Bästa mors dag presenter

Bästa mors dag presenter

lyxig mors dag presentguide

Eftersom hon har varit med dig i vått och torrt, letar vi efter de bästa morsdagspresenterna, enligt inredningsarkitekter på Décor Aid, för att inspirera dig och henne för året som kommer.

Från en bedårande framtida arvekaraktär från Asprey till lyxiga badhanddukar som gör henne desto mer glamorös för varje dag, här är 12 av de mest omtänksamma och lyxiga presenterna som din familj inte hittar på någon annans lista.

Rättfärdiga urnor

bästa morsdagspresenterna 2019 handvävd urna

’NYC dekorbutik Coming Soon har inte bara ett av de snyggaste Instagram-kontona, utan allt i butiken och online är supercoolt utan att vara orimligt dyrt. En snabb titt på deras webshop tog upp denna handskulpterade volute kratervas som jag skulle vilja ha till mitt hem också. ’ – Décor Aid inredningsarkitekt Jenny K.

Michael Aram Anemone ljushållare

bästa morsdagspresenterna 2019 Michael Aram ljusstake

”Jag älskar det faktum att dessa Michael Aram ljushållare är helt fantastiska och ser så bra ut som skulpturala tillägg utan ett ljus i sikte.” – Inredningsdesignern Alice O. från Décor Aid.

Cartier stationär

bästa mors dag presenter 2019 Cartier stationär

”Min mamma är stolt över sin gamla skola och sofistikerad, och jag vet att hon absolut skulle älska att skicka korrespondens som är handskriven på lyxigt monogram-skrivpapper från Cartier.” – Emma S., projektledare för Décor Aid.

Franca Sozzani: Kaos & Schöpfung

bästa mors dag presenter 2019 franca sozzani modebok

”Jag växte upp på sidorna av internationella modeglansar och italienska Vogue har alltid varit min favoritsak att göra. Och efter att hennes legendariska modedesigner Franca Sozzani gick bort förra året gav jag min mamma både ett retrospektivt soffbord för att fira hennes livsverk och den rörande dokumentären som hennes son Franco Sozzani gjorde strax före hennes död. ’—Decor Aids inredningsdesigner Michael L.

Edie Parker smyckeskrin

bästa mors dag presenter 2019 edie parker

”Även om jag älskar de få Edie Parkers akrylbox-kopplingar som jag (knappt) hade råd med, tror jag att min mamma skulle ha stor daglig njutning av att använda sina överdimensionerade smyckeskrin med intressanta mönster och toner.” – Décor Aids inredningsdesigner Sharon H.

Byredo Raumspray

bästa mors dag presenter 2019 byredo room spray

”Jag har sakta försökt få min mamma att använda bättre ljus och rumsdofter, och ingenting slår Byredo.” Maria A.

Louis Vuitton Damier flaskhållare

bästa mors dag presenter 2019 louis vuitton flaskhållare

”Eftersom det här är lyxiga presenter på mors dag och jag vet att min mamma inte gillar tydliga logotyper, tror jag att den här Louis Vuitton Damier-tryckta flaskhållaren är något hon aldrig skulle ha sett själv. Och jag älskar att skänka det oväntade, oavsett vad det kostar! ’—Decor Aids inredningsdesigner Marc D.

Asprey figuren

bästa mors dag presenter 2019 asprey figur

”Min mamma hade samlat på djurfigurer långt innan jag föddes och jag kan inte föreställa mig hur glad hon skulle bli över att öppna en från Asprey.” – Inredningsdesignern Rose B.

Di Martino Dolce & Gabbana Pasta & Förkläde Plåtset

bästa mors dag presenter 2019 pasta kit

”Även om det skulle vara fantastiskt att unna henne en av Smeg + Dolce & Gabbanas samarbetsenheter som är fulla av liv och antyder min mors italienska arv, är deras femsiffriga prislappar i slutändan oöverkomliga. Istället borde detta Di Martino D&G Pasta och Förkläde Set göra susen (och jag kan inte vänta med att äta upp allt!). – Inredare Alyssa D. från Décor Aid.

Degeln Diverse kaffekoppar, set med 6 st

bästa mors dag presenter 2019 le cruset mugg

”Vi växte upp med ett kök fyllt med köksredskap från Le Creuset och jag är säker på att min mamma skulle älska att lägga vantarna på sitt utökade utbud av köksmaskiner. Och eftersom hon lagar mat mycket mindre nu när hon är pensionerad, kommer denna söta och prisvärda uppsättning med sex olika muggar att få ett leende på läpparna varje dag. ’ – Décor Aid inredningsarkitekt Amanda B.

Hermes badhanddukar

bästa morsdagspresenterna 2019 hermes badhanddukar

”Mina nära och kära älskar allt som är med Hermes och jag vet att hon har trotsat några av sina mer vardagliga saker genom åren. Det är därför jag skulle vilja unna henne några Plus-handdukar från det legendariska franska livsstilshuset. ’ – Décor Aid inredningsarkitekt Nina G.

Jay Strongwater ramar

bästa mors dag presenter 2019 jay strongwater ramar

”Visst, min mamma har en iPhone, men dagens digitala takt har inte riktigt dämpat hennes inramningsbesatthet, och jag vet att hon alltid har velat ha en av Jay Strongwaters vackert intrikata kristaller, emaljer och guldpläterade.” – Inredningsdesignern Ross H.

Bilder via Pinterest

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *