Boston inredning

Boston inredning

Boston fågeltapet vid entrén

Boston grundades 1630 och är en av de äldsta städerna i landet. Huvudstaden i Massachusetts har en mängd historisk arkitektur. Men medan byggnaderna är – ahem – mogna, är befolkningen allt annat än. Det finns mer än 100 högskolor och universitet i Boston-området, vilket betyder att staden är full av ungdomlig energi och modern inredningskänsla. Denna kombination av historisk charm och fräscha idéer ger en intressant sammanställning i Bostons inredningsdesign.

Inredningsdesigner Meredith, en Infödingen i Boston som driver vårt kontor där säger att lokalbefolkningen respekterar de historiska byggnaderna i stadsdelar som Beacon Hill och Back Bay och försöker bevara karaktären hos dessa strukturer genom restaurerings- och bevarandeinsatser. Det betyder dock inte att millennials fyller sina lägenheter efter examen med antikviteter. Istället, enligt Meredith, tenderar Bostonbor mot mer moderna möbler. De rena linjerna och minimala designen av dessa pjäser drar faktiskt mer uppmärksamhet till de klassiska arkitektoniska detaljerna, vilket skapar en fantastisk kontrast.

Kolla in några av dessa vackra Boston-hem vars interiörer respekterar det förflutna samtidigt som de blickar mot framtiden.

Inträde

Fågeltapet entré

Om Boston Magazine

kök och vardagsrum

modern konst kök vardagsrum

Om Architectural Digest

Huvudsovrum

beige vit master bedroom

Om verandan

vardagsrum

Vardagsrum geometriska träbord

Om MyDomaine

kök

Kökskrukor i marmor i koppar

Om Curbed Boston

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *