Bästa inredningsarkitekter Västkusten

Bästa inredningsarkitekter Västkusten

Västkustens inredningsarkitekter Inredningsarkitekter Inredningshjälp

Här är Västkustens bästa inredningsarkitekter för ditt nästa projekt…

Kerrie Kelly

West Coast Interior Designers Interior Designers Kelly

Inredningsdesignern Kerrie Kelly i norra Kalifornien grundade Kerrie Kelly Design Lab 1995. Kerrie är en prisbelönt inredningsdesigner, författare och multimediakonsult som hjälper nationella varumärken att nå inredningsmarknaden.

Kerrie är medlem och styrelsemedlem i ASID (American Society of Interior Designers), medlem i NKBA (National Kitchen and Bath Association) och en certifierad Aging in Place Specialist (CAPS). Hon är en ivrig förespråkare och talare för Livable Design-initiativ som nyligen presenterades på High Point Market. Kerrie är författare till två böcker: Home Decor: A Sunset Design Guide with Sunset Books and My Interior Design Kit with Pearson Professional and Career Education.

Kerrie utsågs nyligen till en av 2017 års topp 200 designinfluencers inom hemdesignindustrin av fixr.com. Han är ämnesexpert (SME) för Home Depot och den nationella talespersonen för inredningsdesign på Zillow Inc. som skriver månatliga artiklar för sin webbplats Reach Yahoo! Forbes och Wall Street Journal. Hon skriver också en månatlig krönika för Style Media Group.

inredningshjälp

bästa new york inredningsdesigners inredningshjälp

Décor Aid moderniserar den antika inredningskonsten. Som en av landets ledande inredningsarkitekter förändrar Décor Aid branschen genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och ge vägledning om hur du går vidare med en detaljerad offert utan minsta beställningskvantitet. Vårt team av inredningsarkitekter i världsklass, utvalda bland landets mest respekterade företag, tillför en oöverträffad nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunder får full tillgång till Décor Aids exklusiva detaljhandelsrabatter, upp till 50 % rabatt på detaljhandelspriset. Dessa kostnadsbesparingar överstiger ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemrenoveringar har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, New Yorker magazine och mer.

Juliana Carlsen Inredning

Västkustens inredningsarkitekter Inredningsarkitekter Carlsen

Juliana Carlsen Interiors betjänar Marin, San Francisco, Sonoma, Napa och Monterey Bay Peninsula counties.

Som designer av bostadsutrymmen inser Carlsen den djupa betydelse vår miljö har för vårt välbefinnande. Det är hennes avsikt att skapa en stöttande och vacker miljö som ger näring åt sina kunder. Hennes design syftar till att skapa ett hem där kunderna helt kan koppla av och släppa taget om omvärlden.

Det är Carlsens övertygelse att ett bra hem aldrig skapas. Våra liv utvecklas ständigt och våra hem måste förändras med oss ​​för att möta våra växande behov. Hon har byggt upp en designpraktik som arbetar med sina kunder i alla skeden av livet under många år.

Jeff Andrews design

West Coast Interior Designers Inredningsdesigners Jeff Andrews

Den internationellt hyllade inredningsdesignern Jeff Andrews skapar sofistikerade och beboeliga interiörer för familjer och kändisar. Jeff kan tänja på kreativa gränser på ett sätt som respekterar och omdefinierar traditionell designestetik. Hans innovativa och uppfriskande tillvägagångssätt gör honom till en av de mest efterfrågade inredningsdesignerna i branschen, och hans förmåga att visualisera och tolka behoven hos en mängd olika kunder är oöverträffad.

Hans långa lista med kändiskunder inkluderar Kaley Cuoco, Ryan Seacrest, Michael C. Hall, Kris Jenner, Kylie Jenner och Kourtney Kardashian.

Ann Lowengart Interiors

West Coast Interior Designers Inredningsdesigners Lowengart

Annie Lowengart grundade Ann Lowengart Interiors (ALI) år 2000 efter att ha arbetat i företagsvärlden i nästan fem år. ALIs kontor ligger bara några mil norr om Golden Gate Bridge i Marin County, Kalifornien, mot bakgrund av några av Kaliforniens vackraste berg där naturlig inspiration flödar.

Företagets kontor innehåller lärobokens visiontavlor, men det innehåller också kalkylblad och kärnvärden som är tejpade på väggarna, med leverans i tid och inom budget som den primära etiken. Annie bryter helt enkelt ner sin process: ”Jag lyssnar på vad mina kunder vill ha, och sedan efter noggrann efterforskning och löpande siffror berättar jag exakt vad det kommer att kosta.” Allt handlar om transparens, men faktum är: ”När de ekonomiska bördan är borta, vi kan faktiskt njuta av den kreativa processen.”

Holly A Kopman inredning

West Coast Interior Designers inredningsarkitekter kopman

I samma ögonblick som Holly kommer in i ett rum tar hon in varje detalj som om hon tittade på en skärm. Varje element integrerat i utrymmet har en rytm, textur och djup som skapar ett lyxigt lager, specialdesignat utrymme unikt för kundens smak och livsstil. Från gommen på väggarna till kurvan på en soffa går inget designelement okontrollerat. Holly har en expertis och ett estetiskt erbjudande som spänner över designen av allt från yachter till nyckelfärdiga bostadsrätter. Hennes noggranna uppmärksamhet på detaljer i kombination med en konstnärs utbildning gör Holly till en eftertraktad designer i Bay Area.

Hollys kärlek och entusiasm för design började i ung ålder. Hennes farbror var inredningsarkitekt och Holly exponerades ständigt för vackert utförda utrymmen under sin uppväxt. När hon noggrant observerade sin farbror när hon designade utrymmet, integrerade möbler och tillbehör, noggrant tillverkade föremål, till synes utan ansträngning blandade antikviteter med det samtida, fascinerade Holly inte bara med slutresultatet av en elegant design, utan med själva processen.

Wendy Posard & Associates

West Coast Interior Designers Inredningsarkitekter posard

Wendy Posard & Associates är kända för att skapa klassiskt traditionella och tidlösa bostäder som speglar sina kunders personliga stil med elegans, komfort och livskvalitet.

Kimberly Rider Interiors

Kimberly Rider är en ledande källa för ekoliv som inte kompromissar med personlig stil eller komfort.

Oavsett om det handlar om att skapa vackra interiörer, designa skräddarsydda möbler eller skriva om ett grönt boende, bevisar Kimberly att hållbar design och bra design är samma sak.

Kimberly är författare till Organic Baby: Simple Steps to Healthy Living, en guide för att skapa ett toxinfritt hem för barn, och Healthy Home Workbook, som ger tips om hur man integrerar miljövänlig design i ditt hem. Hon har också dykt upp som designer i två HGTV-program och erbjuder sin expertis inom inredning och landskapsarkitektur.

Caitlin Jones design

West Coast Interior Designers Inredningsarkitekter Jones

Caitlin Jones Design (tidigare Wright Stewart Jones Design Studio) har etablerat sig som en beprövad ledare inom inredning. Caitlin Jones Ghajar och designteamet i Marin County och Seattle har slutfört nyckelfärdiga projekt i bland annat Bay Area, Seattle, Napa, Lake Tahoe, Orange County och Los Angeles.

Varje projekt styrs av huvuddesignerna och stöds av vårt design- och administrationsteam för att skapa ett utrymme som är mer än du trodde var möjligt inom gränserna för din egen smak.

Hyde Evans Design

West Coast Interior Designers Interior Designers Evans

Hyde Evans Design är en inredningsarkitektur och designpraktik med kontor i Seattle och Palm Springs. Specialiserade på bostads- och kommersiell design, de har erfarenhet inom många områden, från nybyggnadsprojekt till fulldesignade ombyggnader och renoveringar av befintliga utrymmen. Hyde Evans Design har arbetat mycket med arkitektbyråer i regionen och kunder runt om i världen och består av ett erfaret team som tar projekt från idé till realisering, inklusive utrymmesplanering, inredning, projektledning och inköp. Företagets prisbelönta design har konsekvent presenterats i både nationella och regionala publikationer, ett bevis på den tidlösa kvalitet och stil som är hörnstenen i företagets framgång.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *