Chic Halloween Dekor Party Idéer

Chic Halloween Dekor Party Idéer

chic halloween dekoration idéer

När Hallow’s Eve närmar sig är du förmodligen antingen redo att ta steg och försköna ditt hem med chic Halloween-dekor, eller så har du planerat lösningar med semestertema i evigheter för att göra det till en minnesvärd kväll. Oavsett var du står slår vi vad om att du fortfarande letar efter snygga idéer för att få ut det mesta av kvällen.

Medlemmar i Cue Décor Aid-teamet som var snabba med att komma på några smarta idéer som både är budgetvänliga, samtidigt som ditt hem sticker ut och lägger till konversationsstartande element genomgående.

Begränsa inte din palett

chica Halloween-dekorationsidéer i moderna färger

Skippa de obligatoriska orange och svarta färgkombinationerna som är avgörande för semestern och välj något mer modernt och mindre självklart, t.ex. B. för monokromatiska utseenden eller för något mörkt och glamoröst med jetton-utsmyckningar och liknande.

Detta sparar dig också förvaring av dekorativa föremål som är exklusiva för det månadslånga firandet. Tänk på kuddarna som visas ovan, som, även om de är indikativa för Halloweens anda, också fungerar året runt tack vare deras subtilitet, beroende på ditt humör.

Se arvegods

smart Halloween modern dekoration

Lägg till en gammaldags känsla med vintagefynd, vintage svartvita familjeporträtt och ett terrarium fullt av föremål som frammanar Halloween-andan för ett helt unikt sortiment av dekorativa detaljer.

Som ibland, och eftersom det här är en flyktig säsong, kommer du med största sannolikhet redan att ha intressanta föremål att använda till din fördel när du letar efter meningsfulla Halloween-dekorfestidéer.

Experimentera

modern halloween krans

Eftersom säsongen är kort, ta risker och experimentera med din inställning till Halloween-dekorationsfestidéer. Vi älskar denna prisvärda fladdermuskrans som är strukturerad och nyckfull nog att hålla dig igång under hela höstsäsongen.

Spraya bort

chic halloween dekoration idéer

Återigen, moderna Halloween-dekorationsideer behöver inte vara begränsade till standardpraxis. Tänk utanför boxen och föreställ om pumpor och squash i en rad av dina favoritfärger med ett lager sprayfärg för ett enkelt och billigt sätt att uppnå oväntade färger.

uppdatera grafik

moderna chica halloween-dekorationsidéer

Även om Bert Sterns porträtt av Marilyn Monroe, som visas ovan, har en något spöklik atmosfär, ta en kö och byt ut inramade stycken mot billiga svartvita utskrifter, eller gå dramatiskt och slå ut porträtt med läppstift och fotografmärken, som det Marilyn har gjort utskrifter som hon inte var nöjd med från sessionen.

bli smart

Crafty Chic Halloween Dekor Ideen

Här är en av de få gånger du fångar oss att servera gör-det-själv-idéer som är festliga och budgetvänliga alternativ till fynd i stora butiker. Använd färgvänlig washitejp och svart kartong för att skapa kusliga väggutskärningar av katter, fladdermöss, pumpor och figurer på siluetten, eller skapa en fantastisk pappersgirlang med metalliska mylaraccenter.

Du kan till och med göra det så enkelt som att stava bokstäverna BOO, eller ta en pekpinne från bilden ovan och spraymåla billiga ljushållare mattsvarta för att visa pumpor eller nästan vad som helst året runt.

Mer än godis

modernt halloweengodis

Eftersom det ibland inte går att köpa godis i butik, tänk på enkla sätt att lägga till lite dramatik till dina godsaker, som dessa kanderade äpplen med våt utseende, som kanske är standard men presenteras på ett modernt sätt på en svart skifferbräda och förses med svart satinband.

Ta med Moody Botanicals

Svarta moderna chica halloweenblommor

När det kommer till moderna halloween-inredningsfestidéer, ta med det organiska till bordslandskapen med lynniga blommor och löv, dina spraymålade pumpor och kalebasser och den monokroma inredningen. Tänk mörka, glamorösa nyanser, fjäderpaneler och svarta band för att knyta ihop det hela.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *