Bästa New York City vintage möbelbutiker

Bästa New York City vintage möbelbutiker

Vintage möbelaffärer i New York City

Eftersom New York City är hem för några av de bästa shoppingdestinationerna av alla slag i världen, vände vi oss till inredningsarkitekter på Décor Aid för att visa upp deras 2019 antik- och vintagebutiker och hjälpa dig att hitta den perfekta mixen att skapa från epoker och element på en mängd olika priser. Från det fantastiska 1st Dibs showroom till en liten sparsamhetsbutik som är en hemlighet för de som vet. Upptäck våra bokmärken i vår vintagemöbelbutik i New York för oändlig inspiration och underbara upptäckter som kommer att förvåna dig.

1. Dibs

bästa vintagebutikerna new york city 1. Dibs

200 Lexington Ave, New York City 10016

1st Dibs Showrooms onlineauktionssajt ligger i sortimentet av utställningslokaler som måste besökas i New York Design Center och är en hisnande upplevelse även för nybörjare.

Vi är mer än bara en av New York Citys finaste vintagemöbelbutiker. Vi anser att en resa till öarna 1st Dibs är en extraordinär lärorik upplevelse full av överraskningar och ikoniska möbler och rörelser som du bara drömmer om att se i verkligheten.

John Derian

bästa vintage antikaffärer new york city john derian

6 East 2nd St, New York City 10003

John Derian är en berömd mästare inom decoupagetillbehör och samlarlinnen. Men han tar med konstiga, köpbara konversationsstarter och vintage konstigheter för att väcka liv i sin lilla East Village-butik.

Men det som gör John Derian till en av våra favoritbutiker för vintagemöbel i New York är hans skarpa öga för att få shoppare att vilja ha mer, oavsett hur liten den är.

Wyeth

bästa New York City vintage antikaffärer Wyeth

533 Canal St, New York City 10013

Med en inbiten kärlek till allt modernt från mitten av århundradet och ett museum värdigt urval, är det inte konstigt att Wyeth anses vara en av de bästa destinationerna för samlarmöbler som säkert kommer att uppskattas i värde när som helst snart.

Décor Aids inredningsdesigner, Mandy M., är ett sådant fan att hon medger att hon besöker lokalen minst tre gånger i månaden för sina kunder och sig själv, och anser att Wyeth är en av, om inte den bästa, vintagemöbelbutikerna i New York som den bästa resursen i landet viktiga designögonblick.

stadsgjuteri

bästa New York City antikaffärer City Foundry

365 Atlantic Ave, Brooklyn 11217

Stadsgjuteriet ligger sedan 2000 på Atlantic Avenues tunga ljus- och möbelbutik i Boerum Hill, och erbjuder ett rikligt urval av noggrant utvalda fynd indelade i fyra kategorier: industriella antikviteter och kuriosa; moderna möbler från mitten av seklet, mindre varor, utomhusartiklar och vintagemetall.

Förvänta dig ett brett utbud av alternativ, från signerade arvegodsmöbler till namnlösa industrimaskiner, vilket gör denna livliga butik till ett måste i alla vintagemöbelbutiker i New York City i vilken reseguide som helst.

Pippin

bästa Chelsea Vintage Stores NYC

112 West 17th St, New York 10011

Pippin är en bra källa för prisvärda vintagesmycken, arvegods, konst, små möbler och dekorativa tillbehör.

Décor Aids inredningsdesigner Nina R. inkluderade det här förslaget i vår lista över de bästa vintagemöbelbutikerna i New York, eftersom liknande återförsäljare i området tenderar att ta för mycket betalt samtidigt som de levererar varor som är mycket mindre unika och charmiga.

Manhattan Arts and Antiques Center

bästa vintage möbelbutiker manhattan

1050 2nd Ave, New York City 10022

Även om det är mer som ett bearbetat antikgalleria med varor som kommer från olika antik- och vintagehandlare, finns det vackra dekorativa föremål och möbler i varje skrymsle och vrår av detta stora utrymme. Från samlarbara cloisonne-noter till månghundraåriga gobelänger, variationen är lika imponerande som varorna.

Var beredd att ta in en mängd olika vintage och antika föremål, och var medveten om att detta är en av de där vintagemöbelbutikerna i New York som kan vara lite överväldigande.

gamla goda saker

bästa vintage möbelbutiker nyc 2019

Fullpackad med sensationella vintagefynd, arkitektonisk bärgning och sällsynta antikviteter, är Olde Good Things den perfekta destinationen för dem som letar efter vintageföremål som verkligen är exceptionella, meningsfulla och inte av denna värld.

Från nyckfulla karusellvarelser till uråldriga arkitektoniska beslag och verktyg, himlen är gränsen i detta konstiga handelsnav. Faktum är att allt är så out of this world att man omedelbart känner sig som ett barn i en godisbutik.

Vintage secondhandbutik

Top NYC vintage möbelbutiker NYC 2019

Som en av de bästa källorna för önskvärda moderna möbler och accessoarer från mitten av århundradet i utmärkt skick till oslagbara priser, finns det alltid en prisvärd pärla att upptäcka i denna lilla judiska välgörenhetsbutik. Se bara till att komma dit innan stängningstid – i skymningen varje dag.

Hög stil Deko

bästa new york vintage möbelbutiker 2019

27 W 20th St.

Exklusivt och obefläckat, High Style Decos noggrant utvalda utbud av ovärderliga antikviteter och kuriosa är en av de bästa i staden, om inte hela östkusten. Från perfekt art déco till Hollywood Regency till moderna möbler och inredning från mitten av seklet, High Style Deco är stadens främsta destination för framtida arvegods värda att investera i.

vitt skräp

Bester East Village Vintage Store

6 Astor Place, New York City 10003

White Trash ligger i en liten butik i East Village och öppnar inte förrän klockan 14.00 eftersom ägaren tillbringar större delen av sin morgon med att läsa fastighetsförsäljningar så att du inte behöver det. Butiken erbjuder en tung rotation av eftertraktade moderna föremål från mitten av århundradet, och är späckad med udda och ofta humoristiska fynd som kan skryta med historisk härkomst och tillför en nyckfull lekkänsla till varje hem.

Décor Aid inredningsdesignern Jena C. anser att det är en av hennes favoritbutiker för vintagemöbel i New York eftersom varorna är sakkunnigt utvalda, prisvärda, förhandlingsbara och erbjuder söktjänster för att hjälpa dig hitta en specifik smycke som du älskar för närvarande kanske inte har .

Stadsoperan

bästa vintage möbelaffär nyc

222 East 23rd St, New York City 10010

Med alla intäkter till nytta för New York Opera och priserna för sällsynta begagnade föremål är oslagbart låga, finns det ingen anledning att inte utforska 23rd St-lokalen.

Var bara beredd att gräva för även om allt är snyggt om inte överorganiserat, är redigeringen helt upp till dig eftersom kurationen inte är det som gör denna möbelbutik till en av våra favoritbutiker för vintagemöbel i New York. Vad som däremot gör det till en favorit är det utmärkta utbudet och variationen av fantastiska, meningsfulla möbler och sällsynta böcker.

Ställ in grönt

bästa vintagemöbelbutikerna Brooklyn 2019

1261 Broadway # 309 i Brooklyn

Furnish Green har länge ansetts vara en av de bästa möbelbutikerna online för att erbjuda moderna, shabby chic, retromöbler, dekor och räddade arkitektoniska bitar och bitar till ett rimligt pris. För några år sedan byggde Furnish Green tyst en välsorterad butik i Brooklyn.

Detta var fantastiska nyheter när våra inredare letade efter unika möbler med ett hållbart förhållningssätt då det bara var så många gånger om dagen som Furnish Green uppdaterade sin webshop för att lyfta fram deras stora utbud av varor. Räkna med att möta det traditionella, det oväntade och det rent tvivelaktiga, eftersom himlen är gränsen för redigering av Furnish Green.

Artefakter från 1900-talet

bästa möbelbutikerna i östra byn 2019 nyc

Denna destination i East Village är en av New Yorks främsta möbelaffärer för anmärkningsvärda fynd i utmärkt skick. Den erbjuder modernitet från mitten av seklet och konst när den är som bäst, men utan att enbart hållas som gisslan av designers eller tillverkare för att köpa möbler.

Det här är ett smart tillvägagångssätt när det gäller att ge dig kvalitativa, välgjorda, vackert designade fynd med historisk härkomst som inte kommer att knäcka banken eller ifrågasätta dina inköp.

Karl Kemp antikviteter

prisvärda vintagemöbelbutiker 2019 i New York City

36 E 10th St.

Oavsett vilket skvaller du kan ha läst på sidan 6, är Karl Kemp Antiques en av de finaste möbelbutikerna för fina samlarmöbler och dekorativ konst med ett starkt fokus på 1800-talets kontinentala antikviteter samt art déco och nyklassiska möbler och accessoarer som du kommer inte att ha hittat utanför ett megaauktionshus.

Var dock beredd att göra en del efterforskningar innan du investerar eftersom det här är en butik där köp av rätt sak i termer av andrahandsvärde kan leda till utmärkta resultat senare.

Bilder via Pinterest

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *