Bästa filtar

Bästa filtar

bästa uttalande filtar 2019 Hermes

När temperaturerna fortsätter att sjunka och vi omfamnar julklappssäsongen, har vi tagit ledningen från de många filtar och plagg som våra designers har beställt för kunder att ge dig de bästa filtarna du behöver den här säsongen med elegant komfort för extra till framkalla värme. och design frodas i hela ditt hem.

Loewe randig mohairfilt

Loewe bästa filtar 2019

Ett framtida arvegods från det spanska läderhuset Loewe, vars filtar, precis som alla deras produkter, är en blinkning till husets hantverkshistoria av oklanderligt hantverk.

Vi finns i en mängd olika alternativ från tryckta till solida. Vi gillar hennes college-inspirerade randiga stilar eftersom de omedelbart sätter den rätta pricken över i i nästan vilket rum som helst och är så eftertraktade och sällsynta att de också är underbara konversationsstartare. Ännu bättre är dock alternativen som kommer i en supertung stickning som ser svampig ut och har känslan av en populär fiskartröja.

Michael Aram Dyed Throw

bästa mattorna 2019

Michael Arams supermysiga texturerade dipfärgade mohair-kast erbjuder en lugnande organisk look tack vare dess färgningsprocess som blandar nyanser för en nästan hantverksmässig känsla. Kombinera den med nästan vilken sittstil som helst för extra textur och en elegant känsla, eftersom den, även om den saknar tryck, fortfarande har en effektfull känsla som om man skulle säga ett gediget alternativ.

Pendleton + Nike samarbete

bästa filtar 2019 Pendleton

Letar du efter de bästa filtarna som är prisvärda men ändå har en spännande historia och historier bakom sina tryck? Hardy Det amerikanska textilföretaget Pendleton har tillverkat kvalitetstextilier i över 150 år och levererat praktiskt taget oförstörbara, ikoniska filtar i en oändlig mängd grafiska tryck.

Bäst av allt, återigen, är den charmiga historien bakom varje tryck, vilket gör att föra det vidare över generationer desto mer personligt och spännande.

Hermes Avalon Decke

Hermes bästa täcke 2019

Hermes Avalon Dots Throw är ett utmärkt alternativ till de mer förutsägbara logotyperna som lyxvaruhuset konsekvent erbjuder säsong efter säsong. Det livfulla optiska pricktrycket ger en lekfull nick till 1960-talets Op Art och är ett mysigt sätt att lägga till visuellt intresse var som helst i ditt hem.

Kasta Frette-kedjor

frette bästa filtkast 2019

Det traditionella lyxiga linnemärket Frette erbjuder en ultramjuk, mångsidig blandning av ull och kashmir som säkerligen kommer att hjälpa dig att njuta av frossa i subtil sofistikering i många år framöver.

Med en tidlös Chainlink-grafik, passar Frette’s Chains Throw bra med vilken designstil som helst och går aldrig ur stil eller ser daterad ut. Dessutom lägger den till precis rätt mängd visuellt spel till även de minsta utrymmena.

Fuskpäls med West Elm-spets

bästa fuskpälsfilten 2019

West Elms fuskpäls är tillgänglig för strax under $50 och erbjuder en storlek som är tillräckligt stor för att svepa in dig i plysch komfort.

Förutom priset och det breda utbudet av färger representerar de ett övervägt alternativ till äkta päls, är lättskötta och håller livet ut tack vare sin syntetiska sammansättning.

Calvin Klein 205W39NYC stickad filt

snygga filtar 2019 raf simons calvin klein

Jag trodde aldrig att vi skulle se ett kast så subversivt att det passar punkstyling. Raf Simons filt för Calvin Klein kommer att göra ett avgörande uttalande i alla rum med sin robusta stickning, fantastiska stjärndesign och oväntade överdimensionerade logotyp. Använd den som en konversationsstartare eller använd den hemma som en chic inpackning eftersom det säkerligen kommer att vara en av säsongens trendigaste samlarfiltar.

Det bästa av allt är att den passar bra med nästan vilken designstil som helst, från traditionell till nautisk till modern.

Bilder via Pinterest

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *