Dekorhjälp Fars Dagspresenter

Dekorhjälp Fars Dagspresenter

Fyrkantig rund marmor serveringsbräda

Slipsar, golftillbehör, världens bästa pappa-muggar… finns det några fars dagpresenter i ditt liv som är värda pappa? Ja, och vi hittade dem. Visst, det kan kosta dig lite mer att visa honom din tacksamhet än de hemgjorda kupongböckerna du gav honom som barn, men dessa coola, designvänliga presenter passar nästan alla plånböcker. Så kolla in våra tips och dela den här listan med dina syskon om du känner dig extra generös.

Leader Journal / iPad Mini Cover

Leader Journal iPad Cover

Ibland har pappor problem med att urskilja hur ett coolt tekniskt fodral ser ut (se: telefonfodral fästa i bälten). Om pappan i ditt liv har en liknande åkomma, hjälp honom genom att ge honom detta tidningsomslag tillverkat av Detroit som kommer in Sju nyanser av vegetabiliskt garvat amerikanskt läder och fack för papperstidning, iPad mini, penna eller penna och fem kortfickor.

Shinola, 195 US-dollar

”Det är bara pengar” Solid Copper Money Clip

solid kopparpengar

För mannen som såg dig med $20 mer än en gång (och kanske till och med betalade för college), är talesättet ingraverat på det här pengaklippet ganska passande. Och till skillnad från riktiga pengar är detta solida kopparpengarklämma handpolerat och lackerat så att det aldrig förlorar sin glans.

Owen & Fred, 40 US-dollar

Den premium läderbasen weekender

Weekendväska i bomull med läderfot

Kräsna pappor kommer inte att nöja sig med varje weekendresa, så låt din favoritjetsetter veta att denna vackert skräddarsydda italienska (från Kurs Den italienska väskan tar en månad att bygga. Bomullskroppen är vattenavvisande och den vegetabiliska garvade läderbasen och remmarna kommer att utveckla en patina med tiden.

Everlane, 130 US-dollar

S’välisolerad vattenflaska, teak

Teak isolerad vattenflaska

Om din pappa tillbringade sin barndom med att släpa runt på en kylare vid varje strandresa, picknick och sportevenemang, kommer han att älska designen av denna vattenflaska, som är isolerad och gjord av dubbelväggigt rostfritt stål av hög kvalitet, som gör drycker 24 timmar kallt eller 12 timmar varmt utan att dricka kondens från utsidan. När han är utanför, mLåt honom veta att för varje såld träinsamlingsflaska kommer S’well att plantera ett träd. Och om han bara är utomhus i den meningen att han gillar att dricka utomhus, kom ihåg att flaskan på 25 uns rymmer en hel flaska vin.

Design Menagerie, ca 35 US-dollar

Boccia-Set

Boccia bollset i canvas

Ha en familjespelskväll utomhus med detta boccia-bollset, som innehåller en uppsättning etsade bollar i fast harts (plus en poängplatta och instruktioner). Den kommer också med en canvasväska så att ni kan utmana varandra till boccia-turneringar för familjer på semester och semester.

Crate & Barrel, 150 US-dollar

F1 Formgjuten ögonmask och resefiltset, blå

blå resefilt ögonmask ficka med dragkedja

På flygningar där de faktiskt ger ut filtar är de ofta tunna och små, och det är vanligtvis omöjligt att undra om du är den första som använder dem (svar: nej). Pappa kanske klarar sig bättre med ögonmasken, men även de är ganska svaga. Bespara honom istället indignationen av subpar resetillbehör med denna filt och ögonmaskuppsättning. Den bekväma filten viks ihop till en tygpåse med dragkedja som fungerar som en kudde, och den gjutna, vadderade ögonmasken lyfts upp så att den inte trycker på dina ögon.

Flyg 001, $38

Original flygarmugg

Mason jar läder mugghandtag

Kanske den mest rustika mugg vi någonsin sett. Handsydd med en Horween-läderhylsa och handtag, den här murarburken ser ut som något som en smed från Old West skulle bära på väg till verkstaden. Och bara det borde vara tillräckligt för att charma pappa.

hantverk + människor, $39

Francis Francis X9 iperespressomaskin

Krom espressomaskin

Snygg och snygg med kromfinish, den här presenten till pappa låter mer som en lyxig sportbil än en espressomaskin (men det är kanske meningen). Maskinen använder bara iperEspresso-kapslar så att din pappa kan ta det lugnt på fars dag. Det finns också plats för två koppar ovanpå maskinen, så att du kan värma upp dina koppar innan din drink är klar.

illy, 279 $

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *