Bästa fars dag presentguide

Bästa fars dag presentguide

Från en elegant mossgrön cykel till ett klassiskt brädspel som återföds på ett sätt som är så avantgardistiskt att det också är en spännande skulptur. Här är vad inredningsarkitekterna på Décor Aid föreslår som den perfekta fars dag-presenten att fira med stil i år.

Fredericks och Mae darttavla

bästa fars dag presentguide darttavla

”Fredericks och Mae gör vintage-inspirerade spel som ser ut som om de gjordes specifikt för en Wes Anderson-film, och jag älskar deras biffiga darttavlor som gör det lättare för honom att se på långt håll.” – Inredningsdesignern Lindsey W .by Decor Aid.

Gerstner verktygslåda

bästa fars dag presentguide snygg verktygslåda

”Min far var snickare och specialist på hemrenovering i nästan 45 år och jag vet att han kommer att uppskatta den vuxna känslan av en framtida verktygslåda för arvegods framför sin pålitliga (och illa rostade) verktygslåda i metall. Och han kommer att få en kick av hur skickligt det traditionella Gerstners varumärke är gjort. ’ – inredare Décor Aid juni c.

Blaues Carreon Tic-Tac-Toe-bräda

bästa fars dag presentguide spelbräda

”Jag tror att hela min familj skulle få en kick av denna djärva och vackra Carreon Tic-Tac-Toe-bräda varje gång vi återförenas.” – Décor Aids inredningsdesigner Paula M.

Asprey Dekanter

bästa fars dag presentguide asprey karaff

”Nästan allt från lyxvarutillverkaren Asprey kommer att uppfattas som en superlyxgodis, och jag skulle tro att min pappa skulle använda mycket av denna lekfulla men ändå sakkunnigt tillverkade karaff.” – Nadia T., marknadschef, Décor Aid.

Hela världen strumpor

bästa fars dag presentguide strumpor set

”För dem som letar efter en prisvärd fars dag-present som han kommer att njuta av regelbundet, är TheEntireWorld box sox-set en förtjusande behandling och så sött förpackade.” – Décor Aids inredningsdesigner Romona D.

dr Harris och Co. rakset

bästa fars dag presentguide rakningsset

”Jag vill avsluta min pappas användning av engångsrakhyvlar en gång för alla genom att ge honom ett klassiskt rakset som är mycket mer miljövänligt och mycket lyxigare för varje dag.” – Samantha T., projektledare, Décor Aid.

Ghurka Snap Tray

bästa fars dag presentguide ghurka

”Sedan jag minns att jag rotade igenom min pappas lösa småpengar varje morgon som liten, skulle han älska att ha allt mer organiserat och inom räckhåll med en praktisk insamlingsbehållare som den här härliga läderbrickan från Ghurka.” – Décor Aids inredningsarkitekt Raoul L

Tokyo cykel

bästa fars dag presentguide tokyo cykel

”Sedan mina föräldrar flyttade till Coral Gables, Florida efter att de gick i pension, skulle min pappa älska den smidiga körningen av en Tokyo-cykel, medan min mamma skulle uppskatta det eleganta utseendet och den mossgröna ramen.” – Décor Aids inredningsdesigner Sam S.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *