Cape Cod Home Ideen

Cape Cod Home Ideen

Cape-Cod-Hem-Ideen

En Cape Cod-husstil och dess kustnära funktioner gör det förmodligen till en av de mest intressanta och unika arkitektoniska designerna födda i Amerika. Före en lång historia av moderna designuppdateringar lämnades Cape Cod-designade hem kvar av brittiska kolonister när de reste till den ”nya världen” på jakt efter frihet och nya möjligheter. Denna praktiska livsstil var på modet i flera århundraden och blev så småningom den föredragna livsstilen för många amerikaner.

Stilen är fortfarande trendig under 2019 eftersom arkitektonisk forskning har visat att Cape Cod-hemstilen fortfarande är det föredragna arkitektoniska designvalet för många husägare i Nordamerika. Men vad gör stilen så livskraftig och vad är några tidlösa Cape Cod-hemidéer?

Ett traditionellt Cape Cod-hem kännetecknas vanligtvis av ett dimensionellt och rektangulärt fotavtryck som visas på ett sadeltak. Designad för effektiv konstruktion och enkel uppvärmning, är denna historiska hemstil fortfarande förstahandsvalet för många designentusiaster över hela landet tack vare dess varaktiga tilltalande.

Inredningsdesigners på Décor Aid har avslöjat historien om Cape Cods hemstil som den ser ut i en modern designmiljö, och vi kommer att dela med oss ​​av några C:nHemidéer för apatorsk samt tips om hur du förvandlar ditt hem till ett oförglömligt unikt Cape Cod-hem.

Historien om House of Cape Cod

Modern Cape Cod-hemidé

Faktum är att det var de puritanska snickarna som ursprungligen förde Cape Cod-stilen till Amerika. Då var klimatet mycket hårdare och mer utmanande, och amerikaner kämpade med det både sommar och vinter. Därför var de tvungna att välja en designstil som var hållbar och skyddande mot de hårda elementen utomhus.

Tidiga hem i Cape Cod byggdes av timmer indränkt i furu eller ek och täckt med räfflor eller räfflor för att ge ett strukturellt skal för att motstå alla slags väderförhållanden. Cape Cods hem kännetecknades också av lågt i tak och skorstensdörrar som gav den värme invånarna behövde under dåligt väder. Namnet ”Cape Cod” myntades under det historiska besöket 1800 av pastor Timothy Dwight IV, president för Yale University, i staden Cape Cod.

Med tiden blev Cape Cods levnadsstil ett populärt val bland många amerikaner, och förvandlades gradvis från helt enkelt planerade strukturer till större bostäder. Dessa tillägg ökade utrymmet för ett modernt Cape Cod-hem utan att offra designstilens förtjusande charm. Även under de senaste decennierna har det funnits olika varianter av Cape Cods heminredningsstil, och det gäller naturligtvis fortfarande idag.

Cape Cod Hausideen

tidlösa Cape cod-hemidéer

Utan tvekan älskar du varje aspekt av designen av ett typiskt Cape Cod-hem och vill ta med det CMonkey Cod husdesignidéer i ditt eget hem. Den goda nyheten är att du kan förvandla ditt hem till ett perfekt Cape Cod-hem utan att bryta banken och det behöver inte vara från grunden.

Med rätt metoder, hacks och tips kan du starta din egen Cape Cod-förvandling. Oavsett om du behöver inspiration till en uppfriskande version av CApe Cod House Inredningsidéer Om du vill att utsidan av ditt hem ska framkalla den charmiga Cape Cod-hemkänslan, kommer följande tips säkert att inspirera och hjälpa dig.

Cape Cod hus exteriör idéer

Cape Cod hemidéer utanför

Eftersom typiska Cape Cod-hem vanligtvis är små, kan du behöva tänka praktiskt på det yttre utseendet på ditt hem när du uppdaterar, eftersom utseendet ofta fungerar med begränsad bostadsyta. Använd naturliga bältros för ditt tak eftersom de kan förvandla utseendet på ditt hem till ett med en beprövad Cape Cod-känsla. Tänk på att Cape Cod-hem historiskt sett tenderade att vara symmetriska och hade takkupor, som också är en modern designfunktion idag.

Beroende på storleken på ditt hem eller din struktur kan du behöva lägga till upp till fyra takkupor för att få ett autentiskt utseende. Installera fönsterluckor på ditt Cape Cod-hem oavsett om du verkligen behöver dem eller kommer att använda dem. Fönsterluckor var en nyckelfunktion i många Cape Cod-hem förr och ser fortfarande tidlösa ut idag. Och de kan stängas och öppnas utomhus beroende på väder.

För exteriören kan du måla dina luckor med tidlösa färger eftersom de inte begränsar din design utan förstärker utseendet. En Cape Cod exteriör är inte komplett utan ett vitt staket. Oavsett var du bor, bör ett vitt staket vara ett måste för ditt Cape Cod-hem eftersom det representerar en definitiv signatur av arkitektonisk designstil. Och lägg till en stilfull touch till ditt landskap som kommer att inspirera dina gäster när de njuter av utsikten från din gräsmatta.

Inkludera så mycket vilda blommor som möjligt i din Cape Cods trädgård för att ge en idyllisk känsla till dess exteriör. I början av förra seklet präglades Cape Cod av vackra trädgårdar med lite utrymme kvar för en stor gräsmatta. Istället var de en fristad för fjärilar och andra vackra varelser. Om du vill berika ditt CMonkey Cod House Exteriör Idéer Om du vill förvandla ditt hem till ett diskret och klassiskt sådant kan du även överväga utomhusrosor och murgröna.

Cape Cod hus inredningsidéer

Cape Cod Hem Idéer Vardagsrum

Om du trodde att det här träet endast var reserverat för exteriören av ett typiskt Cape Cod-hem och ingen annanstans, då trodde du fel. I själva verket kan du behöva tänka på de bästa materialen för att skapa ett Cape Cod-hem, eftersom det ofta finns ett klassiskt trägolv i ett Cape Cod-hem. Trägolv i ett Cape Cod-hem har varit trendigt sedan början av tidlös designstil, så överväg dem för din egen miljö.

När det kommer till Cape Cods husfärger är det vanligt att hitta lugnande pastellfärger i många Cape Cod-hem, oavsett i vilken tid de byggdes. När designstilen Cape Cod först blev på modet var många av dåtidens rum små och deras tak låg – vilket gjorde dem svåra att ha att göra med.

När det kommer till Cape Cod-möbler, tillsammans med vackra pasteller, kännetecknar salviagrönt och en särskilt subtil smörgul möblerna i ett klassiskt Cape Cod-hem. Så kom ihåg att introducera dessa färger i din CApe Cod hus renoveringsidéer.

Och när det kommer till små utrymmen och pastellernas skönhet, välj även nyanser som fångar så mycket naturligt ljus som möjligt och sprider naturligt ljus i hela hemmet för en mer strålande look som också får alla utrymmen att framstå som större och ljusare. När ditt hem börjar framkalla det Ser ut som ett typiskt strandhus, du kan förvandla utseendet på ditt hem genom att ta in det perfekta charmig Cape Cod strandhus dekorationsidés.

Även om din Cape Cod-exteriör har ett enkelt, subtilt utseende bör inget hindra dig från att skapa en sofistikerad look på insidan. Med lite ansträngning och rätt Cape Cod-heminredningsidéer som dessa kan du skapa en avgörande inverkan i din Cape Cod-interiör. Tänk på att inbyggda hyllor är ett måste i ditt vardagsrum när du renoverar ditt hem för att skapa ett Cape Cod-utseende. Inbyggda bokhyllor är bra för att utnyttja döda väggutrymmen, med mer utrymme för dekorationer för att visa värdefulla samlarföremål.

För att hålla utseendet subtilt och hålla ögat i rörelse bör dina hyllor ha samma färg som din väggfärg för att återspegla den perfekta känslan av tidlös elegans och konsistens.

Sovrum Cape Cod hem idéer

Om du älskar utseendet på beadboard eller shiplap, som är vitkalkade träpaneler, fundera över hur du bäst kan införliva dem i ditt kök. Vit träpanel övertygar C.Monkey Cod Hem köksidéer Så du kan ge ditt hem en idyllisk känsla av lugn. Ett snyggt modernt köksskåp i kombination med en pärlskiva kan omedelbart förvandla ditt köks övergripande utseende.

Och även om de är mer av ett modernt utseende på huslayouter, kan vardagsrum med öppen planlösning ge ditt Cape Cad-hem den uppdaterade ansiktslyftning det behöver. Ditt vardagsrum kan vara antingen luftigt eller slutet, men det bör ha en öppen design för att kanalisera Cape Cod-familjens designmiljö som var trendig för århundraden sedan.

Uppdatera dina Cape Cod-livsidéer med lagerbelysning i hela ditt hem. Byt ut den vanliga hårda och kliniska belysningen i ditt hem med något nytt och spännande med ett uttalande som en överdimensionerad taklampa.

Många Cape Cod-hem har ett takkupor eller två (ett fönster som sticker ut vertikalt från ett sluttande tak) som ändrar höjden på strukturen. Använd detta utrymme för att skapa ett lyxigt sovrum med den mysigaste vrån. Lägg till en stol eller två och ett bord för att hålla det mysigt och bekvämt. Så det är en plats där du kan koppla av och läsa hela dagen.

Hem i Cape Cod-stil är inte nya när det gäller arkitektoniska egenskaper, de har funnits i århundraden och de har nu uppdaterats och omdefinierats för att återspegla en mer sofistikerad känsla som aldrig kommer att gå ur stil. Dessa Cape Cod heminredningsidéer kommer säkert att hjälpa dig att återskapa den klassiska designstilen med både din heminredning och det övergripande utseendet på ditt hem.

Bilder via Pinterest

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *