Couchtisch mönster

Couchtisch mönster

Soffbord lyxigt övergångsställe

Ett soffbord är en av hörnstenarna i ditt vardagsrum. Men hur vet du när du har hittat den perfekta? Med alla tillgängliga alternativ kan det vara lätt att nöja sig med något under genomsnittet. Var inte rädd. Våra erfarna designers har valt ut de soffbord som du kommer att älska.

glastallrik

Couchtisch Ethan Allen

Om du har begränsat med utrymme bör du välja ett bord med en genomskinlig eller glasskiva. Det ger dig alla egenskaper hos ett traditionellt soffbord men med ett lätt och luftigt utseende. I detta lyxiga formella övergångsutrymme köpte vi Ethan Allans Jocelyn-bord av exakt den anledningen. Den kommer i en kromfinish för en elegant och lyxig känsla.

Ytterligare förvaring

Soffbord rum och kost

Se ditt soffbord som något mer än bara en jätteunderlägg. I detta familjehem i Westchester fanns inga fungerande förvaringsmöjligheter i vardagsrummet. Så vi köpte en förvaringspall från Room and Board och prydde den med en bricka. Det fungerar precis som ett soffbord och när familjen behöver komma åt sitt förråd kan de enkelt flytta brickan till en annan yta.

Balans är nyckeln

Soffbord Phillips kollektion

Ett soffbord är ett bra sätt att lägga till en strukturerad kontrast till ditt vardagsrum. Vardagsrummet i denna SoHo-duplex var fullt av kantiga detaljer – en kvadratisk sektion, fyrkantiga kuddar och fyrkantiga ramar. För att skapa en naturlig kontrast stoppade vi detta stenformade bord från Phillips Collection. Det balanserar ut rummets mer kantiga egenskaper och ger rummet en lyxig lyster.

häckningsbord

Soffbord mellanspel hem

Om du underhåller ofta eller har mycket utrymme att täcka, överväg en uppsättning kapslade soffbord. Du kan hålla den ena kapslad i den andra tills gästerna kommer och sedan skjuta ut det extra bordet för extra bordsutrymme. I denna lyxiga lägenhet i Upper East Side valde vi inbäddningsbord från Interlude Home för ett bekvämt och utbyggbart alternativ.

Varför nöja sig med ett soffbord?

Couchtisch oly Studio

Kan du inte bestämma dig för ett soffbord? Då inte! Om du har ett stort vardagsrum kan det vara vettigt att ha tre mindre soffbord istället för ett i vanlig storlek. Men om du bestämmer dig för att ha flera soffbord, välj två eller helst tre. Och välj bord med samma form. I detta formella Upper West Side-utrymme valde vi tre runda soffbord, inklusive ett från Oly Studio, för att ge den här familjen gott om ställen att ställa sina drinkar på.

Över och under

Soffbord Serena och Lily

Framför allt ska ditt soffbord vara funktionellt. Så om du ständigt letar efter ytterligare bordsutrymme, överväg ett alternativ för lösning i nivå. I detta bekväma familjevardagsrum valde vi ett Serena och Lily fyrkantigt bord med två skivor för maximal förvaring.

Anpassa efter storlek

Anthropologie soffbord

När du väljer ett soffbord är en av de viktigaste övervägandena storlek och proportioner. Mät bredden på din soffa och välj sedan ett soffbord som är ungefär en fot kortare. Att få rätt storlek på soffbordet är särskilt viktigt när du blandar och matchar stilar. På detta Battery Park-loft såg vi till att detta Anthropologie art déco-soffbord har den perfekta storleken så att det inte krockar med Chesterfields lädersoffa.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *