Dåliga trender inom inredning

Dåliga trender inom inredning

2018 års inredningstrender

När det kommer till inredningstrender, som allt annat, finns det alltid det goda, det dåliga och det fula när man försöker hänga med i tiden, och det finns gott om outgrundliga sådana. För att hålla dig informerad och undvika dåliga inredningsbeslut och -metoder har vi skapat en kortlista över vilka dåliga inredningstrender som är goda skäl att undvika.

konstfärg

ful väggfärg inredningstrender

Vi trodde att den här trenden skulle ha lämnat oss på 90-talet, men vi har sett den komma tillbaka till scenen utan någon bra anledning. Det är för smart och gör-det-själv, är onödigt och rent ut sagt rent fult. Gå solid, gå randig, gå mönstrad, bara inte fusk, tack!

X-mattan

matttrender

Visst, det är absolut inget fel på mattan ovan, vi är bara trötta på att se den överallt. Från Walmart till Abc Carpet & Home, den här mattan råkar vara en av de där dåliga inredningstrenderna som får alla rum i ditt hem att verka vanliga. Vill du verkligen att grunden till ett rum ska vara något som alla andra har?

dekaler

dåliga inredningstrender 2018

Ursnygg, snygg formsättning förtjänar inte 90-talets tatueringsinspirerade dekal, och den förtjänar inte heller en vägg i ditt hem. Även om vi inte rekommenderar det om du verkligen vill nöja dig med en budgetdekal, är vuxna, samtida silhuetter en källa som är alldeles för tidigt i Cabos för vår smak.

Inspirerande tecken

de värsta trenderna inom inredning

Eftersom det inte finns något sådant sätt att hitta inspiration till motiverande skyltning med gratulationskort lämnar vi denna dåliga trend för heminredning för barn och seniorer, eftersom det är nästan omöjligt att ta inredning av ett hem på allvar med ostlik skyltkonst.

Rått återvunnet trä

Undvik trender inom inredning

Även om det finns återvunnet trä, är det bara något med finishen som folk har så fel om. Om du funderar på inredningstrender som du kan implementera själv rekommenderar vi att du fokuserar på hantverk och placering samtidigt som helhetsutseendet behålls enhetligt och symmetriskt, eftersom väggen ovan är skeppsbrottsliknande och slumpartat sammansatt.

Allt upcycled

fula inredningstrender

När det gäller dåliga inredningstrender har vi sett tillräckligt många hemska DIY-uppcyklade möbler för att hålla en livstid. De ser ofta för billiga, hemgjorda och ofullständiga ut. Och medan vi håller på, vad tror du syftet med takstegen (ovan) är?

bondgårdsstil

dåliga trender inom inredning

Även om det inte är något fel med shabby chic här och där, om du inte faktiskt bor i en riktig bondgård, rekommenderar vi att du undviker bondgårdsinredningstrenderna som vi har sett allt för mycket av. Och snälla, inga fler ladugårdsdörrar medan du håller på, det är bara för teman.

murar burkar

värsta trenderna inom inredning

Herregud, nog med murarburkarna! Visst kan de utföra grundläggande funktioner, men de är nog en av våra mest föraktade inredningsdåliga trender, då de är lite för lantliga och unga. Om du är i en viss ålder, lägg ifrån dig glaset och välj ett drickskärl för vuxna. Använd masonburkar för förvaring snarare än dekorativa ändamål.

Bilder via Pinterest

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *