Barn hjälper till att dekorera ditt hem

Barn hjälper till att dekorera ditt hem

Efter att en kund till oss nyligen bad om att deras barn skulle arbeta med dem och vår inredningsarkitekt under designprocessen, tänkte vi på fördelarna med att ha barn som arbetar direkt med en designer. Visst, det kan hjälpa dem att lära sig fördelarna med briljant design i unga år, men finns det ömsesidiga fördelar, eller vill du bara göra processen mer stressande?

Att lära barn värdet av en välbedömd estetik tillsammans med processen för samarbete är ovärderligt för vårt team. Men hur gör man det framgångsrikt? För att inspirera dig, ta reda på hur det går till, vad du kommer att lära dig och vad din familj kommer att dra nytta av som helhet.

Hur det går:

Inredning med barn

Ta hand om större steg utan henne

Arbeta med din inredare för att göra långsiktiga investeringar och låt ditt barns input gå till element som är mer lekfulla och lättare eller billigare att byta ut.

Men låt dem handla hos dig så att de inte missar någon fas av projektet, vare sig det är i utställningslokaler, via kataloger eller online, eftersom det finns ovärderliga lärdomar att dra på vägen.

Ge dem ett incitament

Ge dem råd om sina egna sovrum och utrymmen när de tänker på inredningsalternativ och låt dem veta att de är ansvariga för underhållet och underhållet av deras tilldelade område.

Begränsade alternativ

Tyvärr, när det kommer till smarta investeringar, är himlen inte gränsen. Behåll vetorätten genom att vägleda urvalet genom att begränsa de val som fångar din uppmärksamhet och nå din budget först.

Detta kommer att hjälpa dem att delta bättre samtidigt som de bidrar till det övergripande resultatet av projektet.

Lär dem hur man är realistisk

Att låta dina barn arbeta med dig och din inredningsarkitekt är ett bra sätt att få dem involverade samtidigt som de skapar ett framgångsrikt resultat. Till en början kanske du märker att deras attityd till ditt hem är så hög som alla barn kan vara, och det är här det skulle vara klokt att gå in och peka på budget, utrymme och praktiska begränsningar för att lära dem hur man håller sig jordad .

När de får en bättre uppfattning om verkligheten i ditt projekt kan de bli mer involverade.

Fördelar för dig:

grå soffa i barnrummet

De kommer att lära sig erfarenheter som de kan dra ifrån

Genom att gå igenom inredningsprocessen tillsammans kan de slutföra varje steg, från att hämta inspiration till att möblera till budgivning – alla ovärderliga upplevelser som alla barn kan dra nytta av om projektet blir en framgång.

Du kommer att vara stolt över resultatet

Som med alla samarbeten kommer ditt barn att vara stolt över resultatet när de ser och känner de inredningsfördelar som de har uppnått genom att delta på din sida med dig och din inredare. Vilket i sin tur, lyckligtvis för dig, kommer att inspirera henne att hjälpa dig att ta hand om ditt hem bättre samtidigt som hon uppskattar värdet som fantastisk design ger.

Man lär sig hur man samarbetar

Eftersom varje uppgradering av ditt hem, från en enkel rumsuppfräschning till en större översyn, säkerligen kommer att innebära stressande problem som kräver korrekt hantering, kommer de också att lära sig hur man bäst arbetar med människor för att uppnå bästa resultat genom lämplig kommunikation och problemlösning färdigheter att uppnå.

Fördelar för dig:

ska hjälpa barn att inreda ditt hem

Du kommer att bilda ett nytt band

Ni har gått i skolan tillsammans igen, ni har shoppat tillsammans, men något så viktigt som att inreda ditt hem kommer att öka intimiteten och förståelsen för er relation exponentiellt.

Det är ett långsiktigt samarbete som hjälper dig att uppskatta hur de arbetar med dig och andra, deras problemlösningsförmåga och hur de ser på vardagen och världen i allmänhet. Denna värdefulla tid som förvandlar ditt hem tillsammans är också ett bra sätt att påminna henne om hur viktigt det är att känna och uppskatta ett hem.

Du kommer att lära dig mer om deras smak

Från det som driver dem estetiskt till att kunna kommunicera sin vision på rätt sätt samtidigt som de fokuserar på det de inte gillar, att engagera dem under hela ditt projekts livslängd kommer att hjälpa dig att fokusera på detsamma i den framtida vistelsesidan.

Dessutom hjälper det dig att styra en designriktning som hela hushållet kommer att njuta av och är stolta över att uppnå något tillsammans så att du får ut det mesta av din investering och tid. Och du har alltid en praktisk second opinion som kommer av instinkt.

Du kommer att se dem arbeta tillsammans med andra

När du och din inredare hjälper dem att definiera varje steg i inredningsprocessen kan du snabbt se hur väl de samarbetar med andra och vad de har för kommunikationsförmåga.

Detta i sin tur kommer att inspirera dig att hjälpa dem att hantera alla problem ni har stött på tillsammans och ni kan stärka deras ego genom att med tillförsikt fira de aspekter och föremål som de har hanterat.

Sammantaget är att få dina barn involverade i inredningsprocessen en win-win eftersom de kommer att minnas alla detaljer i projektet som fantastiska barndomsminnen som var bra att börja.

Bilder via Décor Aid + Pinterest

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *