Barnkammare inredning

Barnkammare inredning

Inredning för barnrum

Eftersom du ibland behöver hindra dig från att låta dina barn ta över hela huset, har vi valt ut åtta enkla nya sätt att hålla din inredningsestetik uppdaterad med råd från designers på Décor Aid för de bästa inredningsidéerna som finns i barnrum. När det kommer till inredning av barnrum behöver det inte vara en utmaning att behålla det du älskar och kämpa för hur du har inrett ditt hem. Som med alla livsförändrande förändringar, när man tänker på barnrumsinredningen, är det viktigt att förfina detaljerna för att få dem att fungera.

Var visar du den där samlingen av värdefulla Jaime Hayón-figurer som du har jagat sedan du arbetade med Lladró utan att dina barn skrämmer dig när de är i närheten? Hur man gör snygg och snabbt gömma alla dessa leksaker?

När du funderar på att inreda ett barnrum, kompromissa inte med stilen, eftersom allt beror på hur du ställer dig till det. Tänk inte på inredningen av barnrum som en begränsande utmaning, utan som en rolig, lättillgänglig uppgift för att få din kreativa känsla att flöda. Vi har allt från barnrumsidéer för små utrymmen till inspiration i dessa utrymmen. Att sätta dem på rätt estetisk väg i alla åldrar med en smart och genomtänkt inredning för barnrum kan trots allt vara både roligt och inspirerande i många år framöver.

HÅLL DINA MÖJLIGHETER PÅ PLATS

Barnvänlig inredning

Ta en aning från de gamla skolans heminredningsbutiker med klar museumsgel. Jag slår vad om att du aldrig har hört talas om det, men om konstgallerier och museer använder det för lättare, lättare att välta bitar, så borde du också göra det. Även om namnet är lite av en överdrift, förstår du poängen.

När det kommer till ömtåliga delar som är lätta, behöver du inte behålla en favoritkristallvas eller dekorativ tallrik. En billig burk är helt avtagbar, återanvändbar, klar och giftfri och kan enkelt säkra hundratals delar. Det handlar inte om att dölja det du stoppar in i ditt barns rumsdekorationsidéer, det handlar om att trampa försiktigt. Och du kan fortfarande visa upp dina favoritfynd samtidigt som du håller de få dekorativa föremålen du har lagt till i ditt barns rumsinredning säkra och på plats.

Bild via Sonia Pedrazzini

SKAPA distraktioner

Barnvänlig inredning

Istället för att låta dina barn kamma igenom din eftertraktade skivsamling, arbeta med att skapa funktionella, attraktiva och stimulerande utrymmen i hela ditt hem så att de kan fokusera på att ha kul utan att sätta dig på hög beredskap. När det kommer till att inreda ditt barns rum, ju mer kreativ du är för att hålla dem glada och samtidigt hålla deras zoner i åtanke, desto mer kommer de att uppskatta varje rum i ditt hem.

Tänk tillbaka på din egen barndom när du förverkliga ditt barns rumsinredningsidéer – vad fungerade? Vad saknades? Vad skulle ha gjort dina vildaste drömmar till verklighet – och ta det därifrån.

Föreställ dig ett litet rum som förhöjer tipien samtidigt som det fungerar som ett hemligt läshörn och gömställe, eller tänk på moderninspirerade mobiler och dockskåp från mitten av århundradet för de bästa idéerna för inredning av barnrum. Och med avkommorna från generation x & y som inspirerar barnmarknaden, implementeras alternativ för barnrumsinredning bättre än någonsin, vilket möjliggör verkligt spännande och extraordinära konceptuella vändningar i inredningen av lekrum för barn.

Bild via PBK

SPELA MED OVÄNTADE KREATIONER

Barnvänlig inredning

När våra designers tänker på inredning av barnrum för våra kunder, använder de ofta färgglada barnleksakers lekfulla dragningskraft som utgångspunkt för att föra in djärva, uttrycksfulla tillverkningar och tillbehör i ditt hem. Leta efter hållbara sittplatser som är lätta att rengöra när du planerar ditt barns sovrumsinredning och de nödvändiga uppdateringarna som du med största sannolikhet kommer att behöva göra i hela ditt hem.

Ett genialiskt hack är introduktionen av utomhustyger eftersom de tål spill av alla slag, är snabbtorkade och finns i unika färger och tryck. För att bevara den antika persiska mattan som har funnits i din familj i generationer rekommenderar vi att du behåller den när den är ung och ersätter den med en gummerad golvbeläggning som liknar en flatvävd och lätt kan torkas ren.

Dito för utrymmeskraven – skydda dina trägolv och mattor genom att leta efter billiga alternativ för att skydda alla rum i ditt hem och visuellt matcha ditt barns rumsinredning – så det finns inte ett stort ögonsår för barn.

Bild via Tiny Me

INTRODUCERA MÖNSTER

Barnvänlig inredning

Eftersom du i princip vill att varje rum i ditt hem ska vara visuellt konsekvent, bör ditt barns sovrumsinredningselement integreras varhelst de är meningsfulla i ditt hem. Djärva barnleksaker kommer säkerligen att krocka med din monokromatiska dröminteriör. Lägg till referenser till element från ditt barns sovrumsinredning i varje rum i ditt hem – både för komfort och för att hålla saker och ting från att se slumpmässiga ut, särskilt i mindre hem.

Precis som kärnelementen i ditt barns rumsinredningsidéer, tänk på hur du håller ihop allt men med en fri ande såklart.

Bind ihop det hela genom att ge ögat många aspekter att fokusera på i vilket rum som helst, lägg till oväntat djärva och uttrycksfulla tryck och mönster i alla möjliga skalor för att få ögat att hoppa från område till område utan att fastna för att släppa in det som annars skulle kunna stå ut. ut. Anta det du älskar med att inreda ditt barns rum varhelst du kan för att få alla att känna sig glada och välkomna.

Bild om Neotrad

INVESTERA PÅ OTTOMANSKA OCH BULLAVARING

Barnvänlig inredning

För ett nyligen genomfört projekt på Long Island, föreställde sig vår designer Mandy M. en genialisk vinjett av rörliga pallar i hålan för att tillåta massor av leksaker att snabbt göms undan och flyttas utom synhåll för underhållning samtidigt som de fungerar som fotstöd och funktionellt bord. På så sätt kan det oändliga berget av leksaker som rinner ut ur ditt barns rumsinredning lätt döljas nästa gång du får en oväntad besökare.

Ett annat bra och ofta förbisedt inredningsalternativ för barnrum är att lägga till en traditionell koffert eller förvaringslåda eftersom dessa fungerar som användbara ytor och finns i en mängd olika storlekar och stilar för att rymma de irriterande, vridna och manglade men ändå älskade leksakerna gömmer sig.

Bild via Design Public

BJUD IN ROLIGANDE JUXTAPOSITIONER

Barnvänlig inredning

Du har förmodligen aldrig träffat ett barn vars favoritfärgschema är svart, vitt och grått eller som föredrar minimalism, eller hur? När du tänker på de centrala delarna som ingår i ett barns sovrumsinredning, tänk på vänlighet, omvårdnad, skydd och säkerhet – lugnande, komfort som i huvudsak frammanar det väsentliga. Dra fördel av denna nya era för ditt familjehem för att bjuda in till visuell lek med det oväntade. Om du har en passion för modernt från mitten av århundradet eller gillar att samla på moderna föremål och popkonst från 60-talet, kan du fortfarande skämma bort dig själv även om du funderar på att inreda barnrum. När allt kommer omkring, vilken inredning för barnrum skulle inte vara komplett utan uttrycksfull konst?

Stylingtricket är att hitta olika intressanta platser i varje rum för att visuellt knyta ihop det du normalt skulle slänga för en kurvboll utan att lägga alltför stor vikt vid att föra in för många barnsliga aspekter av ditt barns rumsinredning i dina gemensamma utrymmen för att injicera. Denna sammanställning av vad du älskar och vad du måste arbeta runt kan vara utmanande, men det kan också inspirera dig att vara mer uppfinningsrik samtidigt som du tar med element från ditt barns rumsinredning som du kanske inte hade tänkt att ha innan du tänkte på inredning för barn sovrum.

Bild via Pinterest

Vänd inte ryggen åt konst

Barnvänlig inredning

Låt deras unga hjärnor finna inspiration i de raffinerade, värdefulla konstverk de har samlat in under åren för att uppskatta historien runt dem och vad de betyder för dig. Att införliva förhöjd konst i ditt utrymme lär dig vikten av hög, provocerande design genom att placera konstföremål i hela ditt hem, inte bara i vardagsrummet. Ännu bättre när du kan integrera kraftfulla delar från din samling i ditt barns sovrumsinredning.

Det är också ett bra sätt att inkludera bilder av kraftfulla färger och tryck som alla i alla åldrar kan tycka är glada och stimulerande, och ett billigt sätt att lägga till viktiga inredningselement när man tänker på barnrumsidéer på en budget. Eftersom barn tenderar att föredra och absorbera visuellt stimulerande sevärdheter, kommer konstverk och skulpturer säkerligen att liva upp inredningen i ditt barns rum, göra dem lekfulla och tankeväckande och lära dem att engagera sig i konst och kultur. För omedelbara samtalsstarter och för att stärka det unga egot, överväg att rama in ditt eget konstverk i meningsfulla ramar när du funderar på idéer om barnrumsinredning.

Bild via Home Decor Designs

KONTROLLERA FÖR UPPDATERADE LEKSAKER

Barnvänlig inredning

Lär dem skönheten i bra design från tidig ålder när du funderar på att inreda barnrumsidéer som kan vårda dem under hela livet. Även om du inte vill skapa en miljö som är begränsad till bara vackra saker, så finns det ett säkert sätt att avstå från grymma leksaker utan att alltför dominera vad som händer i ditt hem och ditt barns sovrumsinredning.

En snabb titt hos de flesta återförsäljare av inredningsdesign på mellannivå online visar att du säkert kommer att hitta ett brett utbud av vackert tillverkade naturliga träleksaker som är både lärorika och roliga att titta på. Detsamma gäller böcker, eftersom barnboksdesign nuförtiden ofta innehåller samtida konstverk och layouter, vilket gör dem till en utmärkt utgångspunkt för att utveckla ditt barns rumsinredning.

Som med alla inredningsprojekt kommer ditt barns rumsinredningsidéer att ta tid att uppnå ett välbedömt, välplacerat utseende och kräver små kompromisser för att alla ska vara nöjda.

Bild via Snego

Uppdragsförklaring om The Holland Bureau

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *