Design på en krona fördel

Design på en krona fördel

Design på en krona dekorhjälp

För fjärde året i rad har Décor Aid bjudits in att gå med i den ideella organisationen Houseworks Annual Design on a Dime, som lyfter fram de bästa inredningsdesignerna och varumärkena. Vi är hedrade att tjäna tillsammans med landets bästa talanger för två stora ändamål – hemlöshet och AIDS – den 26-28 april.

I år kontaktade vi designern och Peter Marino-utexaminerade Victoria Tomlinson Cole för att skapa ett utrymme dedikerat till naturens estetik inomhus, med ljusa, lynniga och intensiva nyanser, rika naturliga finish, texturer och material. Projektet fokuserar på föremål som är modellerade efter den abstrakta skönheten hos trädgrenar och djurtryck, som genomgående ställs in mot högblank lack, borstad mässing och skulpturala element.

Vår lista över dekorativa insamlingar inkluderar över ett dussin verk av Mitchell Gold + Bob Williams och Design With Reach, samt konstverk av Katie Heffle och Caryn Leigh.

Vi älskar utmaningen som design på en krona ger samtidigt som vi samlar de bästa talangerna i branschen för att stödja Housingworks pågående initiativ.

Victoria Tomlinson Cole Dekorhilfe

inredningshjälp Inredningsdesignern Victoria Tomlinson Cole utbildade sig under designikonerna Thierry Despont, Juan Pablo Molyneux och Peter Marino i ett decennium innan hon grundade sitt eget företag 2014. Hon har slutfört projekt över hela USA, från ett strandhus i Florida till en historisk brunsten i Brooklyn.

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *