Blue Living Room Idéer

Blue Living Room Idéer

BLÅT VARDAGSRUM IDÉER – Blått har olika egenskaper som leder oss till otaliga inredningsdesigner. I kombination med andra färger öppnar blått upp för ännu fler idéer som kan fascinera oss. Mjuk, ljus, klar och varm är några av de positiva egenskaper som är nära förknippade med blått.

Ljusblått, mörkblått, pastellblått indikerar hur smidigt blått kan vara. Dessa är redan tillräckligt för att din kreativitet ska hitta utrymme att frodas. Varför inte förvandla ditt vardagsrum till en plats för experiment? Ta hänsyn till det genom att tillämpa våra blå vardagsrumsidéer nedan:

Vardagsrum i pastelllook

Vardagsrum i pastelllook

Du kan också kombinera ljus eller mörkblått med andra pastellfärger som ljusrosa, grått och brunt. Om du föredrar att måla rummets väggar grå eller ljusbrun, välj mörkblått som färg på soffan och gardinerna.

Varför mörkblått? Som du kan se på bilden ovan drar denna färg mer uppmärksamhet som löper parallellt med undertemat. Ljusblått kommer inte att vara i fokus.

Mjuka rosa soffkuddar, tyg och ett litet glas som kruka passar bra till den vita öppna hyllan. Växterna uppdaterar pastellläget.

Mini trädgårdsinspirerat blått vardagsrum

Mini trädgårdsinspirerat blått vardagsrum

Förvandla litet utrymme i ditt hus eller lägenhet till detta förtjusande miniträdgårdsvardagsrum. En superbekväm blå soffa kommer att bli centrum för uppmärksamheten. Blå liten vas och blåvita väggdekorationer visar upp blå inslag.

Eftersom du vill ha en liten trädgård, omge det lilla utrymmet med växter placerade i olika typer av krukor. Placera höga växter i hörnen av rummet, medan de mindre står i vaser på små unika bord. Det begränsade utrymmet blir nu väldigt skuggigt och mysigt.

Naturblått vardagsrum

Naturblått vardagsrum

Blått representerar vatten, ett av de naturliga elementen. Eftersom det oceaniska eller nautiska temat låter för vanligt kan du tänka dig att placera flera naturliga element i ett vardagsrum. Börja i så fall med blått för vardagsrumsväggarna.

Välj trämaterial för vissa möbler. Vitt trä öppna hyllor, vitt nakna tegel blir ytterligare naturliga aspekter. Vitt golv och grå fåtölj skapar en varm ton. Medan träbord framhäver den jordiska sidan.

Färska växter förstärker enkelt vardagsrummets naturliga utseende.

Modernt blått vardagsrum

Modernt blått vardagsrum

På grund av sin flexibilitet kan blått bana väg för olika vardagsrumskoncept, inklusive modern modellering. Måla först väggarna i vardagsrummet blå. Följande steg skiljer underidén från de andra.

Som modern design ofta förmedlar, för att fylla vardagsrummet måste du leta efter de senaste möblerna. Som bilden ovan visar, ”stjäl” innovativa rumsdekorationer, den koformade väggdekorationen och hängramen showen.

Det transparenta svarta glaset och det X-formade skrivbordet erbjuder ett modernt läge här.

Vintage blått vardagsrum

Vintage blått vardagsrum

Blått passar perfekt till en vintage nudge. Måla först väggarna i vardagsrummet helt med ljus eller mörkblått. Efter det, häll i gamla möbler och prydnadsföremål som tar dig tillbaka till den gamla gyllene eran.

Bilden ovan påminner oss snabbt om de dagar då svartvita tv-program var en lyx. Gamla öppna träskåp och slutna skåp skapar ett mer klassiskt utseende. Ett litet runt träbord ser charmigt ut för hela soffset.

Om det fortfarande finns plats, sätt upp matsalsset med trästolar och ett bord för ett multifunktionellt vardagsrum.

Super ljusblått vardagsrum

Super ljusblått vardagsrum

Ett superljusblått vardagsrum kommer att gynna dig som gillar att ladda snabbt dag och natt. Den sjätte av de tio blå vardagsrumsidéerna blandar ljusblått med vitt. De två är ett så bra par som kan gå hand i hand.

För detta underkoncept kan du lägga till lite mer vita än blå element för en extra tydlig ton. Vita väggar och vita möbler skapar det glada läget för vardagsrummet. Ställ upp ett vitt träbord och en vit trähylla med blå böcker.

För blåaktiga inslag, häng bilder med blå oregelbundna repor.

Stilrent blått vardagsrum

Stilrent blått vardagsrum

Så brett som elegant bokstavligen betyder, du har oändliga sätt att uppnå den sublooken. En av idéerna för det blå vardagsrummet utmanar hur man fyller utrymmet som gör det som inget annat.

Med mörkblått som bakgrundsfärg kan du använda innovativa, kreativa möbler och ornament som du älskar. Till exempel den latsoffa med en husformad väggdekoration ovanför. Röda marockanska mattan ger på något sätt en märklig ton.

Sluta inte här. Placera unika föremål som bordsmikrofonen för en tilltalande övergripande atmosfär.

Slående blått vardagsrum

Slående blått vardagsrum

Det åttonde tipset uppmuntrar dig att leka med kontrasterande färger. Låt oss prova blått med gult som du kan se på bilden. Trots de slående olika tonerna kan de två gå ganska bra ihop. Blå väggmålning matchar en gul soffa tillsammans med dess kudde.

Det bruna lilla bordet och stolen för lampor eller växter ger en varm nyans så att vardagsrummet inte blir för iögonfallande. Detta kan vara en alternativ vardagsrumslook som kan muntra upp dig.

Konstnärligt blått vardagsrum

Konstnärligt blått vardagsrum

Det konstnärliga blå vardagsrummet inbjuder till stor del att fylla ett vardagsrum med konstnärlig eller unik rumsinredning, ornament och möbler. Tveka inte att förvandla ditt vardagsrum till ett konstigt förföriskt.

Som visas på bilden ovan är en nyans av blå uppenbar i en innovativ stol, mörkblå matta och kuddar. Blå små burkar kompletterar den öppna hyllan på baksidan. Den blå bilden i ramen är placerad på det ljusgrå golvet.

Konstnärligt läge kommer också från de tre dinglande lamporna, en söt svart stol och färgglada miniglasögon och kuddar.

Expansivt blått vardagsrum

Expansivt blått vardagsrum

De sista idéerna från det blå vardagsrummet visar hur du kan använda ett vardagsrum med ganska stort utrymme. Bli kreativ genom att dela upp vardagsrumsväggarna i två färger och material. Den ena är målad blå medan den andra är en vitmålad trävägg.

Använd det tillhörande utrymmet både som bostadsyta och som studieplats. Stapla en stor soffa, var och en med sitt eget bord. En grå matta skiljer de två åt och leder till ett miniskrivbord för studier eller arbete.

En vit golvlampa och växter i krukor fräschar upp den omfattande dubbelgraden.

Check Also

Köksbord idéer

IDÉER FÖR KÖKSBORD – Ett köksbord skiljer sig från en köksbänk. Medan köksbänken rymmer all …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *