Badrumsidéer för barn

Badrumsidéer för barn

När vi designar vårt hem är badrummet ofta en eftertanke. Och ändå, med bara små detaljer här och där, kan vi förvandla ett tråkigt badrum till ett intressant. Den här gången ger vi dig några intressanta idéer för barnpoolen som du kan implementera. Ingen anledning att oroa sig, ingen renovering krävs.

Det finns många sätt att designa ett barnbadrum. Det som gör det roligt att designa ett barnbadrum är att du kan experimentera med massor av färger, nyanser och till och med teman, till skillnad från vuxenbadrum där vi tenderar att fokusera på ett enda tema eller design. Om du inte vet var du ska börja kan du använda våra barnpoolidéer nedan som en guide.

Barnbadrumsidéer

1. Lägg till en lång bänk

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 1
Dessa: theplumbette.com.au

Barn har många saker. handdukar, badleksaker, tvålar, schampon och så vidare. På grund av detta kan vem som helst lägga till en lång landningsplatta som en lång bänk. Inte nog med det, om den väljs rätt kan en lång bänk också komplettera badrummets utseende.

2. Vid tveksamhet, använd gul

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 2
Dessa: i.pinimg.com

Även när de andra delarna av badrummet har vuxit upp ger en ljusgul vägg en rolig och fräsch känsla till utrymmet. Det spelar ingen roll om hemmet är designat i ett traditionellt eller modernt tema, en gul kommer att komplettera det.

3. Använd dekaler

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 3
Dessa: feepiele.info

Kanske är badrumsväggarna kaklade. Eller så kanske du bara inte vill måla. Ändå vill du inreda ditt barns badrum. Om ja, bör du använda dekaler för att dekorera badrummet. Dekaler är ett bra val då de ändrar utseendet på badrummet utan att skada plattorna.

4. En vanlig grön

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 4
Dessa: mathewguiver.com

Enkelt betyder inte tråkigt eller tråkigt. Faktum är att enkel design ser bra ut som ett enkelt grönt badrum. Den har en fräsch, fruktig atmosfär. Det är också ett bra val om badrummet är litet och smalt, eftersom den klargröna färgen gör att utrymmet verkar större och inte rörigt.

5. Färga den blå

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 5
Dessa: museoshop.com

Gillar dina barn blått? Varför inte i så fall måla badrummet ljusblått? Ljusblått gör att badrummet ser intressant, sött och monokromatiskt ut. Inte bara det, utan färgen lyser upp och utökar visuellt utrymmet, vilket gör att rummet ser större ut än det är.

6. Havsfläkt

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 6
Dessa: feepiele.info

Havsteman är alltid en bra idé för barnpoolen. Ett badrum med marint tema är särskilt bra om dina barn älskar det marina livet. Du kan börja med att lägga till en gardin med bilder på marint liv. Du kan till exempel även lägga till krokar med bilder på dina barns favoritdjur.

7. Lysa upp badrummet

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 7
Dessa: mathewguiver.com

Barn älskar ljusa färger. Varför inte lysa upp badrummet med färger som ljust orange? Ljusa orange ger rummet en rolig och glad atmosfär. Ännu bättre, det krävs inte mycket för att uppnå denna effekt. En enda vägg av ljus orange kommer att vara fantastisk.

8. Rent och modernt

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 8
Dessa: museoshop.com

Ett barns badrum behöver inte vara tema med söta saker eller färger. Du kan designa ditt barns badrum i ett rent och modernt tema. De rena och organiserade linjerna är en bra motpol till den röra som barnen gör.

9:e plats för alla

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 9
Dessa: theplumbette.com.au

Har du flera barn är det jättebra om du kan designa badrummet på ett sätt som passar dina barn. Badrummet ska ha tillräckligt med utrymme för alla. Den ska till exempel ha två speglar (eller en lång), två handfat och två badrumstrappor.

10. Övervaka sätet

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 10
Dessa: mathewguiver.com

Om du har yngre barn måste de övervakas. För enkelhetens skull kan du lägga till övervakningsstolar i badrummet. Vill du komplettera rummets utseende kan du välja en övervakningsstol som matchar rummets tema.

11. Röd, vit och blå

15 barnbadrumsidéer 2020 (gör dina mer intressanta) 11
Dessa: feepiele.info

Rött, vitt och blått är en vanlig färgkombination. Denna enkla färgkombination är ett utmärkt val eftersom den passar både vuxna och barn.

12. Beach Chic Badrum

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 12
Dessa: feepiele.info

För att få badrummet att se mysigt och lugnt ut kan du prova beach chic. Beach Chic använder inte djärva färger. Snarare används lugna och rogivande färger som ljusblått.

13. Halkfri matta

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 13
Dessa: theplumbette.com.au

För att förhindra halka kan du lägga till en halkfri matta i badrummet. Med många färgglada halkfria mattor att välja mellan, hitta en som passar badrummets övergripande tema.

14. Badleksaksarrangör

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 14
Dessa: museoshop.com

Barn tenderar att göra saker rörigt. För att se till att badrummet inte är belamrat med badleksaker kan du lägga till en badleksaksarrangör.

15. Tandkrämsdispenser

15 badrumsidéer för barn 2020 (gör dina mer intressanta) 15
Dessa: theplumbette.com.au

Det finns många barnvänliga tandkrämsautomater där ute. Överväg att lägga till en för att göra tandborstning kul för dina barn.

Vad tycker du om våra barnpoolidéer ovan? Vilken av dessa idéer skulle du vilja prova? Vi hoppas att de inspirerar dig att designa ditt barns badrum.

Check Also

Industriella vardagsrumsidéer

INDUSTRIELL VARDAGSRUM IDEEN – Industriella vardagsrumskoncept blir en av de kreativa inredningsmodellerna som stjäl hjärtan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *