Badrumsidéer i marmor

Badrumsidéer i marmor

BADRUMSIdéer i marmor – Marmor är en av de dyra stilarna av keramik som är allmänt tillgängliga i järnaffärer. Materialet är ganska dyrt då det är naturligt starkt och fräscht.

Vanligtvis har marmor linjer över sig. Du kan välja marmor som skärs till kvadratiska eller rektangulära plattor. Eller så kan du sätta upp marmor som ser hel ut. För mer information, se våra 10 badrumskoncept i marmor nedan.

Badrum i brun marmor

Badrum i brun marmor
Dessa: hgtv.com

Vi lär oss välja ett badrum i marmor som passar badrummets övergripande utseende. I vårt första exempel är brunt valt som temafärg. Vi tycker därför att det är förståeligt att badrummet ska ha så brunaktig marmor.

Faktiskt ser marmorn brun och beige ut. Kombinationen av de två färgerna gör badrummet till en så fräsch plats. Kulorna skärs till några kvadratiska och rektangulära plattor för golv och vägg.

Med tanke på det trånga utrymmet tror vi att kulorna inte kommer att kosta mycket pengar att köpa. Därför måste du beräkna den totala ytan av badrummet för att bestämma hur många kulor du behöver.

Neutralt badrum i marmor

Neutralt badrum i marmor
Dessa: homedit.com

Oregelbundna svarta linjer skapar ett vitt område för marmorn. Vi tycker att marmorn håller sig hel med den speciella designen som är i mitten. Så marmorn ser neutral ut. Linjerna väcker marmorn lite till liv.

Förresten, vi dras till valet av marmor. Det beror på att själva badrummet är vitmålat och Tosca. Medan färgkombinationen gör badrummet väldigt mjukt, ger de svarta linjerna en något mörk ton.

Sammantaget känns hela badrummet unikt och givetvis bekvämt för hela familjemedlemmarna.

Badrum i ljus marmor

Badrum i ljus marmor
Dessa: viendoraglass.com

Spabadrummet är gjort av beige marmor skuren i rektangulär keramik. Till skillnad från det andra exemplet ser vi inga oregelbundna linjer i marmorbrickorna. På grund av färgen ser plattorna ljusa ut.

Marmor är ett av de material som utgör badrummet. Vi älskar hur badrummet valde marmor för att balansera de andra materialen. Från exemplet, beroende på badrummets övergripande design, kan du köpa en specifik stil av marmor.

Strategin kan hjälpa till att spara mycket pengar. Och i alla fall kan idén dekorera badrummet.

Enkelt badrum i marmor

Enkelt badrum i marmor
Dessa: maisonvalentina.net

Här är ett marmortema som passar dina behov om du letar efter ett enkelt. Marmorn är bevarad som en helhet med den steniga delen. Detta ger marmorn en neutral och lite sträv känsla jämfört med de tidigare exemplen.

Marmorn matchar badrummets utseende. Som du kan se, omgivet av det gröna panoramaet, ser badrummet naturligt och mysigt ut. Det finns ingen bättre marmorfärg än brun när det kommer till badrumsdesign.

Eftersom den andra nyansen av brunt redan ser djärv ut, blir botten en sådan balans.

Badrum i klar marmor

Badrum i klar marmor
Dessa: kohler.ca

Listan blir inte komplett utan dem. Badrummet plockar upp den vita marmorn här och där med de svarta linjerna. Marmorn skärs till rikligt med rektangulär keramik.

Marmorn bildar badrummets golv och väggar. En del av badrumsväggen är gjord av vitmålade träskivor. Badrummet väljer marmordesignen för att stödja det rena vita konceptet som implementeras här.

Som du själv kan se känns hela badrummet så rent och fräscht. Marmorn blir också en sådan variant av badrummet.

Badrum i mjukt marmor

Badrum i mjukt marmor
Dessa: tileflair.co.uk

Han väljer också allmänt brunaktig marmor. Men skuggan ser lite intensiv ut. Istället känner vi en slags mjölkig marmoratmosfär. Marmorn skärs till riklig fyrkantig keramik.

Kakelplattorna används för att täcka badrummets golv och väggar. Som i de tidigare exemplen väljer badrummet marmordesignen för att framhäva badrummets brunaktiga nyans.

Detta gör att badrummet känns varmt och mysigt på samma gång. Detta beror på att alla möbler och dörrar ser bruna ut men i den milda nyansen.

Badrum i fräscht marmor

Badrum i fräscht marmor
Dessa: nebldgsupply.com

Liksom den femte idén väljer badrummet vit marmor. Denna gång lämnas materialet som en helhet med många oregelbundna svarta linjer på marmorn. Det är detta som gör att marmorn känns så fräsch.

Marmorn passar badrummet så bra att vitt och blått används som temafärger. Marmorn används också till diskbänken. Marmorn passar bäst till det stora utrymmet i badrummet.

Vi skulle vilja tipsa om att hålla jorden torr. Torka av vattnet som kan vidröra golvet så många gånger som möjligt.

Varmt marmorbad

Varmt marmorbad
Dessa: missmandyphotography.com

Varm och mysig. Den marmorerade designen är lite daterad med den rektangulära storleken och den svarta kanten. Dessutom innehåller marmorn det brunaktiga, koncentrerade området i mitten.

Marmorn skärs in i de rektangulära plattorna. Idén med golvet förstärker värmen i badrummet som skapas av den neutrala färgmålningen. Den övergripande badrumsdesignen verkar bekväm även med det stora fönstret.

Unikt badrum i marmor

Unikt badrum i marmor
Dessa: idealhome.co.uk

Marmorn ser unik ut med ”sprickorna” i hela badrummet. Vilket gör att marmorn ser speciell ut jämfört med marmorn som används i den femte punkten. Marmorn används för väggar och golv i badrummet.

Valet stödjer badrummets helvita tema på ett så trendigt sätt. Badrummet i sig innehåller det vita badkaret som liknar en gigantisk skål. I väggen på badrummet finns bland annat förvaringsutrymme för förvaring av bodylotion.

Imponerande badrum i marmor

Imponerande badrum i marmor
Dessa: sebringdesignbuild.com

Du kan välja den marmorstil som kombinerar vitt och grått på ett sådant sätt. Marmorn bildar duschutrymmet och golvet i badrummet. Övningen imponerar på oss tillsammans med förvaringsdesignen och spegelstilen.

Som en variant målar badrummet väggen med den mjuka gråtonen. Strategin ser riktigt cool ut med marmorvalet. Vårt sista exempel fascinerar oss mycket eftersom badrummet har en neutral färg.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *