Dekor Aid Utvald design New Jersey

Dekor Aid Utvald design New Jersey

När Claudia DiGiacomo kontaktade New York City-baserade designkonsortium Decor Aid för att göra om sitt hem i Florham Park, var det första utrymmet hon ville ta sig an kontoret. Ett rum skiljdes från resten av det hektiska hushållet, vilket gav henne flexibiliteten att arbeta hemifrån och vara produktiv under resten av ombyggnadsprocessen.

”Jag älskade benen i rymden”, säger DiGiacomo, men samtidigt var det långt ifrån hennes egen estetik. ”Det var så mörkt och dystert och talade inte till mig… Jag ville ha ljus, luftig och modernare.”

New Jersey Home Office

Hela utrymmet behövde en omdesign, enligt designteamet, med början på de mörka panelväggarna. Teamet målade väggarna och bokhyllorna i en ljus, kritaktig pastellblå som lyste upp utrymmet avsevärt och särskiljde kontoret från resten av hemmet.

Var DiGiacomo tveksam till att ta ett så djärvt steg med träväggarna? ”Ja!” minns hon. ”Jag var verkligen tvungen att lita på min designer att det här skulle se bra ut i slutändan.” Det pratades om att välja en lackerad eller högglansfinish, men ”i slutändan var det rätt val att inte göra det”, hon säger .

New Jersey Home Office

Eftersom detta var hennes dedikerade hemmakontor var DiGiacomo villig att vara djärvare med färgval för att fånga hennes ”ljusa, fräscha, preppy och moderna” känsla för stil, säger formgivarna. Att hålla sig till en strikt palett av rosa, lila och blå – och en upprepning av motiv – säkerställer att det djärva men ändå feminina schemat inte överväldigar sinnena. ”Om bara en viss nyans av blått var avstängd, skulle det kasta bort hela rummet, vilket gör att det känns mindre individuellt.”

De fina detaljerna förvandlade också hemmakontoret till ett verkligt individuellt utrymme, från det livfulla Lulu DK-trycket på väggen till armaturen Jonathan Adler – en pricken över i:et som kompletterar rummets moderna atmosfär. Och så är det det lilla sidobordet i Benjamin Moores Melrose Pink. ”Den är så söt och så rosa”, säger DiGiacomo. ”Det skulle inte fungera någon annanstans i huset i den färgen.”

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *