Bästa garderobsdörrar

Bästa garderobsdörrar

unika garderobsdörrar

Även om garderobsdörrar är ett absolut måste, förblir de en av de ofta bortglömda nödvändigheterna när det kommer till inredning. Visst, garderober är viktigare för dig själv då du inte vill att dina tillhörigheter ska vara synliga för alla andra utanför. Så om du håller på att renovera ditt sovrum eller något annat område i ditt hus, överväg dessa snygga garderobsdörrar för inspiration.

För att göra det enklare för dig har vi sammanställt en praktisk lista över de bästa garderobsdörrarna för varje rum i ditt hem, rekommenderad av våra renoveringsexperter.

Dubbelvikt skåpdörr

Bifold garderobsdörrar

En dubbelvikt garderobsdörr är en av de mest populära idéerna för garderobsdörrar. Dessa är utrymmesbesparande dörrar som du kan dekorera eller måla för att skapa en personlig dörr till din garderob. Det finns många sätt att göra dörren personlig. Våra designers föreslår att du installerar trälister i geometriska former för en modern och modern look.

En annan smart idé är att lägga till tapeter med attraktiva tryck för att ge dem ett unikt utseende. Det bästa med vikdörrar är att de är utrymmeseffektiva då de inte tar för mycket plats. Dessutom är dessa dubbeldörrar prisvärda, så de är verkligen ett praktiskt val.

svarta tavlan färg

svarta garderobsdörrar

Både barn och vuxna kan dra nytta av skåpdörrar täckta med svarta tavlor. Genom att helt enkelt applicera färg på dörrarna kan du förvandla dem till en svart tavla att skriva på efter 48 timmars applicering.

Detta är en av de bästa idéerna för garderobsdörrar för barnrum, särskilt om dina barn älskar att klottra. Tavlafärg kan köpas i din lokala järnaffär och kan enkelt appliceras på bara några timmar. Det är verkligen ett roligt sätt att uppdatera utseendet på ditt barns rum.

gardiner

draperade garderobsdörrar

Vissa husägare kanske föredrar att inte ha en dörr i sin garderob. Kanske för att spara utrymme, eller så älskar de bara stilens mångsidighet. Oavsett anledning kan gardiner också vara bra alternativ för garderobsdörrar. En enkel vit tyggardin som du kan hänga långt och högt ger alla sovrum en avskalad, naturlig look.

Du kan också välja ett tjockare tyg som kan dölja dina förvaringsbehov. Denna idé är mycket lätt att uppnå. Allt du behöver göra är att hänga en stång över garderoben och sedan fästa en valfri gardin.

Industriell chic

industriella skåpdörrar

Dubbel skjutdörrar är ett bra val för små utrymmen då de tar minimalt med utrymme. För en maskulin look, välj skjutdörrar i metall som utstrålar en industriell atmosfär.

Dessa moderna skåpluckor ger rummet en cool och modern look. Det här är en av de idéer för garderobsdörrar som fungerar bra för män som föredrar en enkel men hållbar dörr för sina garderober.

jalusidörr

Skåpsluckor med jalusier

Denna typ av dörr påminner om en slutare, liknande dragspelsskåpsdörrar. Dessa dörrar tillåter tillräckligt med luft och ljus att flöda genom garderoben och håller dina kläder fräscha. Om du vill ha mer detaljer, välj design med dekorativa paneler.

Välj skåpsluckor i trä om du vill tillföra värme i rummet. Dessa dörrar är också lätta att underhålla. Du behöver bara damma av dem, eller så kan du damma dem med en dammduk.

spegeldörrar

spegeldörrar i garderoben

En spegeldörr kan göra ditt sovrum mer stilfullt och chic. Faktum är att den här dörren har ett dubbelt syfte – en garderobsdörr och en spegel i ett. Istället för att köpa en helkroppsspegel, överväg att installera en spegeldörr istället.

Dessa garderobsdörrar till sovrummet kan hjälpa dig att få ditt utrymme att se ljusare och större ut. Satsa på skåpdörrar som har speglar i sitt träarbete. De är praktiska, trendiga och chica samtidigt som de tillför rätt mängd ljus till ditt sovrum.

Moderna glasdörrar

moderna vitrinskåpsdörrar

Moderna vitrinskåpsdörrar fungerar bra i rum med modern design. Dubbla garderobsdörrar i frostat glas är ett populärt val för dem som föredrar att dölja förvaringsutrymme samtidigt som de skapar en fräsch look i sitt sovrum.

Skiktade glasrutor fungerar bra för denna idé och kan ramas in med trä som liknar traditionella dörrar. Om du är orolig för att dörren lätt skadas kan du välja ett akrylalternativ som ser likadant ut men som finns i en mängd olika ytbehandlingar så att du kan hitta en som fungerar bra för dig.

Garderob franska dörrar

franska skåpdörrar

Om du vill ge ditt sovrum ett nytt utseende som aldrig kommer att gå ur stil, överväg att installera franska skåpdörrar. Dessa dörrar öppnas utåt till rummet, vilket ger tillräckligt med utrymme för dig att kika in i din garderob. Våra designers föreslår att du lägger till lister i garderobsdörren för att rama in den ytterligare.

Gör den stilren och chic genom att måla den med en glansig vit färg. Detta kan också hjälpa dina franska skåpsdörrar att se rena, klassiska och tidlösa ut.

stänk av färg

färgglatt målade skåpsdörrar

Enfärgade vita dörrar är de vanligaste garderobsdörrarna. Du kan ta utseendet till nästa nivå genom att måla dem med några färgklickar. Se dörren som din duk. Ta en pensel, ha kul och var kreativ med ditt eget mönster och konst.

Det räcker till exempel att måla din vita dörröppning med en överdimensionerad blomma för att ge den en nyckfull look och förbättra atmosfären i hela rummet. Var inte rädd för att experimentera med unika mönster, djärva geometrier eller färgglada ränder.

Enkel paneltyp

enkla eleganta skåpdörrar

Även om dubbla garderobsdörrar är bra, kan en enkelgångjärnsdörr också fungera bra. Denna typ av dörr liknar den typiska dörren i ditt hem och liknar den för en vanlig sovrumsdörr. Den här dörren kan dock ta mer plats varje gång du öppnar den för att komma åt din garderob.

Trots detta kan du använda dörren som en dekorativ finish för att förbättra rummets utseende. Du kan till exempel hänga en spegel på den för att lysa upp ett litet utrymme och få det att se större ut än det är.

skjutdörr

Skjutbara ladugårdsdörrar

Om du älskar att lägga till en rustik atmosfär till ditt sovrum, kan en skjutdörr hjälpa dig att uppnå just det. Dessa dubbla skåpdörrar finns i två stilar. Den ena är att skjuta dörren genom väggen, även känd som ”fickadörren”. Dessa försvinner in i väggen så att de inte längre är i vägen vid behov.

Denna konstruktion kan dock kräva omstrukturering av väggen, så den måste utföras av proffs. En annan version är att hänga upp dörren med hjälp av ett skåpdörrsrullset som gör att dörren kan glida ut från väggen. Du kan köpa satsen i din lokala järnaffär.

Tapetserad garderobsdörr

Tapet skåpsdörrar

Letar du efter ett billigt och enkelt sätt att förbättra utseendet på din garderobsdörr? använd tapeter. Tapeter finns numera i oändliga mönster, färger och mönster. De är lätta att fästa och ta bort, vilket gör dem idealiska för personer som hyr ett utrymme och inte har friheten att ordna om sina garderober.

Förhoppningsvis kommer dessa garderobsdörrsidéer att inspirera dig att uppdatera utseendet på dina sovrumsgarderober. Att uppdatera din garderob kommer att ge ditt sovrum ett nytt utseende.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *