Bästa badrumsrenoveringstrender

Bästa badrumsrenoveringstrender

Lyxiga badrumsrenoveringstrender

Oavsett om du bygger ett nytt hem eller planerar att renovera ditt befintliga badrum hjälper det att hålla dig uppdaterad med de senaste badrumstrenderna. För de flesta av oss är ett badrum en personlig fristad, en plats där vi börjar våra morgnar varje dag.

För att inspirera dig delar våra designers sina åsikter om de 10 bästa badrumsrenoveringstrenderna för 2018 och delar med sig av tips om badrumsrenoveringstrender för att undvika att ditt badrum behöver en makeover eller en snygg uppgradering.

Ett dedikerat materialrum

Trender för ombyggnad av badrum i marmor

En av de mest populära badrumstrenderna från 1980-talet, som gör comeback i år, är användningen av ett material i hela rummet. När den görs väl kan denna badrumsrenoveringstrend göra ditt badrum till en effektfull och speciell plats i ditt hem. Som namnet antyder använder den här badrumstrenden bara ett material för allt från golv till tak, inklusive väggarna.

Även om kakel är det vanligaste materialet för dessa badrumsrenoveringstrender kan du använda nästan vilket material som helst som inspirerar dig, till exempel: gips och betong. Om du känner dig extra djärv med tanke på dessa senaste badrumsrenoveringstrender för din badrumsrenovering, överväg grafiska mönster för en oväntad visuell lek.

Bild via Boca do Lobo

Spiegel

Badrumsspegeldekorationstrender

Även om det är ett standardmässigt måste att använda speglar i ett badrum, är användningen av statementspeglar en badrumstrend som du enkelt kan integrera i alla ombyggnadsprojekt. Eftersom de flesta badrum är designade med en kontinuerlig serie raka linjer, är att hänga en statementspegel i en ovanlig form och design en av de mest lekfulla, möjliga och prisvärda badrumsrenoveringstrenderna som kommer att ge ditt utrymme ett fräscht nytt utseende utan att bryta din budget .

Rundade och intressant formade speglar fortsätter att vara en av våra designers favorit badrumstrender och förväntar sig att speglar med personlighet i levande former ska vara starka badrumstrender under 2018 och framåt.

Bild via Gateway Grassroots

Marmor

Materialidéer för badkarsrenovering

Att använda marmor för ditt badrum är en lyxig, perenn trend som kommer att fortsätta att vara en av de mest populära trenderna för badrumsrenovering fram till tidens ände, eller tills marmor är uttömd runt om i världen. I år har vi dock sett dramatiska användningar av materialet av proffs inom hemrenovering som använder större marmorplattor i ett stycke från golv till tak. Det kanske inte är det mest kostnadseffektiva alternativet, men denna livstids badrumstrend kommer att få ditt badrum att sticka ut och tillföra värde till din fastighet.

Marmor är också ett hållbart material som håller för evigt. Undvik dock för stora skillnader i färg och mönster. På frågan om vilka trender för ombyggnad av badrum man bör undvika avråder våra designers från att använda för många varianter av kakel. Bortsett från att de inte längre är bland de senaste badrumsrenoveringstrenderna, gör för många variationer utrymmet rörigt. Gå monokrom – så enkelt är det.

Bild om taggen

kakel

Smarta badrumsrenoveringstrender

Att uppdatera badrumsplattor är ofta en av de populäraste trenderna för ombyggnad av badrum. Användningen av unikt formade kakelplattor är en av de senaste badrumstrenderna. Med teknikens intåg kan kakelmakare nu skapa plattor av olika design och former utan att behöva involvera hantverkare för att utföra det manuella arbetet. För denna senaste badrumsrenoveringstrend skapar kakel i hexagon- eller diamantform ett harmoniskt, geometriskt utseende.

Snygga kakelplattor med chevronmönster hör också till de senaste badrumstrenderna. Dessa iögonfallande plattor kan installeras som badrumsgolv och backsplash. Om du letar efter ett enklare sätt att liva upp utseendet på ditt badrum, är detta en av de senaste badrumstrenderna att överväga för dina projekt.

Bild via Standard VVS

Holz

Idéer för ombyggnad av badrum i trä

En av trenderna för badrumsrenovering som vinner popularitet i år är användningen av sminkskivor i trä. Fler och fler husägare väljer tvättställ i trä för att framkalla en naturlig känsla av lugn i badrummet. Den mest rekommenderade möbeldesignen för denna del av badrumstrenderna för 2018 är en fristående träskåp som framkallar charmen hos ett gammalt och älskat familjearv.

Om du vill sätta en inbjudande touch till ditt badrum är detta en av de mest praktiska trenderna för badrumsrenovering eftersom de ofta kommer med rader av lådor för gott om förvaring. Enligt våra designers kan det också vara visuellt tilltalande att måla överdelar i milda eller ljusa toner. Detta accentuerar träets naturliga karaktär och ger ditt badrum en livlig, rustik look, eftersom badrum med inslag av natur är en av de senaste badrumstrenderna i år.

Bild via Coswick

texturer

Strukturerade badrumsrenoveringstrender

De senaste badrumstrenderna är inte bara begränsade till färganvändning. Våra designers identifierade en oändlig mängd fascinerande texturer för badrumstrender under 2018. Återigen kan användningen av träaccenter och terrakottaplattor ge ett badrum en pittoresk känsla av gammaldags charm.

Dessa badrumsrenoveringstrender kommer att framkalla en varm och mysig atmosfär i ditt utrymme, vilket ger ditt badrum en hemtrevlig, hemtrevlig känsla.

Bild via Franzen Stucco

Teknologi

Dåliga teknologitrender

Golvvärmesystem och inbyggda vitvaror är också bland de smartaste badrumstrenderna att investera i. Dessa senaste badrumstrender gör inte bara ditt badrum mer bekvämt utan kan också öka värdet på din fastighet. Även om dessa badrumsrenoveringstrender kräver en större budget, är de värda en investering som kommer att betala sig själv med tiden.

Utöver dolda golvvärme och vitvaror under disk, inkluderar högteknologiska trender inom badrumsrenoveringar integreringen av smarta kontroller för att köra en dusch vid en förinställd temperatur med en knapptryckning.

Bild via Pinterest

Fristående badkar

Trender i badkarsstil

Fristående badkar som har en gammaldags känsla är bland de populäraste trenderna inom badrumsrenoveringar. Kanske beror detta på populariteten av duschkabiner, med husägare som vill ha ett avkopplande bad i badkaret, och delvis på att människor reagerar på den visuella tilltalande av skulpturala former.

Hur som helst är ett fristående badkar en av de senaste badrumstrenderna och väl värt investeringen.

Bild via Drummonds

belysning

Inspiration till badrumsbelysning

När det kommer till badrumsrenoveringstrender förenar belysning det hela och kan förändra energin och känslan. Att installera LED-lampor är en av de senaste badrumstrenderna, som vinner popularitet inte bara för deras förmåga att skapa ett lugnande, ljust sken, utan också för deras hållbarhet.

Dessa lampor använder mindre energi och håller ofta längre än traditionella glödlampor. Att tillämpa dessa badrumsrenoveringstrender resulterar i ett ljusare, fräschare badrumsutrymme.

Bild om antenntyp

Variationer på duschkabiner

En av de senaste badrumstrenderna för duschväggar är mängden designalternativ. Duschväggar och -kabinetter har utvecklats i stil och funktionalitet och finns nu i en mängd olika konfigurationer, storlekar, design och hårdvaruval. Att uppdatera ett badrum med mattsvarta eller lackade duschkabiner är en av de mest tidlösa och lyxiga badrumsrenoveringstrenderna. Det finns också duschkabiner med unika glasmönster som du kan integrera i ditt badrumsrenoveringsprojekt. Duschväggar i glas är ett sofistikerat tillskott av färg, struktur och vackert hantverk till ditt badrum.

Det som är mest slående när man tittar på de senaste populära badrumstrenderna är friheten och variationen av val som husägare behöver för att bryta sig från förväntningarna och vara unika i sin badrumsstil. Den röda tråden genom nuvarande designtrender för badrumsrenovering är att husägare litar på vikten av att använda de senaste tekniska framstegen, samt att använda djärva accenter och intressanta, meningsfulla kakeldesigner.

Bild via Dering Hall

Mission statement om lyxiga badrum

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *