Dekorativa lyktor

Dekorativa lyktor

svarta metalllyktor

När du har installerat viktiga utemöbler som en matsalsset och solstolar är det dags att ha lite kul Tillbehör och belysning. nämligen lyktor. Och om du tänker att du bara behöver köpa några citronellaljus för säsongen och kalla det en dag, uppmanar vi dig att tänka om. Bra utomhusbelysning är lika viktigt som vacker inomhusbelysning. I själva verket skulle vi hävda att det är ännu viktigare eftersom du har förmågan att sätta stämningen, oavsett om det är festligt och redo för festen underhållandeeller varm och intim för en lugn natt hemma. Lyktor är ett bra sätt att skapa den look du vill ha och de får ditt utrymme att se mer polerat ut. Och lyktor är en av de saker som ser underbara ut (och helt annorlunda) från dag till natt.

Guldtråd Brielle Hurricane ljushållare

Orkanlykta i guldtråd

Om din utomhusinredningsstil är glamorös snarare än rustik, då är dessa handsvetsade geometriska guldtrådslyktor för dig. Under dagen kommer den metalliska nyansen att tillföra en sofistikerad glans till din uteplats, och på natten kommer den att tillföra en härlig lyster till omgivningen.

Världsmarknad från 20 US-dollar

Newport Teak Laterne

Teakholzlaterne

De rena linjerna och minimala designen hos denna lykta i teak och rostfritt stål gör den till ett naturligt val för strandhem och fritidshus med en modern känsla. Glaspaneler på sidorna ser till att lågorna lyser starkt och ett dräneringshål i det nedre hörnet håller dem torra.

Frontgate, ca 249 US-dollar

Calais Laterne

smal mässingslykta

Inspirerad av hundraåriga franska gaslyktor som används av tågingenjörer skapade designern Jonathan Browning dessa eleganta mässingsversioner som är sofistikerade nog att användas inomhus eller utomhus. Prova att gruppera olika storlekar tillsammans för en mer visuellt intressant effekt.

RH Modern, ca 200 US-dollar

Hyannis Laterne

Bronsrep i glaslykta

Dessa strandlyktor i blåst glas har en sofistikerad, rustik känsla med bronsfinish och rephandtag. De skulle se ut som hemma på ett picknickbord på bakgården eller på uteplatsen till ett sjöhus.

Pottery Barn, ca 25 US-dollar

Pop! Ljuslykta set

Gul orange turkos modern lykta set

För en radikalt annorlunda version av det traditionella utseendet, kolla in denna arkitektoniska uppsättning av lyktor med metallram. Den arkitektoniska designen gör dem något mer premium än typiska lyktor, men de livfulla färgerna säkerställer att utseendet är tillräckligt roligt och lekfullt för en modern, familjevänlig inredning.

Dot & Bo, 104 US-dollar

Aria Solar Lantern

gyllene metall fretwork solar lykta

Det bästa sättet att förhindra att lyktljus blåser ut under blåsiga dagar? Skippa dem helt och välj en sollykta. Denna metalllykta i guld har invecklade mönster och kommer att kasta ett vackert mönster på ditt utomhusbord när den solcellsdrivna glödlampan laddas under dagen.

Joss & Main, 28 US-dollar

Bogotá trädgårdslykta i metall

Trädgårdslykta i svart metall

Dessa eleganta och sofistikerade trädgårdslyktor i svart hör hemma på en elegant urban takterrass eller en modern terrass vid poolen. När natten faller bör levande ljus kasta ett intressant skimmer genom de tunna metallstavarna.

Carlyle Avenue, ca 28 US-dollar

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *