

1. Stora plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 1

Stort kakel är ett bra alternativ även om badrummet är litet. Faktum är att ett litet badrum kan dra nytta av stora kakel, vilket gör att det ser större ut än vad det egentligen är. Generellt sett gör stora plattor att rummet ser mysigt ut.

2. Diagonala plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 2

Du behöver inte installera plattorna horisontellt. Diagonala plattor ser också bra ut. Det kanske inte ser lika organiserat ut som horisontella brickor. Däremot har diagonala plattor sin egen charm. Till exempel ser plattornas linjer intressanta ut och mindre tråkiga.

3. Svarta plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 3

Vill du göra ditt badrum mer ädelt, elegant och förfinat? Prova svarta plattor. Svart kakel passar bra till vita möbler och tillbehör. Om du vill använda svart kakel, se till att badrummet har tillräckligt med belysning, speciellt om du vill använda svart kakel för golv och väggar.

4. Neutrala plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 4

Alla gillar inte djärva färger. Vissa människor föredrar neutrala färger. Gillar du neutrala färger bör du använda neutrala kakel. Till skillnad från djärva färgade plattor drar inte neutralfärgade plattor uppmärksamhet. Snarare skapar det en bekväm, mysig och avkopplande atmosfär samtidigt som andra delar av badrummet sticker ut.

5. Mosaikplattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 5

Om du vill skapa en brännpunkt på golvet och/eller väggarna, överväg att använda mosaikplattor. Små mosaikplattor uppmärksammar platsen där de är installerade utan att störa ögat.

6. Blankbrunt kakel

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 6

Trä kan vara ett bra komplement till ett rum. Tyvärr är de inte lämpliga för ett badrum. Men om du vill ha en träliknande funktion i ditt badrum kan du fortfarande ha det. Du kan använda blankt brunt kakel som liknar trä utan träets nackdelar.

7. Marinblå och vita plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 7

Kombinationen av marinblått och vitt ser fantastiskt ut i nästan alla rum, inklusive badrummet. Marinblått och vitt kommer att sticka ut och göra ett uttalande utan att övermanna de andra färgerna i rummet.

8. Flerfärgade plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 8

Om du vill ha kul, prova flerfärgade plattor. Eftersom flerfärgade plattor blir centrum i rummet är det viktigt att inte överdriva det. Se till att skapa balans i rummet. Till exempel, förutom flerfärgade plattor, kan du använda neutrala plattor.

9. Kubismplattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 9

Kubismplattor är ett bra alternativ för dem som älskar retrostil. Om du inte gör det, använd den om du letar efter ett sätt att få ditt badrum att se större ut. Kubismplattor suddar ut utrymmet eftersom du inte vet var de börjar och var de slutar.

10. Jordplattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 10

Jordfärger är alltid intressanta. De ser eleganta ut och ger rummet en rustik känsla. Överväg att installera jordkakel om du vill skapa ett snyggt badrum utan att behöva använda djärva färger.

11. Blanka plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 11

Att lägga blankt kakel är ett bra sätt att reflektera mer ljus och få ett badrum att se större ut än vad det egentligen är. Dessutom ser rummet rent och modernt ut.

12. Vita plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 12

Ett vitt badrum är alltid bra. Med vitt kakel har du ett ljust och luftigt badrum. Men eftersom vitt är en neutral färg, kanske du vill lägga till en brännpunkt eller två i rummet så att det inte ser tråkigt ut.

13. Grå och vita plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 13

Om du vill ha ett modernt badrum, överväg att lägga grått och vitt kakel. De ger enkelhet och elegans till rummet.

14. Stein Travertinfliesen

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa) 14

Travertinplattor av sten ger en naturlig, rustik och elegant atmosfär och är väldigt lätta att upptäcka för ögonen. När du lägger till rustika möbler och rätt belysning får du ett mycket elegant badrum.

15. Geometriska plattor

15 badrumsplattor 2020 (Kolla in dessa)

För ett mer traditionellt utseende, använd geometriska plattor. Geometriska plattor ger rummet ett traditionellt utseende, särskilt när andra komponenter har rätt färg för att matcha plattorna.

Vad tycker du om våra badrumsplattor ovan? Hjälper de dig att få inspiration till hur du kan inreda ditt badrum? Vi hoppas att du gör det.

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *