Blå kök backsplash idéer

Blå kök backsplash idéer

BLÅ KÖK BACKSPLASH IDEEN – Bland de ljusa färgerna är blått en av toppfavoriterna. Mjuk och lugnande, blå är en samlingspunkt för alla rumstyper, inklusive köket. Blue Kitchen Backsplash erbjuder utrymme för experiment.

För backsplash kan du välja mellan några blå nyanser. Varje nyans ger en annan känsla när du diskar eller lagar smutsig disk. Vissa kan du träffa direkt efter att du kommit in i köket. Se listan för mer information.

Mjuk blå köksbaksida

Mjuk blå köksbaksida
Dessa: hgtv.com

Denna baksida av glasplattor har ett mjukt utseende. Detta är vanligt i många hushåll. Denna backsplash är lätt att hitta och installera och är lätt tillgänglig i många järnaffärer, stora som små.

Särskilt rektangulära glasplattor är vanligare. Glasämnet som används i varje keramisk kakel gör att de ser något glänsande ut. Du kan dra nytta av de ytterligare fördelarna om du väljer denna stil.

Spill eller smuts kan torkas bort med en beröring eller två av svampen. Backsplashen kan kombineras med olika köksbänkskivor som är lika grå som här.

Levande blå kök bakslag

Levande blå kök bakslag
Dessa: nighthops.com

Vår andra idé lockar blicken helt, även på avstånd. Blå glasplattor täcker hela köket inklusive backsplash undergolvet. Det är det första intrycket av denna backsplash.

Dessutom ser de blå glasplattorna så gnistrande ut, särskilt på natten. När ljuset är på är de blå glasplattorna så ljusa. Det övergripande bakstycket förstärker köksbänkens ljusa utseende.

Välj denna blåa backsplash när du vill göra ett kök till en rolig och livlig plats för hela familjemedlemmar. Små barn kommer att älska den här killen.

Lugnande blå kök bakslag

Lugnande blå köksbacksplash
Dessa: anfirock.com

En annan unik egenskap som de flesta älskar med blått är tröstande. Du kan installera denna speciella nyans av blått som en backsplash för ditt kök. Från topp till botten täcker rektangulära små blå kakel det mesta av köket och backsplash undergolvet är inget undantag.

Vi rekommenderar små blå kakel då stilen också skapar en bedårande stämning. Tänk om du hade denna köksbacksplash. Tryggheten kan motivera dig att lägga mer tid på att laga mat för hela familjen.

För er som redan tycker om att laga mat är detta typiska backsplash-kök roligare.

Fridfullt blå kök bakslag

Fridfullt blå kök bakslag
Dessa: thespruce.com

Blått är en fridfull källa för ett kök. Speciellt om du väljer den blå nyansen som verkar intetsägande. Bakstycket matchar diskbänken i metall och den svarta naturstenen som köksbänkskiva.

Backsplash täcker från fönstren till strax utanför köksbänken. Var och en av backsplash-plattorna ser rektangulära ut och skurna i form. Var och en av brickorna är staplade i det specifika arrangemanget som gör att det övergripande mönstret ser vackert ut.

I ett lugnt humör kan du laga mat och diska smutsig disk. Ytterligare toner från denna backsplash är mysiga och chica, delvis tack vare de rosa färska blommorna.

Elegant blå köksbacksplash

Elegant blå köksbacksplash
Vad: Pinterest

En mörk blå nyans är en av de mest eleganta bringarna. Det gäller backsplash i köket. Denna backsplash bevisar det. Välj en mörk blå nyans för att höja nivån på ditt kök. Vi är säkra på att du med vårt uttalande kommer att tro att detta kök är väldigt stilrent.

Dessutom använder backsplash rektangulära plattor som är arrangerade som om de faller. Detta mönster blir den extra punkten för att uppmuntra dig att införliva denna backsplash-design i ditt kök.

Du kan installera backsplash som matchar fodralet. Men om budgeten är begränsad, gå bara för en mörk nyans av blått.

Skimrande blå köksbacksplash

Skimrande blå köksbacksplash
Dessa: hgtv.com

Levande och sorglös. En ljus nyans av blått gör alltid sitt jobb så bra att du känner dig glad. Om du installerar en ljus nyans av blått för din backsplash kommer du att vilja laga mer mat för hela familjen.

Den här bilden föreslår särskilt trunkerade, rektangulära plattor. Staplad i denna ordning ser hela backsplashen väldigt snygg ut. Bakstycket står i kontrast till bänkskivan i vit natursten.

Välj den här nyansen av blått för att aktivera ljusläget utan att bli alltför märkbart.

Cool blå köksbacksplash

Cool blå köksbacksplash
Dessa: resid.com

I denna moderna era av matlagning och inredning, tillåt dig själv att fatta gemensamma beslut. Använd den sjunde av våra blå köksbacksplash-idéer för det coolaste sättet.

Välj hexagon istället för kvadrat eller rektangel. Lägg till ett valfritt lager för den delikata nyansen av blått som är unik i sig. Nyansen intar en sval position mellan mjuka och mörkblå toner.

Lugn och lugnande, njut av ditt köksögonblick tack vare backsplash.

Vacker blå köksbaksida

Vacker blå köksbaksida
Vad: Pinterest

Vi kan inte låta bli att älska denna backsplash. Det blå kakelmotivet är smakfullt. Den mörka nyansen av blått passar bäst med vitt för var och en av de blå brickorna. Resultatet ser bra ut. Den blå brickan i sig är ett konstverk.

Allt du behöver göra är att leta efter kakelmodellen i en järnaffär. Eller så kan du beställa online. Applicera kakeldesignen på de flesta delar av köket som visas på bilden för ultimat chic.

Trendig blå köksbacksplash

Trendig blå köksbacksplash
Dessa: cjcfc2018.com

Vi kallar denna nionde idé för trendig backsplash eftersom vissa nyanser av blått kan appliceras i kökets backsplash. Från mörkt till ljusblått, du kan se dem alla tydligt i backsplashen.

Det är så häftigt att se brickordningen. Det känns som att vi ser en blå nyans som gör framsteg. Utseendet på färgerna gör att backsplashen ser progressiv ut.

Backsplash skär genom den traditionella blå backsplash och väljer antingen mörka eller mjuka blå sidor.

Frestande blå köksbacksplash

Frestande blå köksbacksplash
Vad: Pinterest

Vår slutliga idé skiljer sig från de tidigare idéerna av en anledning. Den övergripande blåa backsplashen kombineras med andra färger som grått. De bildar en mosaik som täcker små och medelstora plattor.

Oregelbunden och olik gör backsplashen imponerande. Med den stora täckningen kommer backsplashen att locka dig in i köket och förbereda läckra hemlagade måltider för hela familjen.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *