Bästa Charlotte inredningsföretag

Bästa Charlotte inredningsföretag

moderna inredningsarkitekter från charlotte nc

Här är en titt på Charlottes främsta inredningsdesigners, som utövar både bostads- och kommersiell design i hela metroområdet, för att hjälpa dig hitta den bästa lokala designtalangen för ditt projekt.

KBN

bästa kbn charlotte nc inredningsarkitekter

Kimberly Brewer Nawn, ledande inredningsdesigner och grundare av KBN Interiors, har mer än 30 års erfarenhet av inrednings- och inredningsbranschen. Hennes prisbelönta inredningsdesign fokuserar på arkitektur, funktion och inredning.

KBN arbetar tålmodigt med husägare för att främja deras vision om inredning och arbetar för att skapa meningsfulla utrymmen som förhöjer och förbättrar deras kunders vardag. Nawn guidar sina kunder genom varje steg i inredningsprocessen och varje detalj, från hårdvara till textilier, för att skapa inspirerande och vackra funktionella utrymmen.

En designgrupp på Charlotte, Nawn och KBN Interiors har fått 3:e plats i Regional Sub-Zero Kitchen Design Award och Best at Lake Remodeling Award, vilket erkänner KBN som ett av de bästa inredningsföretagen i Charlotte.

inredningshjälp

bästa inredare charlotte dekor hjälp

Sedan lanseringen 2014 har inredningsföretaget Décor Aid revolutionerat inredningen i Charlotte genom ett praktiskt och krångligt tillvägagångssätt för lyxig inredning, samtidigt som de arbetar med kommersiella projekt och bostadsprojekt.

Som en av landets ledande inredningsarkitekter är Décor Aids uppdrag att göra lyxig inredning sömlös och tillgänglig. Décor Aid arbetar med de bästa inredningsarkitekterna i Charlotte, hämtade från de mest prestigefyllda skolorna och inredningsarkitekterna i landet.

Varje projekt börjar med en kostnadsfri personlig konsultation från en inredningsarkitekt som guidar dig genom dina behov och överväger hur du bäst kan gå vidare. Därifrån får du ett omfattande förslag utan timminimi.

Charlotte-kunder får också full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter för inredningsbranschen, vilket kan spara upp till 50 % rabatt på detaljhandelspriset på möbler och accessoarer.

Décor Aids dramatiska förvandlingar har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, New Yorker magazine och mer. På grund av detta blev Décor Aid snabbt erkänd som en av de bästa inredningsdesignerna i Charlotte för ditt nästa projekt.

Amy Vermillion

Av bästa Charlotte NC inredningsarkitekter

Charlottes inredningsdesigner Amy Vermillion driver ett av de bästa inredningsföretagen i sydöstra Charlotte och solar sig i samarbetsandan mellan henne och hennes kunder. Hon ser sin roll som inredningsdesigner som en länk mellan kreativitet och ledarskap samtidigt som hon beaktar varje aspekt av hennes livsstil och smak.

Vermillion har en talang för fantastisk design, vilket skapar en unik och fräsch inställning till inredning. Hon är en känd expert på färg, textur och storlek och har en unik förmåga att arbeta med sina kunders befintliga möbler, till skillnad från andra som utövar lyxig inredning. Charlotte.

Som en av Charlottes bästa inredningsarkitekter har hon koll på alla designstilar, från det minimala till det maximala. genomtänkt för att skapa vackra, inspirerande utrymmen. Vermillion arbetar också med de bästa renoverings- och byggproffsen i Charlotte, från idé till konstruktion till inredning. Detta gör hennes företag till en samlingspunkt för designlösningar.

Vermillion är en viktig talang att överväga för ditt nästa projekt.

Georgia Street Design

Georgia st bästa Charlotte NC inredningsarkitekter

När Meredith Cline Beregovski, grundaren av en av de ledande inredningsföretagen i Charlotte, Georgia Street Design, ville starta ett evenemangsplaneringsföretag och samtidigt förvandla ett gammalt lager till ett inspirerande evenemangsutrymme, insåg hon snabbt att inredning var hennes visitkort och bestämde sig för att sätta tårna i Tap-världen av inredning Charlotte.

Därifrån inspirerades hon att introducera sin egen designstil med sina potentiella kunders vision och 2010 startade hon Georgia Street Design. Sedan dess har hon gjort allt från en enkel vardagsrumsrenovering till köksrenoveringar till hemrenovering, samtidigt som hon gett varje utrymme det bästa inom lyxig inredningsdesign Charlotte.

Georgia Street Design skapar uppfriskande utrymmen som är både tidlösa i andan och fulla av inspirerande inslag av modern Charlottes inredningsdesign.

Tappar Zeller

tz Charlotte NC Inredningsarkitekter

Traci Zeller växte upp med wanderlust när hennes tidiga barndom tillbringades i Okinawa, Japan. Hon har rest mycket runt om i världen vilket i sin tur har informerat henne om den lyxiga inredningen Charlotte. Efter att ha tagit examen från University of Virginia School of Law, tjänstgjorde Zeller i Eleventh Circuit Court of Appeals och som affärskonsult på McKinsey and Company.

Det var inte förrän hon designade sin familjs hem 2004 som hon insåg att hennes kreativa drivkraft och starka analytiska och problemlösningsförmåga var kraftfulla verktyg som fick henne att grunda Traci Zeller Interiors, en av Charlottes ledande inredningsarkitekter.

Sedan dess har hennes arbete varit med i Shelter-publikationer som Traditional Home, Better Homes and Gardens, Cottages and Bungalows och Southern Cottage. Hennes arbete har också varit med på omslagen till tidningarna Southern Style, Charlotte Home + Garden, SouthPark, Lake Norman och Charlotte Home Design and Decor.

Och om det inte var nog, har Zeller utsetts till en av Charlottes stiligaste personer tre år i rad och är konsekvent erkänd som en av Charlottes främsta inredningsarkitekter.

Zeller kan behärska både kommersiell inredning Charlotte och bostadsinredning Charlotte.

Nya South Home

nsh Charlotte NC inredningsarkitekter

Den främsta inredningsdesignern Melissa Lees passion började i ung ålder i hennes familjs koloniala hem, vilket ledde till att hon studerade inredningsdesign vid New York Institute of Art and Design. 2011 startade hon sin egen inredningsbyrå, New South Home, heminredning Charlotte.

Sedan han lanserade New South Home har Lee arbetat med många projekt, allt från en enkel men effektiv rumsrenovering till hemrenovering. Efter att ha klippt tänderna i modebranschen till en början har Lee en förmåga att hitta den rätta balansen mellan kommande trender och klassisk stil.

Hennes projekt har presenterats i Charlotte Observer som en av Charlottes främsta inredningsarkitekter och har fått sina många utmärkelser från sina kunder och kamrater. New South Home har utsetts till Best of Houzz i 5 år baserat på sensationella recensioner från sina kunder.

New South Home erbjuder allt från en stark kunskap om kommersiell inredning i Charlotte till bostadsinredning i Charlotte.

Ashley Delapp

Bästa Charlotte inredningsarkitekter för hem AD

Ashley Delapp är en Charlotte-baserad arkitekt och en av Charlottes främsta inredningsarkitekter som började sin karriär på WGM Design Inc. 1999. Efter att ha tillbringat 10 år i det kommersiella utrymmet startade hon Evaru Design 2009 för att arbeta med fler bostadsprojekt och 2017 döpte hon om företaget till Ashley DeLapp Interior Design för att ta sig an bostadsinteriörer i Charlotte.

Med en signatur som blandar en övergångsblandning av både gamla och nya möbler, har Delapps verk varit med i och har varit med i Charlotte Home & Garden, Southpark, Better Homes and Gardens DIY, Better Homes and Gardens Flea Market Style, Interior Design Charlotte , och Décor Shelter-tidskrifter som visas på HGTV Pro Network och Food Network Channel.

Jacy Maler Kelly

bästa inredningsarkitekter av charlotte nc

Med en självutnämnd tolkning av inredning som är både avslappnad och framåtsträvande, kännetecknas Jacy Painter Kellys verk av en minimal anda pepprad med lagerstruktur. Liksom många av Charlottes ledande inredningsarkitekter designar hon utrymmen som speglar hennes klients personlighet för att möta deras behov med stil.

Hon är även insatt i pre-build design och har erfarenhet av både nybyggnation och livsförhöjande renoveringar för det allra bästa inom lyxig Charlotte inredning. En snabb titt genom hennes portfölj avslöjar en inspirerande version av Charlottes moderna inredning.

Mary Tobias Miller

2019 bästa Charlotte inredningsarkitekter

Med nästan 40 års erfarenhet av inredning, har M.ary Tobias Miller började designa interiörer 1983. Efter att ha studerat konsthistoria och design vid Hollins College, flyttade hon till New York City, gick på New York School of Designs förrättsprogram och fick sina AAS-grader från Parsons School of Design och New School.

Miller var begåvad och turen att arbeta för den berömda inredningsdesignern, socialist och vän till Andy Warhol, Suzie Frankfurt. Där arbetade hon med att inreda en mängd olika hem för kräsna New York-bor och många kändisar.

Genom anställning hos Tom Lee Ltd under ledning av Sarah Lee, lade Miller till kommersiell inredningsdesign till sitt CV innan hon grundade sitt eget företag 1986 medan hon praktiserade inredningsdesign Charlotte. Hennes verk är fullt av härlig storhet och talar mycket om glädjen med tidlös och genomtänkt design.

Die Redesign Company

Toppinredare i Charlotte NC

Efter att ha insett att det inte var inspirerande eller tillfredsställande att hålla jämna steg med Joneses, gav sig Tim och Christina Lewis ut på en jakt efter ett nytt liv och karriär.

Tillsammans grundade de The Redesign Company, länge ansett som en av Charlottes ledande inredningsarkitekter, och deras arbete har sedan dess uppmärksammats av bland annat HGTV. ditt förhållningssätt till Inredning handlar om att göra vardagen ännu bättre då det handlar om att få ett hem att fungera bäst för dig och din familj.

Teamet kan också ta emot Charlottes hemmakontors inredning för att öka produktiviteten.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *