Designerpresentidéer

Designerpresentidéer

Designgåvor Crystal Rock Glasvaror

Vem säger att en utmärkt designpresent är en omöjlig högtidsprestation? Inte vi, och med vår designers expertis och otroliga smak har vi satt ihop den bästa samlingen av designpresenter för den här säsongen. Från trådlösa skivspelare till snygga matchanfallare, upptäck de perfekta designspäckade presenterna till den där speciella, kreativa, dekorativa personen i ditt liv.

EN ELEGANT MATCH STRIKKER OCH Ljus

Tändsticks- och ljusdesignpresenter

Meg L: ”Min favoritdesignpresent är att para ihop en elegant matchanfallare som denna Aerin Shagreen Cone med gröna tändstickor och ett Maison Louis Marie-ljus – jag är besatt av deras #10 Aboukir-doft!”

HEJ DET ÄR SAL STOLEN

Hi-It-is-Sal designgåvor för stolar

David G: ”Min nuvarande besatthet är Hi It’s Sal Chair. Det är roligt och en väldigt bra storlek för nästan alla rum. Dessutom ger det läckra trycket lite solsken i södra Kalifornien, det perfekta motgiftet mot New Yorks vintrar. ”

ARIK LEVYS KRISTALROCK-GLASVAROR

Designpresenter Crystal Rock Vaser

Nicolle N: ”Jag är kär i Arik Levys Crystal Rock-glas. Deras perfekta snitt och den grovt formade samtida Silex understryker samspelet mellan ljus och mörker. ”

TOM DIXON LIMITED EDITION CAFETIERE SET

Mr Porter French Press Design Gift

Pamela S: ”Den bästa designpresenten för denna semester är Tom Dixon Limited Edition Brew Cated Stainless Cafetiere Set.”

TRÅDLÖS PLATSPELARE

trådlösa skivspelare designpresenter

Ali S: ”Min rekommendation för en julklapp (designpresent) är trntbls första trådlösa skivspelare. En present mer för inredningen av varje rum. ”

PUNKT VÄGGDEKOR

Designa presenter prick väggdekoration

Galv B: ”Jag älskar Dot Wall Decor av Dwell Studio. Denna moderna design från mitten av århundradet av urbant tenn, färgat glas ger en trendig återgivning av geometri. ”

FORNASETTI PALOMBARA LÅDA

Grafisk trälåda designgåvor

Mandy M: Jag älskar allt Fornasetti. Jag gillar kombinationen av den svarta och vita grafiken med varmt trä i denna Fornasetti Palombara-låda. ”

AGATE OSTBORDAR

Agate ostbrädor designgåvor

Marina U: ”Att ge och ta emot pjäser med monogram att ta med hem är alltid min favorit! Jag älskar dessa Agate Cheese Boards från Anthropologie. ”

UPPLADDNINGSBAR LAMPA DU BEHÖVER

betalda presenter för lampdesign

Maria T: ”Follow Me Lamp från Marset är en liten lanterna som betalas som fungerar var som helst, även utomhus. Det är ett bra komplement till alla hem som är både moderna och tidlösa. ”

TVÄTT FÖR LIVET

Coyuchi for Life designgåvor för sängkläder

Lucy C: ”Jag tror att en prenumeration på Coyuchi for Lifes sängkläderförnyelseprogram skulle vara en fantastisk julklapp. För en månadsavgift kan du få fantastiska sängkläder av hög kvalitet levererade till ditt hem med några månaders mellanrum. Det är också hållbart! ”

ARTISAN PARFUMER AMBER BALL 300

Amber Ball från Lartisan Perfumer Design Gifts

Anna S: ”Jag älskar Amber Ball från L’artisan Parfumeur. Varje boll är handskuren av hantverkare i Frankrike, vilket gör var och en unik och vacker i sin egen rätt. Varje sfär är fylld med bärnstensfärgade kristaller, som långsamt sprider en varm och inbjudande doft utan att överväldiga rummet. ”

SARA PALOMA KERMARI

Sara Paloma keramisk bas designpresenter

Abby K: ”Jag är besatt av dessa vaser från Sara Paloma Pottery. Jag älskar hur hennes verk kan stå på egen hand som en vacker och minimalistisk skulptur. ”

OSWALD HAERDTL’S GODSMAT

Designgåvor för godisfat

Alevtina: “Min favorit är Candy Dish Flat från Oswald Haerdtl. Denna extraordinära godisrätt imponerar med sin lätthet och eleganta hantering. ”

FAUX PARIS FAUX PELZWURF

Fuskpäls ger designgåvor

Elise C: ”Min rekommendation för en julklapp skulle vara de mest fantastiska fuskpälskasten från Nobilis Paris. Jag personligen gav den i present och äger en själv. Storleken gör den till det perfekta plagget för baksidan av en soffa eller slutet av en säng. Chokladbruna, grå och vita är mina favoritfärger. ”

EXOS DEKORATIV SKÅL

exos dekorativa koppar designpresenter

Katie F: ”Min favoritdesignpresent den här säsongen är Exos dekorativa skålar i begränsad upplaga. Deras 3D-design och stereolitografi gör dem unika. ”

BEACH PARTY HANDDUK

Beach party handduk design gåva

Courtney H: ”Min skulle behöva vara den ULTIMATE Beach Party Handduken av den lokala textildesignern Caroline Z Hurley! Jag är ett stort fan av en klassisk rand och denna filt är den perfekta balansen mellan 2 vackra sängkläder! Den här presenten är perfekt för improviserade eftermiddagspicknickar i Central Park, hela dagen i solen på Rockaways, eller till och med som en duk för en middagsfest på taket i sista minuten! ”

ENHETSSENSOR

Apparatus Studio rökelsekar designgåvor

Maria K: ”Jag älskar Apparatus Studio rökelsebrännare i svärtad mässing. Den har stått på min önskelista ett tag. ”

GLAS LJUDHÖGTALARE

Designgåvor för Sony glasljudhögtalare

Prabjeet G: ”Jag är besatt av den innovativa och vackra designen hos Sonys ljudhögtalare i glas. Det är en elegant, mjukt glödande lykta med fantastisk ljudkvalitet. ”

BEN EVANS KERAMIK

Keramiska vas design presenter

David D: ”Med så många begåvade kreatörer under samma tak kommer du garanterat att hitta en helt unik gåva. Min nya favoritkeramiker Ben Evans är en sann mästare; Hans verk är moderna och noggrant färdiga. Jag kunde inte låta bli att köpa mig en vas i present! ”

DIPTYCH BÄR / BÄR 5

Distique presenter för ljusdesign

Jessica K: Jag älskar diptyque-ljus. En fantastisk doft bidrar mycket till miljön. Baies är min personliga favorit och en bästsäljare för märket. ”

Check Also

Idéer får små utrymmen att se större ut

Bor du i en storstad kan du ha ont om bostäder. Och eftersom din lägenhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *