Bonusrumsidéer

Bonusrumsidéer

BONUS RUM IDÉER – Har du ett extra rum i ditt hus? Det extra rummet kallas ofta för ett bonusrum, som upptar ett stort utrymme i ett hem. Utrymmet är öppet för olika aktiviteter, från arbetsrummet till familjeområdet.

Den här artikeln täcker 10 bonusrumsmodeller som du kan använda för att maximera det totala utrymmet i ditt hem. I varje bonusrumsidé ger vi tips om val av anläggning och inredning. Kolla på henne!

Multi-Purpose Bonusrum

Multi-Purpose Bonusrum
Dessa: simplyfutbol.com

Rymlig och bekväm. Trots allt innehåll erbjuder detta bonusrum tillräckligt med utrymme för att helt enkelt sträcka på benen medan du läser. Det första exemplet handlar om att sova, studera, arbeta och läsa.

Den stora TV-skärmen gör att hela familjemedlemmar kan titta på sina favoritprogram. Dina små barn kan leka i bonusrummet när leksakerna står i det öppna förrådet.

Bonusrummet väljer den klassiska möbelstilen och stora armaturer för att säkerställa rummets livslängd. Rummet är brunmålat vilket gör att det känns mjukt och ombonat.

familjebonusrum

familjebonusrum
Dessa: cbf-fund.org

Vi uppskattar att det andra exemplet formar utrymmet för att matcha det gröna landskapet utanför. Bonusrummet sätter alltså upp de stora fönstren och ”taket” för att möjliggöra maximal insyn från platsen.

Bonusrummet fungerar som ett familjeområde. Hela familjen kan chatta, titta på TV, spela spel och göra andra aktiviteter tillsammans. Bonusrummet har olika möbelstilar och dekorationer.

Rummets vägg omges av avantgardistiska bilder. Bordet ser klassiskt och unikt ut. Rummet kommer sannolikt att rymma alla familjemedlemmars idéer.

Gästbonusrum

Gästbonusrum
Dessa: anchororedelelance.com

Det ser ut som att det här bonusrummet ligger på vinden i ett hus. Du kan använda bonusrummet som gästrum. Anta att du har en utökad familj som vill bo i ditt hus.

Guide dem till detta bonusrum som rymmer upp till tre personer. Bonusrummet känns fridfullt med fönstren och den mjuka atmosfären. De klassiska möblerna gör att bonusrummet ser intetsägande och bekvämt ut.

De blå och vita tygerna pryder bonusrummet. Hörnsittplatser möjliggör eftermiddagsavkoppling.

Hobby bonusrum

Hobby bonusrum
Dessa: gambrick.com

Du kan säkert föreställa dig att detta bonusrum är till för hobbykanalisering. Det finns även en vanlig sängram på baksidan. Bonusrummet upptar biljardbordet. Här kan du spela biljard med dina barn eller vänner.

Du kan använda utrymmet för att lagra dina favoritlagsouvenirer. När lördagskvällen kommer samlas här för att titta på British Football League-matcher.

Hobbybonusrummet är nödvändigt om din familj har många sportfantaster. Att fokusera aktiviteter i rummet kommer inte att störa andra familjemedlemmar som inte gillar sport.

Avslappnat bonusrum

Avslappnat bonusrum
Dessa: decorilo.com

Lugnt och mysigt. Bonusrummet är inte lika stort som i de tidigare exemplen. Därför förblir bonusrummet minimalistiskt och effektivt. I bonusrummet kan alla familjemedlemmar koppla av medan de tittar på sina favoritprogram eller TV-serier.

Soffset ser väldigt bekvämt ut. Bonusrummet har ett öppet förråd och en garderob. Det öppna förrådet innehåller familjeporträtt och samlarföremål. Vi kan säga att detta bonusrum är det andra vardagsrummet bredvid huvudrummet.

Hem Galleri Bonusraum

Hem Galleri Bonusraum
Dessa: redstone.qualicocommunitiescalgary.com

En formell atmosfär skapas i detta bonusrum. Om du tycker att den här ser annorlunda ut än de tidiga, så finns det en djupgående anledning till varför. Många ovärderliga konstnärliga föremål är välordnade på den öppna hyllan.

Kollektivavtalet gör att du direkt kan njuta av värdet av varje vara. Du kan också få ett meddelande om något av föremålen ser smutsigt eller korroderad ut. Elementen resulterar i en sittstil som ser formell och elegant ut.

Bonusrummet är målat i vitt och grått för att göra bonusrummet mjukt och ljust.

studiebonusrum

studiebonusrum
Dessa: viendoraglass.com

Ibland behöver du eller dina barn använda en alternativ studieplats som gör det lättare för dem att koncentrera sig. Detta är mycket användbart när de har tentor. Överväg att öva bonusrummet som ett extra arbetsrum.

Rummet rymmer två barn eller vuxna som studerar tillsammans eller ensamma. Skrivbordet ser enkelt och mjukt ut. Bonusrummet kompletteras med förvaring av material och böcker.

Den bekväma bänken möjliggör djupläsning medan du väntar på att solnedgången ska dyka upp utanför fönstret.

Fredligt bonusrum

Fredligt bonusrum
Dessa: timurbiru.com

Vi beundrar verkligen hur bonusrummet modellerar området. Vi syftar på den unika enheten som fungerar som lagring. Detta gör att bonusrummet verkar lockande trots det relativt lilla utrymmet.

Bonusrummet ser mjukt och fridfullt ut med den vita nyansen och möblerna. Det moderna soffsetet kombinerat med den klassiska stolen och vintagebordet. Det finns en liten sittgrupp mellan butiken.

Du kan använda bonusrummet för att läsa, studera eller inspirera dig att skriva.

Lekplats bonusrum

Lekplats bonusrum
Dessa: netbul.org

Om du har mer än ett barn, förvandla ditt bonusrum till en lekplats som den här. Eller så kan du bjuda in barnen till dina släktingar eller utökade familjer att leka här.

Bonusrummet är utrustat med leksaker och lärverktyg. Genom modellering kan de lära sig ett nytt alfabet och siffror. Bonusrummet innehåller också soffan och bordet där föräldrarna kan gå med dem på en kopp varmt te.

Sovrum bonusrum

Sovrum bonusrum
Dessa: decoratw.com

Den sista ser den enklaste och mest bekanta ut. Ja, förvandla ditt bonusrum till ett enkelt men bekvämt sovrum som det här. Köp en enkel madrass som ligger direkt på golvet i rummet.

Sätt ihop sängramen med stolen, spegeln och levande växter för förfriskning. Använd bonusrummet för att sova, läsa eller bara dagdrömma för att skriva inspiration.

Välj träskivor för att få sovrummet att kännas naturligt och varmt.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *