Badrumsskåp idéer

Badrumsskåp idéer

IDÉER FÖR BADRUMSKORDER – Badrumsorganisation är ett måste. Det spelar ingen roll hur bra designen på ett badrum är. Om det är oorganiserat ser det dåligt ut. För att inte tala om att det för tillfället kommer att vara svårt att hitta en vara som du behöver. Inga problem. Vi har många idéer till badrumsskåp som hjälper dig att organisera ditt badrum.

Ibland krävs ordentlig organisation för att få ett badrum att se bättre ut. Om du har problem med att organisera din badrumsgarderob, prova våra idéer för badrumsgarderoben. De hjälper dig att organisera dina föremål och förhoppningsvis även förbättra utseendet på ditt badrum.

Badrumsskåp idéer

1. Hög linneskåp

Dessa: pinterest.com

Med en hög linneskåp har du fler sätt att organisera den på. Du kan till exempel dra fördel av höjden genom att placera föremål du behöver men inte använder ofta högst upp, medan du placerar föremål du använder varje dag lägre.

2. Smal linneskåp

Smal linneskåp
Dessa: pinterest.com

Har man däremot en smal linneskåp är organisationen lite annorlunda. I det här fallet kan du lägga allt på en hylla. Se bara till att du organiserar dem efter deras kategorier.

3. Infällbar korg i rostfritt stål

Infällbar korg i rostfritt stål
Dessa: pinterest.com

Det finns många sätt att lägga till mer förvaringsutrymme till din garderobshylla. Till exempel kan du lägga till några infällbara korgar i rostfritt stål till din garderobshylla.

4. Klara linser

klara glasögon
Dessa: pinterest.com

Du kan också lägga till flera klara glasögon till ditt badrum. Klara linser håller dina behov organiserade, torra och synliga. Om du vill kan du lägga de saker som är viktiga för dig i dessa burkar för att göra dem tillgängliga hela tiden och lämna allt annat på olika ställen.

5. Små lådor

Små lådor för badrumsgarderob
Dessa: ideas.staticsfly.com

Använd små lådor för att förvara föremål. Du kan gruppera objekt baserat på deras kategori för bättre organisation. Lägg till exempel extra schampon i den ena lådan och extra tvålar i den andra.

6. Identifiering

Märkning av badrumsskåpet
Dessa: ideas.staticsfly.com

Bildtexten får slut på lagringsutrymme. Men det hjälper till att organisera saker. Genom att märka saker kan du snabbt hitta det du letar efter.

7. Rulla handdukar

Rullande handdukar i badrumsskåpet
Dessa: ideas.staticsfly.com

Vikning är ett vanligt sätt att förvara handdukar. Däremot tar vikta handdukar mer plats än att rulla. Om du behöver mer förvaring, rulla ihop dina handdukar. Detta ger dig mer lagringsutrymme.

8. Hängkrokar

Hängkrokar i badrumsskåpet
Dessa: hips.hearstapps.com

Med hängkrokar kan du använda utrymmet som vanligtvis inte används. Till exempel under hyllan eller på en skåpsdörr. Detta kan spara utrymme.

9. Medicin

medicin
Dessa: hips.hearstapps.com

Organisera din medicin med avsikt. Lägg dem på en låda eller två. Vid behov, bifoga en etikett baserad på deras kategorier (pediatrisk medicin, första hjälpen, etc.). Om du har barn, se till att förvara dem på en plats som de inte kan nå. Se också till att läkemedlen är ordentligt förseglade.

10. Korg

Korg
Dessa: hips.hearstapps.com

Om din linneskåp har extra utrymme under kan du lägga till en korg. Vissa skåp har en inbyggd korg. En tvättkorg i en linneskåp är till stor hjälp då du kan samla smutsiga trasor, kläder eller handdukar fram till din tvättdag.

11. Rengöringsmedel

15 badrumsgarderobsidéer 2020 (förbättra organisationen) 2
Dessa: hips.hearstapps.com

Att städa badrummet är en rutin som vi alla måste göra. För enkelhetens skull kan du samla dina badrumsrengöringsmaterial på ett ställe som är lätt att nå. Eller om du har barn, placera dem på en plats där de inte kan nå men ändå är lättillgängliga för dig.

12. Hörnbehållare

15 badrumsgarderobsidéer 2020 (förbättra organisationen) 3
Dessa: www.goodhousekeeping.com

Hörn förblir ofta oanvända. Om hörnen på din garderob inte används och du behöver mer förvaringsutrymme kan du installera stapelbara hörnhyllor. Detta ger dig extra utrymme för att lagra reservartiklar och/eller föremål som du sällan använder.

13. Justeringar

15 badrumsgarderobsidéer 2020 (förbättra organisationen) 4
Dessa: www.goodhousekeeping.com

Alla föremål i garderoben är inte lika höga. Eftersom deras höjder varierar, kanske du vill göra flera justeringar. Du kan till exempel lägga mindre föremål på en smal hylla och större föremål på en högre hylla. Få ut det mesta av ditt utrymme och slösa inte bort utrymmet.

14. Nyckelpunkter

15 idéer till badrumsgarderoben 2020 (förbättra organisationen) 5
Dessa: www.goodhousekeeping.com

Vi har alla saker som vi använder varje dag. Det finns också en första hjälpen-låda som måste vara tillgänglig hela tiden. För att uppfylla dessa krav, förvara dina dagliga nödvändigheter och första hjälpen-kit på ett ställe inom räckhåll. Se till att de är lättillgängliga. Detta sparar tid och är till stor hjälp i en nödsituation.

15. Papperskorgen

Papperskorgen för idéer till badrumsgarderoben
Dessa: www.goodhousekeeping.com

Skräp kan vara fult för vissa människor. Om din garderob har ledigt utrymme under, och du redan har en korg utanför, kan du använda den för att installera en papperskorg. På så sätt kan du samla ditt skräp på ett ställe samtidigt som du håller det utom synhåll.

Det här är våra 15 idéer till badrumsskåp som hjälper dig att organisera ditt badrum. Vad tror du? Kommer du att prova någon av dessa idéer?

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *