Bästa inredningsarkitekter Westchester Ny

Bästa inredningsarkitekter Westchester Ny

Westchester bästa inredningsarkitekter inredningshjälp

För ditt nästa projekt, överväg dessa inredningsarkitekter från Westchester…

Elissa Grayer inredning

Westchesters bästa inredningsarkitekter inredningsarkitekter gråare

Elissa Grayer Interior Design är ett prisbelönt, high-end designföretag med full service baserat i Rye, NY. Elissa Grayer har arbetat med och planerat, designat och projekterat lägenheter, hus och semesterbostäder i New York, Connecticut, Massachusetts och Florida sedan 2001. Hon strävar efter att skapa vackra och funktionella utrymmen som speglar varje enskild kund på ett elegant och bekvämt sätt.

Elissa delar uppfattningen att att skapa ett hem bör vara ett partnerskap mellan designern och husägaren. Hon tror på att utbilda sina kunder, utsätta dem för designvärldens många anpassade alternativ och hjälpa dem att göra hemval som passar deras budget och livsstil.

inredningshjälp

Westchester bästa inredningsarkitekter inredningshjälp

Décor Aid moderniserar den antika inredningskonsten. Som en av landets ledande inredningsarkitekter förändrar Décor Aid branschen genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och ge vägledning om hur du går vidare med en detaljerad offert utan minsta beställningskvantitet. Vårt team av inredningsarkitekter i världsklass, utvalda bland landets mest respekterade företag, tillför en oöverträffad nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunder får full tillgång till Décor Aids exklusiva detaljhandelsrabatter, upp till 50 % rabatt på detaljhandelspriset. Dessa kostnadsbesparingar överstiger ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemrenoveringar har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, New Yorker magazine och mer.

Barbara S. Horowitz design och dekoration

Westchesters bästa inredningsarkitekter är inredningsarkitekterna Horowitz

Som designer är Barbara Horowitz sanna förmåga att skapa lugna utrymmen där hennes kunder kan känna sig uppfostrade och återställda från sina mycket hektiska och ibland svåra liv. Barbaras passion för design hämtar inte bara inspiration från sina kunder varje gång, utan tar henne också runt i världen för inspiration och en möjlighet att omdefiniera sin vision.

Barbara har designat en mängd olika projekt från eleganta stadshem till avslappnade helgresor och innovativa offentliga utrymmen som restauranger, skolor, företagskontor och synagogor.

BHS Design har presenterats i publikationer i delstaten Tri-State som The New York Times, Westchester Magazine och Long Island Newsday.

Barbara Sternau inredningsdesign

Westchesters bästa inredningsarkitekter inredningsarkitekter Sternau

Barbara är en hemdesigner med 25 års erfarenhet. Hennes passion är att arbeta med sina kunder för att skapa vackra interiörer som förbättrar deras livsstil och speglar deras personliga smak. Oavsett om du planerar en flytt-, renoverings- eller renoveringsprojekt, hjälper Barbara dig att definiera din stil, hantera ditt projekt och designa ett hem som är unikt för dig.

Barbara Sternau är utexaminerad från FIT Interior Design-programmet och en professionell medlem av ASID. Hon har arbetat i hemdesignbranschen med full service i 19 år. Sternau definierar sin stil som eklektisk, traditionell design, men hon sammanfattar sitt förhållningssätt i tre ord: färg, komfort och kreativitet. Om du vill se hur detta översätts inomhus, besök hennes butik, The Design Shop.

Karen Houghton Interiors

Westchesters bästa inredningsarkitekter Houghton Interior Designers

Karen Houghton Interiors har försett kunder med sofistikerad inredningsdesign och beboeliga hem som möter deras familjers behov och personligheter i mer än tjugo år.

KHI:s designstudio är baserad i Nyack, NY, där Karen och hennes personal arbetar med projekt som sträcker sig från storskaliga projekt som att designa ett helt hem till specifika uppdrag som att skapa exceptionella fönsterbehandlingar. Du tar dig an alla projekt med kreativitet och entusiasm!

KHI är känt för den kreativa och genomtänkta användningen av textilier och högkvalitativa möbler och är engagerade i inredningsprincipen: ”Ett rum måste vara rätt för sin tid, sin plats och för människorna som bor i det.”

DeBear Designs

Westchesters bästa inredningsarkitekter avskyr inredningsarkitekter

DeBear Designs är ett designkontor med full service med en omfattande hemportfölj. Carol DeBear, företagets grundare, har specialiserat sig på lyxiga bostadsutrymmen och hållbar företagsdesign.

DeBear Designs har erfarenhet av stilar som sträcker sig från traditionell amerikansk till modern till modern med samtida influenser, som arbetar för att avslöja varje kunds unika stil. Det kan ta formen av skräddarsydda möbler, klädsel eller fönsterbehandlingar genom Carols exklusiva branschkontakter. Carols interiörer är lyxiga utrymmen som tilltalar ögat med fina detaljer och lugnar sinnet med balanserade designelement.

Gregory Allan Cramer

Westchesters bästa inredningsarkitekter är inredningsarkitekterna Cramer

Sedan 1986 har Gregory Allan Cramer & Company, Inc. skapat bostäder och kommersiella utrymmen för ett brett spektrum av kunder. Från rustik chic till ultramodern minimalism, vårt team är väl rustat för att hantera alla faser av inrednings- och dekorationsprocessen, oavsett storlek, stil, omfattning, budget eller plats.

Varje projekt börjar med en noggrann konsultation för att bestämma stilen, behoven och önskemålen hos våra kunder. Vårt duktiga team kommer sedan att utveckla en omfattande och skräddarsydd plan som, när den väl godkänts, kommer att resultera i en vacker, dynamisk och beboelig plats.

Med expertvägledning från vårt team uppnår alla våra kunder maximal effekt för sina designprojekt utan att maximera kostnaderna.

Förutom det mer traditionella designarbetet kan vårt team också konsultera, specificera, installera, uppdatera och felsöka all nödvändig (och ständigt föränderlig) teknik, oavsett om det är en toppmodern hemmabio eller ett komplett surroundljudsystem . ett trådlöst hemmakontor eller ett avancerat hemsäkerhetssystem.

Gregory Allan Cramer & Co., Inc.-teamet strävar efter att ge våra kunder högsta nivå av service, engagemang och affärstransparens för att säkerställa ett framgångsrikt samarbete.

Jacqueline Cutler

Westchesters bästa inredningsdesigners inredningsdesigner-cutler

Jacqueline Cutler anser att ett hus ska se ut som de som kallar det hem. Hon är specialiserad på högkvalitativa interiörer som speglar och förbättrar hennes kunders livsstil. Hennes team lyssnar noggrant på hennes kunders behov och drömmar och omsätter dem till interiörer som utstrålar sofistikering, stil, elegans, värme och komfort. Vissa projekt börjar med ett rum, medan andra involverar hela bostaden eller utrymmet.

Bra design innebär att veta när man ska sluta; överdriv eller överväldiga inte, utan låt klientens personlighet skina igenom. Det handlar trots allt om mixen, inte matchningen. Cutler designar vackra interiörer som ger våra kunder en bakgrund så att de till fullo kan njuta av sitt livs konst.

Susan Marocko interiör

westchester bästa inredningsarkitekter inredningsarkitekter Marocko

Susan Marocco Interiors designar eleganta, distinkta och bekväma interiörer. Vår inspiration kommer från att lyssna; Genom att kombinera kompetens och erfarenhet med kunder som vill och behöver utveckla kundlösningar som speglar deras smak och livsstil.

Susan Marocco Interiors är ett fullserviceinredningsföretag med professionell personal från ASID – American Society of Interior Designers. som har utbildningen och expertis för att planera, planera, genomföra och hantera ditt inredningsprojekt från idé till färdigställande.

Jane Bell inredning

Westchesters finaste inredningsdesigners inredningsdesigners bell

Jane Bell Interior Design erbjuder kreativitet och vägledning för alla aspekter av ett designprojekt. Jane hjälper dig att utveckla din stil och skapa en tidlös inredning som speglar dig, för ny hemdesign, renoveringar, uppdateringar eller iscensättning. Med särskild omsorg om budgeten erbjuder Jane en mängd olika tjänster inklusive: inledande konceptutveckling, planlösningar och inbyggd design, inköp och val av möbler, tyger och mattor, design av fönsterbehandling, utveckling av en färgpalett och rekommendation och övervakning av alla affärer.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *