Design fritidshus

Design fritidshus

Stuga layout

Ditt fritidshus bör vara lika väldesignat och genomtänkt som din primära bostad. Att ha ett väldesignat fritidshus bör dock inte innebära långvarigt underhåll. Våra expertdesigners har dessa tips för att skapa ett fantastiskt fritidshus med lågt underhåll.

Okomplicerad grön

Stuggrenar

Vi älskar utseendet på krukväxter. Men om du inte reser till ditt fritidshus varje vecka, eller om din idealiska semester inkluderar trädgårdsarbete, har krukväxter ingen platsce i ditt fritidshus. Välj istället ett alternativ med lågt underhåll, t.ex. B. Filialer. För att matcha den rustika, maskulina atmosfären i denna Sag Harbor-resa flankerade vi soffan med två grenar.

håll det enkelt

Stuga enkla färger

När du designar ditt fritidshus, välj ett enkelt färgschema och håll dig till det i hela utrymmet. I detta strandhus i Montauk valde vi en svartvit design. Det är ett alternativ med hög kontrast med minimalt underhåll. Kolla in hur vi ser ut med svarta skåp, vita bänkskivor och ett rutigt klinkergolvsmönster.

Lätt för ögonen

Stuga lugnande färger

Du är på semester. Du behöver inte ha ont i ögonen för att hantera det. När du skaffar möbler till ditt fritidshus, välj avkopplande färger och enkel, abstrakt väggkonst. I denna Manhattan pied-à-terre målade vi väggarna ljusgrå och placerade ett flödande, abstrakt konstverk ovanför soffan. Kombinationen skapar en lugnande och avkopplande oas i stadens livliga atmosfär.

mer avkopplande; laga mindre

Stuga layout

Ditt fritidshus ska ha gott om plats att koppla av och varva ner. Så, hoppa över en fullfjädrad matsal och ge bostaden extra utrymme. I denna lyxiga lägenhet i Miami placerade vi en liten frukostkrok bredvid vardagsrummet för att ge våra kunder gott om utrymme att koppla av.

arbete/lek

leka stugarbete

Om du är tvungen att få lite arbete gjort när du är på semester, eller om din idealiska semester är att hinna med jobbet, överväg ett hemmakontor i ditt fritidshus. Men överväg din placering noggrant. Om ett fritidshemskontor är en nödvändighet, separera det från resten av ditt utrymme. I detta Hamptons-hem lade vi till en skiljevägg av återvunnet trä mellan kontoret och vardagsrummet för att säkerställa en hälsosam balans mellan arbete och privatliv.

Läge, läge, läge

Stuga läge

Om ditt fritidshus råkar vara i en förstklassig fastighet, bör du överväga hur du ska införliva din plats i din design. Denna lyxiga lägenhet i Miami ligger på 30:e våningen i ett höghus och erbjuder vacker utsikt över hamnen. Så vi köpte högblanka turkosa mattor för sovrummet och vardagsrummet för att referera till vattnet.

Res bekvämt

Stuga bekväm säng

Din semester ska vara avkopplande. Och det är svårt att koppla av utan en bekväm plats att sova på. Så om det är något ställe du känner dig bortskämd med i ditt fritidshus, se till att det är sängen. Även om du sparar på allt annat, kommer du åtminstone att fånga några Z under semestern. För denna Sag Harbor-resa tog vi en bekväm säng och täckte den med en samling neutrala bomullslinnen.

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *