Beach House Uthyrning Känn dig som hemma

Beach House Uthyrning Känn dig som hemma

hur man får ett strandhus att kännas som hemma

Sommarens resesäsong är över oss och oavsett om du är på väg till ett sjöhus, fjällstuga eller strandhus är det dags att förbereda dig för en välförtjänt semester. Men medan du packar dina flip flops, baddräkt och solkräm, glöm inte att ta med dig några nödvändigheter till ditt hyrhus.

Naturligtvis är en del av det roliga med att hyra en plats att upptäcka (och njuta av) den udda, slumpmässiga och ofta lustigt daterade inredningen. Men medan bitar som en ljuskrona med pukaskal är charmiga, är lakanen av okänd härkomst tveksamma. Om du ska vara där i minst en vecka och köra till din destination kan det vara värt att ta med eller hämta några saker för att få din sommarhyra att kännas bekvämare och mindre ojämn. Läs våra tips om hur du piffar upp ditt (tillfälliga) hem.

Vad man ska packa

Ta med nödvändigheter för att göra dig mer bekväm och det skulle vara för dyrt eller irriterande att köpa när du anländer. Ta med en uppsättning neutrala lakan till sovrummet och fräscha vita handdukar till badrummet. De fungerar inte bara med den eklektiska inredningen du stöter på, utan de eliminerar också ick-faktorn med att använda någon annans sängkläder. Om du ska till bergen eller någonstans som blir kylig på natten, ta med några kast för att sitta på verandan på kvällarna eller runt eldstaden.

Många hyror kommer med glas, porslin och bestick. Men om du inte har varit där är det oklart exakt vad du har att göra med. Så om du hyr hemmet med en stor grupp familjemedlemmar eller vänner och planerar att njuta av några kvalitetsmåltider tillsammans (och du inte vill att bordet ska se ut som en galen blandning av stilar), ta med en enkel, billig porslin set.

vad ska man köpa

På bondemarknaden: Missa inte möjligheten att besöka de närliggande bondemarknaderna eller gårdsstånden. De är inte bara bra ställen att handla för otroliga lokala råvaror, honung, sylt och bakverk, utan du kan också köpa några viktiga saker för att muntra upp din hyra (och få några bra rekommendationer för restauranger och aktiviteter). Samla några klasar av lokala blommor. Blommor förvandlar omedelbart ett rum, så köp åtminstone tillräckligt för en vas på köksbordet, samt några stjälkar till knoppvaser på nattduksbord. När du är där, ta några handgjorda tvål. Ställ några vid handfatet eller i duschen för att använda under din resa och ta med dig några hem för att fira din resa.

I mataffären: Medan du fyller på köket med matvaror för veckan, plocka upp några saker som kommer att fungera som heminredning. Köp tillräckligt med citroner och limefrukter för att fylla en stor genomskinlig skål. De fungerar inte bara som en ljus, fräsch mittpunkt, utan de är också ett måste till en cocktailstund. Det är också en bra idé att köpa ett urval av ljus. Du vet aldrig vilka mystiska dofter som kommer att möta dig när du går in i en hyresfastighet (särskilt på en fiskarvänlig sjö). Välj därför några doftljus att brinna inomhus samt citronellaljus för att hålla myggor borta på verandan.

På loppisen: Leta efter lokala loppmarknader – det är en fantastisk möjlighet att hitta unika föremål för ditt hem och semesterbostad till oslagbara priser. Vintage dukar och jämna längder av tyg är bra för att klä upp din matplats eller använda som en picknickfilt. Ta tag i murarburkar, kannor, vaser och till och med juiceburkar för att visa dina bondemarknadsbuketter. Om du är värd för en grupp, motstå inte lusten att köpa en kitschig, cool 1960-talskanna och glas lämpliga för morgonjuice och cocktails på kvällen. Håll utkik efter gamla brädspel också. De är ett måste för både regniga dagar och hårda familjeturneringar.

Toppbild över Dags att bygga

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *