Country Kitchen Backsplash Ideen

Country Kitchen Backsplash Ideen

LANDSKÖK BACKSPLASH IDÉER – Country kitchen backsplash har en säker charm som håller på att bli ett val för vissa husägare. Mysig och klassisk, en backsplash för lantkök är inte bara begränsad till traditionell lantlig matlagning.

Du kan installera ett lantköksbacksplash för ditt moderna kök. En backsplash i ett lantkök kan kombineras med skåp, trä- eller marmorgolv. Läs vår lista nedan för detaljerade bilder och förklaringar.

Estetisk lantkök backsplash

Estetisk lantkök backsplash
Dessa: ramadanewsss.info

Stenkökets backsplash är nära besläktat med countrybacksplashen. Sten är ett av de naturliga materialen som väcker fräscha och hemtrevliga känslor. Grova stenbitar av olika storlekar väljs speciellt för denna backsplash.

De är alla staplade uppifrån och ned. Det i sig är en accentdel. När du kommer in i det här köket är det svårt att inte titta på de anmärkningsvärda stenarna som stöder varandra, som visas i den här bilden.

Titta närmare på utrymmet alldeles intill kaminen. Delen ser vacker ut med de skurna plattorna som senare kommer att göra en vacker målning.

Patchwork Country Kitchen Backsplash

Patchwork Country Kitchen Backsplash
Dessa: trendir.com

Patchwork country backsplash som detta verkar vara användbart och vackert, vilket är precis vad vi får av att titta på patchwork-sjalar. De rika motiven i backsplash-designen ger en färgstark ton till ett enkelt kök.

Speciellt detta kök väljer patchwork backsplash med färger som matchar kökets övergripande ton. Grå, blågrön och vit omslag i backsplash matchar den dominerande atmosfären i köket som är vit.

Den kricka tonen i backsplashen matchar de kricka skalen. Medan den grå stämningen kan ses i kökets backsplash och väggar.

Country Cottage Kök Backsplash

Country Cottage Kök Backsplash
Dessa: paristriptips.com

Vår tredje idé är verkligen unik. Landets backsplash har duplicerats i det här köket som ofta smutsar ner stugan vid stranden. Du kan använda denna undermodell för ditt köksbacksplash.

Välj extra mjuka blå långa brädor som visas på denna bild. Brädorna kan vara gjorda av trä eller tak. Skär försiktigt brädorna för att placera dem snyggt bakom de vita skåpen.

Komplettera med trästolar för en mer lantlig känsla.

Bedårande lantköksbacksplash

Bedårande lantköksbacksplash
Dessa: Homesfeed.com

Den fjärde idén tillämpar några nyanser av brunt. Crisp brown tar upp det mesta av de rektangulära plattorna i det här köket. Då och då skärs de krispiga bruna plattorna genom den mörka bruna nyansen. Det övergripande mönstret ser bedårande och vackert ut.

Köksurtaget följer skåpsformationen. Så återigen, var försiktig när du installerar backsplash. Om vi ​​tittar på backsplash kan vi se att de ser ut som råa stenar. Det vi ser på den här bilden är förstås den moderna versionen av stenarna.

Backsplashen stödjer den klassiska smaken i köket genom skåpen.

Fantastiskt lantkök backsplash

Fantastiskt lantkök backsplash
Dessa: perilersofrasi.com

Vår landbacksplash-lista tar inspiration och introducerar dig för denna fantastiska idé som liknar den första idén. Attraktionens centrum ligger på torget bredvid kaminen. Målningen i denna backsplash ser graciös och subtil ut.

Intressant nog för att ytterligare notera att tavlan ser ut som en klassisk vas med bladen dinglande åt olika håll. I en neutral ton förblir backsplash synkroniserad med hela köket, och blandar den franska stilen med pelarna i köket.

Sammantaget ser hela köksdelen vintage och glamoröst ut med trästället för diskbänken.

Roter Backstein Country Kitchen Backsplash

Roter Backstein Country Kitchen Backsplash
Dessa: ssreuta.com

Lämna röda tegelstenar för det ursprungliga gårdskökets backsplash. Som kan ses på den här bilden förblir de röda tegelstenarna naturliga endast med cement. Vår sjätte idé kräver i princip inte att du installerar något specifikt material.

Om du tittar på de röda stenarna bredvid matlagningsytan, är stenarna likadana. De röda tegelstenarna kontrasterar mot spisen i rostfritt stål och köksfläkten i metall som ser naturligt moderna ut.

Målat tegel Country Kitchen Backsplash

Målat tegel Country Kitchen Backsplash
Vad: Pinterest

I likhet med den sjätte idén skiljer sig vår sjunde strategi från den sjätte i en enkel sak. Skillnaden ligger i den vita målningen som färgar de röda tegelstenarna här.

Att måla de röda tegelstenarna med vitt i det här köket är ett enkelt sätt att matcha den vita tonen som dominerar köket. Speciellt backsplashen kontrasterar mot köksfläkten som ser så stilren och glamorös ut.

Då målade köket exklusiva klassiker.

Travertin Country Kitchen Backsplash

Travertin Country Kitchen Backsplash
Dessa: hgtv.com

Travertinbacksplash kan vara ditt alternativ. Travertin kommer från naturliga stenar som stödjer en lite grov textur i materialet. Travertinplattor i det här köksbacksplashet ser väldigt snyggt ut på grund av den brunaktiga och vitaktiga nyansen i backsplashen.

Backsplashen för senare den varma och jordliknande atmosfären till köksdelen. Hela backsplashen matchar den naturliga bruna stenen som används som köksbänkskiva och köksredskapen i trä som hänger från backsplashen.

Eklektiskt lantkök backsplash

Eklektiskt lantkök backsplash
Dessa: cjcfc2018.com

Denna gårdsköksbacksplash ser mångsidig ut på grund av de olika geometriska stilarna och färgerna som fyller plattorna i backsplashen. Diagonal eller diamantliknande, kvadratisk och rektangulär syns tydligt i denna bild.

Både små och stora, de geometriska stilarna staplas i de oregelbundna mönstren längst ner till höger på kaminen. Det blandade mönstret gör backsplash-basen till centrum för uppmärksamheten.

Du kan också se nyanser av gult, blått och grönt i backsplashen. Backsplashen passar bra till den fantasifulla naturstenen som köksbänk.

Graciöst Country Kitchen Backsplash

Graciöst Country Kitchen Backsplash
Dessa: thebarnnightclub.com

Vi avslutar vår lista med den graciösa countrybacksplashen, som du kan se här. Kakelplattorna som täcker kökets backsplash ser naturliga och smakfulla ut. Och naturligtvis går vår uppmärksamhet direkt till tavlan bredvid kaminen.

Backsplash undersektionen är vacker och graciös och ger en fin touch till det neurala köket. Intressant nog använder målningen brunt, så du ser ingen märkbar kontrast mellan målningen och det övergripande köket.

Från den dyra modellen till budgetmodellen, vi har gett dig rika backsplash-designer för lantkök. För att skära ner på budgeten, välj lättåtkomliga material eller köp ett litet antal kakelplattor som täcker hälften eller en tredjedel av köksväggen. Att kunna installera plattorna själv kommer att spara mer pengar än att betala för en professionell.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *