Badrumsspegelidéer

Badrumsspegelidéer

BADRUMSPEGELIDÉER – Kan du nämna det väsentliga i badrummet? Bland de länge viktiga sakerna i ditt privata badrum är spegeln en av dem. Spegeln reflekterar inte bara din figur, utan spelar också en större roll i badrumslivet. Det är ingen överraskning att designers skapar gränslösa idéer för badrumsspegel som erbjuder både kreativitet och skönhet.

Badrumsspegeln installeras vanligtvis ovanför diskbänken för att du ska kunna utföra aktiviteter bekvämt. Att sminka, göra hår eller andra aktiviteter är mycket lättare när du har speglar. Följande är bra idéer för badrumsspegel som du inte får missa. Titta på det här!

Badrumsspegelidéer

1. Badrumsspegel med unik ram

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 1

En okonventionell spegelform är allt du behöver för att definiera din stil. Denna badrumsspegel har en unik ram som gör att du kan förhöja rummets skönhet utan större ansträngning. Denna unika badrumsspegel passar bäst för ett modernt eller modernt badrumskoncept.

2. Dubbel ramlös badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 2

Den ramlösa badrumsspegeln speglar din frihet. Denna spegeldesign passar bäst i din moderna badrumsstil. Kombinera med vägglampor av samma nyans. Du behöver inte längre turas om med diskbänken för nu har du dubbelt så mycket.

3. Dubbel svart inramad badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 3

Denna rektangulära inramade badrumsspegel står i kontrast till den övergripande badrumsinredningen. Designad med en djärv svart ram, detta är vad du behöver för att göra spegeln till fokuspunkten i rummet. Kör du dubbelt kommer du också enkelt åt fåfänga.

4. LED strip bakgrundsbelysning

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 4

Skapa futuristiska nyanser med den bakgrundsbelysta spegeln. Denna badrumsspegeldesign har LED-remsor på baksidan för att ge din spegel ett perfekt sken. Kombinera den med ett flytande handfat för att ge ditt badrum en modern stil.

5. Rektangulär badrumsspegel med klassisk ram

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 5

Möjligheterna är oändliga med spegelramen. Följande badrumsspegelram ser okonventionell ut. Kombinera den med matchande tapeter och en flytande fåfänga för en djärvare känsla. Denna badrumsspegel är lämplig för din moderna badrumsstil.

6. Rund spegel med bakgrundsbelysning

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 6

Du kan också använda en bakgrundsbelyst rund spegel för att definiera din stil i badrummet. Denna unika spegel ser enkel ut men kan vara en samlingspunkt i rummet. Bakgrundsbelysningen passar bra med tunnelbaneplattor på väggen.

7. Edgy inramad badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 7

Om du vill visa upp din maskulina stil är denna badrumsspegel ett perfekt val. Den robusta designen speglar din maskulina sida, medan dess unika färg kompletterar den grå väggen den är fäst vid. Kombinera med flytande handfat och vitt handfat för ett bättre utseende.

8. Badrumsspegel med hyllor

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 8

Har du ett smalt badrum? Då måste du göra det bästa av utrymmet. Att utrusta badrumsspegeln med hyllor är ett av alternativen. På så sätt kan du se din reflektion i spegeln och hålla toalettartiklarna på plats.

9. Traditionell badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 9

En mässingsinramad spegel är det bästa komplementet till ditt traditionella badrum. Denna rektangulära spegel tar dig tillbaka till 70-talet när den här typen av spegel var en hit. Kombinera med en klassisk vägglampa för att få känslan.

10. Vintage vit inramad badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 10

Vintage badrum behöver vintage speglar för att göra det perfekt. Följande vita inramade badrumsspegel är ett tillägg som skulle se bra ut i ditt vintage badrum. Den stora vita ramen med guldaccenter påminner ännu mer om vintagenyanser.

11. Ramlös spegel för oändlig känsla

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 11

Bryt gränserna och ta med denna ramlösa spegel in i ditt badrum. Om du har ett smalt badrum skapar den ramlösa spegeln en visuellt större effekt som du behöver för ett rymligt privat badrum. Kombinera med ljusa väggfärger och möbler.

12. Dekorativ badrumsspegel med lövram

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 12

Säg adjö till traditionella, tråkiga badrumsspeglar. Denna runda spegel är ett dekorativt val för att accentuera skönheten i ditt lövinramade badrum. Detta är bäst för din enstaka stående fåfänga.

13. Badrumsspegel i trä

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 13

Var och en av er som använder en lantlig stil eller ett traditionellt badrum kommer att göra ett vackert tillägg. Gör det perfekt genom att installera overhead LED-strips eller vintagebelysning.

14. Kreativ badrumsspegel

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 14

Har du någonsin sett kombinationen av inramad och ramlös spegel? Om inte, kolla in dessa spegelalternativ. Den här produkten skapar en spegelram av själva spegeln. Är det inte ett uppfriskande val för att ge ett mervärde till ditt badrum?

15. Sminkspegel med lampor

15 badrumsspegelidéer 2020 (öka ditt badrumsvärde) 15

Den runda sminkspegeln skapar en svävande effekt i kombination med bakgrundsbelysningen. Detta är vad du behöver för modern badrumsdesign, speciellt om du älskar den här spegelns eleganta design. Den mörka väggen gör det bara till en fest för ögat.

Inga fler slumpmässiga badrumsspeglar. Dessa badrumsspegelidéer är redo att ta ditt badrum till nästa nivå.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *