Bästa interiörfärgen för kontor

Bästa interiörfärgen för kontor

bästa färgerna för kontoret

Medan himlen är gränsen när det kommer till färger för kontorsfärger, kanske du blir förvånad över hur viktiga de kan vara och hur viktig färgen du introducerar är för att främja produktivitet och vardaglig lycka. Som sagt, färg är nyckeln när det kommer till inredningsfärgidéer för kontor under 2019.

Dagarna av kall, skarp vit minimalism i kontorsutrymmen är förbi – djärva färger gör comeback. Det funderas allt mer på att göra kontor mer välkomnande med ökad produktivitet och kreativitet som huvudfokus och inspirationskälla. Och som du kan föreställa dig betyder detta att som ett snabbt lager färg är färg ett av de mest effektiva och billigaste sätten att öka energin i ett kontorsutrymme. För att ytterligare illustrera de många riktningarna du kan ta när det kommer till kontorsfärger, här är de 10+ bästa interiörfärgerna för kontoret, oavsett om du är hemma eller borta, direkt från inredningsarkitekternas visdom på Décor Aid.

Waldgrün

Skogsgrön bästa inredningsfärg för kontor

Djupt skogsgrönt är dramatiskt; I ett stort kontor är det kanske inte den färg du vill använda överallt, men det är säkert bra för en lysande vägg eller för en mysig förvaringshylla eller mötesrum. Grönt är bra för att inspirera sinnet (gör det perfekta valet för ett kreativt kontor), och djupgrönt är förvånansvärt varmt och underbart naturligt och jordnära.

Kombinerat med mörka träslag och kopparhaltiga metaller, bleka neutrala färger och varma naturliga färger, ger skogsgrönt en känsla av avundsvärd styrka som utan ansträngning binder ihop alla utrymmen. Skogsgrönt passar också bra med alla stilar av kontorsmöbler, från minimalistiska till charmiga moderna fynd från mitten av seklet.

djupblå

djupblå bästa interiörfärgen för kontor

En annan bra färg för en vägg eller ett intimt utrymme på ett kontor. En slående blå som denna ger extra djup samtidigt som den är avkopplande och stärkande. En lugnande färg som är inspirerande och kan kombineras med så många andra färger. En djupblå är ett bra val för en levande modern kontorsyta.

Som vi vet ser blått bra ut mot de kallare vita och gråa, och är lika fantastisk mot djärva färger som gult och grönt. Nyckeln här är att skapa djupa blåtoner i ljusa och luftiga kontorsutrymmen så att utseendet inte blir så trist och utmattande. Och se till att para ihop det med ett ljusare golv för extra dramatik och dimension.

Blue-Note Grå

blå grå bästa interiörfärgen för kontor

Om du letar efter en lugnande färg på kontorsinredningen är en grå nyans ett tidlöst elegant val. Det är lugnande och avkopplande oavsett om du väljer en av de djupare och mörkare färgerna eller en ljusare och luftigare. De kan värmas upp och kylas ner med tillbehör, växter och stoppade möbler för att skapa ett coolt industriutrymme eller ett mer bekvämt boende.

Om du letar efter den bästa trendiga interiörfärgen för stora kontorsutrymmen så är detta förmodligen en av de bästa eftersom det inte är ansträngande när det görs väl. Dessutom ser den bra ut när den kombineras med liknande färger och metalliska ytskikt som på det charmiga kontoret ovan.

molnigt blått

himmelsblå bästa interiörfärg för kontor

Om du vill skapa ett kontorsutrymme som är ljust och luftigt, måste en blek dimmig blå vara en av de smartaste företagskontorsfärgerna att överväga. Misty Blue ser bra ut på stora kontorsväggar och reflekterar ljuset väl, vilket öppnar upp utrymmet. Perfekt för att hjälpa mörkare utrymmen att flytta in i ljuset och uppmuntra ljusa utrymmen att kännas mindre kliniska.

Det är också en bra bakgrundsfärg för att framhäva speglar, väggkonst, skulpturer och andra dekorativa detaljer som du vill visa på ditt kontor. Och det ser bra ut tillsammans med den sortens mörkare kontorsmöbler som har varit populära under det senaste decenniet eller så.

Bläckblått

Inky Blue bästa interiörfärg för kontor

Inte en färg som man traditionellt skulle kunna tänka sig när det kommer till den bästa interiörfärgen för kontor, men det är verkligen en utmanare. Det ser bra ut tillsammans med i stort sett alla kontorsfärger som finns på den här listan. Lägg till intresse genom att måla en infälld vägg eller alkov i djupblått, eller använd den för att kontrastera med det traditionella ljusa vita på kontor.

En färg som denna lämpar sig för metalliska ackompanjemang för att lägga till extra värme och lite vardagselegans. Vi gillar det faktum att kontorsägaren av utrymmet på bilden ovan använde det på en stor väggenhet, men var smart nog att exponera den vita panelen för ett nödvändigt visuellt avbrott så att det inte blir så krångligt.

Ljus gråvit

ljusgrå bästa interiörfärg för kontor

Om du inte riktigt kan komma bort från skarpvitt, kan en blek benvit tillfredsställa din önskan om kallt vitt och färg på samma gång. En ljusgrå vit är perfekt för expansiva väggar och kontor med många människor – starka färger kan vara för slitande i ett så stort rum. Det ser lika bra ut tillsammans med kontorsmöbler i vitt och trä och är lika flexibelt som kommersiella färgidéer för kontorsfärger.

Detta är en särskilt solid färg om du inte renoverar hela kontoret och bara vill ha en mjuk färg. Dessutom är det en värd investering eftersom den aldrig går ur stil och kan dölja fläckar och repor bättre än klassisk vit någonsin gjort.

Iskall vit

vit interiör bästa färg för kontor

Okej, så vi var inte helt ärliga. Vit är fortfarande ett tidlöst alternativ för idéer om kontorsfärger, men gör dig själv en tjänst och använd färg på andra sätt för att verkligen ge ditt kontor liv. Icy white är bra om du har en liten kontorsyta och behöver ett sätt att hålla utrymmet ljust och luftigt. Naturligt reflekterande, vitt är alltid ett bra alternativ för att få kontorsutrymmen att se större ut än de egentligen är.

När det kommer till att designa interiörer för kontorsutrymmen är vitt alltid ett säkert kort. Så om du inte är för äventyrlig och bara vill fräscha upp utrymmet är det här ett bra alternativ. Observera dock att det vita kontoret ovanför verkligen känns så mycket mer, tack vare dramatiska mörka färgträffar som omsluter utrymmet för en underbart grafisk look.

Mjuka lila grå toner

lila bästa interiörfärgen för kontor

En mjuk lila grå är en vacker färg som är mjuk och lugnande. Den har en överraskande varm ton, vilket gör den till en bra interiörfärg för en kontorssittgrupp eller reception. Det är en lugnande färg, så det skulle se bra ut i ett intimt mötesrum, eller göra en välkommen förändring i mindre arbetsytor.

En av de största fördelarna med en sådan färg är att den passar alla typer av möbler. från mörkt trä till ljust trä till vitt. Nyckeln här är att para ihop den med könsneutrala stilar för att förhindra att looken blir för söt eller feminin.

guldgul

gyllengul bästa interiörfärg för kontor

Om du letar efter något helt annat för dina målningsidéer för kontorsinredning, så är en rik gyllene gul vägen att gå. Om du har en liten kontorsyta att arbeta med, är en gul som denna ett bra sätt att introducera det roliga och det djup som behövs. Det är också ett bra val för en vägg i ett större rum, men passar även som en all-over färgfärg, även i ett större rum.

En förvånansvärt flexibel färg (vilket kan överraska dig), guldgul ser bra ut i en traditionell kontorsmiljö eller i en mer modern och uppdaterad.

Rostiger Ton

Rost bästa interiörfärg för kontor

Om du förväntar dig värme från kommersiella kontorsfärgsidéer, säg inte mer – en rostig nyans är en bra färg att överväga. En färg som denna är lugnande och kommer att omsluta dig i sitt färgdjup, vilket gör en fin förändring från de kallare färgerna vi traditionellt ser i kontorsutrymmen.

Det här är en bra färg för ett gemensamt område eller en avslappnad mötesyta på ditt kontor eftersom den är mycket mindre formell än vanlig vit eller grå och kommer inte att gå ur mode snart. Men när det kommer till starkare kontorsfärgidéer som dessa rekommenderar våra inredningsarkitekter att använda utrymmet som en singulär ton, snarare än att introducera ytterligare färger som bara förvirrar ögat och överväldigar sinnena.

En smart kontrast för kontorsfärger

Kontrast bästa interiörfärg för kontor

Färgblockeringen på kontoret ovan gör att utrymmet känns mycket mer dramatiskt, elegant och genomtänkt. Föreställ dig hur annorlunda det skulle se ut i en enkel färg.

Genom att bara måla den nedre halvan av väggenheten framstår kontoret som mycket större, dyrare och mer sofistikerat. Eftersom det bara finns en liten del av utrymmet att måla om kan du enkelt och billigt uppdatera färgen med tiden. Och det kommer att se modernt och inspirerande coolt ut för alltid.

Dusty Peach

dammig persika bästa interiörfärg för kontor

En lugnande färg som är tidlös och full av liv, en dammig persika passar perfekt med moderna kontorsmöbler från mitten av århundradet och vintagefynd.

Det kommer att hjälpa dig att utveckla en oväntad känsla av lek samtidigt som du förblir vuxen och chic för livet och därefter. Och även om det är en färg full av subtil personlighet, ser den lysande ut tillsammans med andra mjuka toner, som i receptionen på bilden ovan. Ha kul med en blekt dammig persika och ta med gratis färger och möbler.

Klassisk krämfärgad kontorsfärg

Kräm bästa interiörfärg för kontor

Ett smart alternativ till vit kontorsfärg, du kan aldrig gå fel med en klassisk krämfärgad väggfärg. Nyckeln här är att para ihop den med andra sensationella färger som på kontoret på bilden ovan för att skapa en känsla av berusande personlighet och elegans.

Våra inredningsarkitekter var snabba med att påpeka att genom att använda ett gratis färgschema begränsat till högst tre nyanser, skulle kontoret se ultra-chic, välinformerat och oförglömligt ut. Att följa en liknande väg kommer säkerligen att öka kontorets moral och inspirera alla med det vackra utrymme du skapat för arbete.

En grubblande brun

chic bästa interiörfärg för kontor

Letar du efter smarta kontorsfärgidéer som är ovanliga men som säkerligen aldrig går ur stil eller ser daterade och mörka ut? En lynnig mattbrun kan göra underverk för att göra ditt kontor varmt och elegant i många år framöver.

För att få utseendet rätt, håll dig till den klassiska färgkombinationen och ta in ljusare klädsel och mönster för att komplettera den vackra energin i färgerna samtidigt som du förhindrar att det övergripande utrymmet ser för mörkt eller tungt ut.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *