Badrumsfönsteridéer

Badrumsfönsteridéer

Eftersom badrummet är ett väldigt privat utrymme i varje hem, lägger många inte till fönster i badrummet. Detta är ett felaktigt beslut eftersom fönstret är ett viktigt tillskott till alla rum i vårt hem, inklusive badrummet.

Det är därför du måste prova några av dessa badrumsfönsteridéer, inte bara för att möblera ditt badrum utan också för att du ska må bättre när du använder din tid.

Tyvärr är det inte alltid lätt att designa ett badrum med fönster. Lyckligtvis leder dessa idéer dig till att skapa ett exceptionellt badrum med perfekta fönster. Det är bäst att vi börjar nu.

Badrumsfönsteridéer

1. Matcha fönstren till inredningen av ditt badrum

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 1
Dessa: willieclancyfestival.com

För moderna och moderna badrum är ett enda ramlöst fönster perfekt. Men om ditt badrum har en traditionell inredning är det bättre att lägga till två eller flera inramade fönster. Var bara uppmärksam på placeringen av fönstren i ditt traditionella badrum. Symmetri är nyckeln till en bekväm och välkomnande miljö.

2. Ju mindre badrum, desto större fönster

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 2
Dessa: hips.hearstapps.com

Ett stort fönster är perfekt för små badrum. Det stora fönstret ger rummet ett mer rymligt och öppet utseende. Se till att ditt fönster inte ser för stort ut men inte heller ser för litet ut, särskilt om det är placerat bredvid ett badkar. Låt det stora fönstret föra in dagsljus och den avkopplande utsikten in i ditt badrum.

3. När ska fönstret användas som mittpunkt?

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 3
Dessa: safehomefarm.com

Använder du ditt fönster som fokuspunkten i ditt badrum? Om ditt badrum har en traditionell inredning som retrostil, är det bättre att sömlöst blanda ditt fönster med andra dekorer. Men om din interiör är modern eller modern är det en bra idé att använda ett fönster som huvudfokus.

4. Det bästa stället för ditt badrumsfönster

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 4
Dessa: willieclancyfestival.com

Speciellt när badrummet ligger på första våningen, är den bästa platsen för badrumsfönster toppen av badrumsväggen. Denna position ger maximal avskildhet för alla i badrummet. Denna tjänst är även en standardtjänst för en lägenhet.

5. Badrum fönster dekoration idéer

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 5
Dessa: safehomefarm.com

Eftersom integritet är väldigt viktigt i ditt badrum tvekar du vanligtvis att lägga till ett stort fönster. En perfekt lösning på detta problem är att lägga till persienner och jalusier för att dölja allt i badrummet.

6. Byte av gardiner med eleganta överdrag

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 6
Dessa: mycoloradoglass.com

Gardiner kan vara vackra dekorationer för fönster, men inte badrumsfönster. Istället för att använda något av tyg för att skydda din integritet, överväg att använda träluckor. De ger dig naturligt ljus när du öppnar dem och ger dina fönster ett stilrent utseende när de är stängda.

7. Det betyder inte att du inte kan behålla dina gardiner

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 7
Dessa: cdn.homedit.com

Gardiner är inte det mest praktiska valet för ett badrum. Men gardiner kan se perfekta ut i vissa badrum. Till exempel, om dina badrumsfönster inte är nära ditt badkar, är gardinerna perfekta. Vita gardiner ramar in fönstren i ditt badrum i bohemisk stil perfekt. De ger dig också den integritet du behöver.

8. Integritetsskydd med ogenomskinligt glas

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 8
Dessa: hips.hearstapps.com

När gardiner och jalusier inte är din stil skyddar ogenomskinligt glas din integritet. Ogenomskinligt glas släpper in naturligt ljus i ditt badrum. Samtidigt skyddar de dig genom att dölja allt du gör i badrummet. Använd det klara glaset ovanpå ditt fönster.

9. Kombinera fönster med speglar

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 9
Dessa: willieclancyfestival.com

Särskilt små badrum behöver fönster för att släppa in ljus, vilket gör att utrymmet känns större. Ett annat sätt att få rummet att se rymligt ut genom fönstret är en stor spegel. Spegeln reflekterar och sprider ljuset i hela badrummet.

10. Överlista ditt smala och höga badrum med höga fönster

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 10
Dessa: safehomefarm.com

Det smala och höga badrummet efterlyser höga fönster som framhäver takhöjden istället för den lilla planlösningen. Detta höga fönster är inte bara perfekt för små badrum, utan det kan även användas för andra badrumstyper.

11. Extra stora fönster och speglar för ett ljusare och bredare badrum

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 11
Dessa: cdn.homedit.com

Ett annat sätt att göra ett litet badrum perfekt är att kombinera hela väggen av fönster med hela väggen av speglar. Denna kombination gör att ett litet badrum ser extremt rymligt och ljust ut.

12. Fullhöjd badrumsfönsteridéer bredvid badkaret

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 12
Dessa: mycoloradoglass.com

Vad finns utanför ditt badrum? Om det finns en vacker utsikt måste du ta in den i ditt badrum genom ett fönster i full höjd. Fönster i full höjd levererar skönheten utanför mycket tydligt. Täck den med en stängning som döljer ditt badrum varje gång du behöver mer avskildhet.

13. Fönster och spegel sida vid sida

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 13
Dessa: mycoloradoglass.com

Har du två handfat i ditt badrum? Istället för en lång spegel ovanför diskbänken, använd två höga speglar ovanför diskbänken. Lägg sedan till tre smala och höga fönster på väggen. En mellan de två speglarna, en till vänster, en till höger.

14. Sprid den nautiska accenten med runda fönster

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 14
Dessa: cdn.homedit.com

Det runda fönstret är speciellt perfekt om du vill att fönstret ska vara i fokus i ditt badrum. Den cirkulära formen ger också en nautisk känsla till ditt badrum.

15. Det horisontella fönstret för källarbadrummet

45 badrumsfönsteridéer 2020 (för olika design) 15
Dessa: willieclancyfestival.com

Källarbadrummet kräver naturligt ljus från ett horisontellt fönster strax under taket. Du kan placera sminkdelen, spegeln och allt annat du vill under det horisontella fönstret i ditt badrum.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *