DIY badrumsidéer

DIY badrumsidéer

DIY BADRUMSIdéer – Du måste spendera lite pengar för att bygga eller renovera ett badrum. Ibland måste man avsätta en stor budget för detta. Förvänta dig detta genom DIY badrumsmodeller.

Listan innehåller 10 DIY badrumsexempel med små till rättvisa handgjorda aspekter. DIY badrumskoncepten minskar inte bara budgeten utan uppmuntrar dig också att bli kreativ. Låt oss lära oss mer om det nedan.

Underbart DIY badrum

Underbart DIY badrum
Dessa: moneycrashers.com

Gör-det-själv-badrummet erbjuder olika kampanjer. Det första exemplet verkar underbart med blåvitt övning. Den roterande spegeln för förvaring och plaketter bidrar till det tilltalande utseendet.

Spara din budget genom att måla badrumsväggarna själv. Detta inkluderar att sätta upp de vitmålade träskivorna. Detsamma gäller golvet i badrummet. Du kan även köpa badkaret och skåpet själv.

Gör-det-själv-praxis hjälper dig att spara pengar som skulle krävas för att betala en professionell.

Lugnt gör-det-själv badrum

Lugnt gör-det-själv badrum
Dessa: stylebyemilyhenderson.com

Det bästa med DIY badrumsidéer är att du kan inreda badrummet hur du vill. Exemplet bevisar detta med rätta med de unika plattorna för badrumsgolvet. Du kan själv sätta upp brickorna.

Detsamma gäller de vitmålade brädorna i taket i badrummet. Du kan fästa dem för att minska budgeten. Nästa är att måla badrumsväggen vit. Du kan köpa bilderna separat.

Detta sparar hälften av den totala kostnaden för att betala en professionell. Badrummet känns förresten lugnt och ombonat.

Bedårande DIY badrum

Bedårande DIY badrum
Dessa: housebeautiful.com

Du kan inte bara måla badrummet med den blå nyansen, utan också försköna det med tapeten. Att välja en tapet blir en enkel idé att dekorera rum inklusive detta badrum.

De andra DIY badrumsidéerna är relaterade till att placera de blå fyrkantiga plattorna som utgör hälften av badrumsväggen. Att placera gardinerna som mellanvägg och matta framstår också som enkelt och okomplicerat.

Bordet och keramik kan köpas separat. Vi beundrar badrummet som ser vackert ut trots den lilla ytan.

Vackert gör-det-själv badrum

Vackert gör-det-själv badrum
Dessa: elledecor.com

Detta beror också på tapeten. Den här gången kan du applicera två modeller av badrumstapeter. Alla väljer grönt. En av badrumstapeterna består av små rektangulära kakelplattor.

Medan den andra ser vacker ut med fåglarna som följer med blommorna och grenarna. Den andra DIY-idén ligger i placeringen av den grå mattan. De två åtgärderna är tillräckligt för att hålla dig sysselsatt, speciellt när du placerar tapeten för taket.

Rengör tapeterna regelbundet så att de kan hålla längre innan du byter dem om du vill.

Nautiska gör-det-själv badrum

Nautiska gör-det-själv badrum
Dessa: coachdecor.com

Du kan själv skapa ett specifikt badrumstema. Här gäller den nautiska badrumsmodellen som erbjuder komfort och ljusstyrka. Som du kan se på bilden kan du först leta efter de träplankor som ska bli badrumsväggen.

Du kan senare hänga speglarna, lampettorna och den söta förvaringen ovanför garderoben. Vi älskar speciellt förvaringen då den innehåller tillbehören som gör badrummet vackrare. För ett lite tuffare jobb kan du sätta upp de vita plattorna som badrumsgolv.

Det nautiska badrummet ser mysigt och bekvämt ut.

Fräscht gör-det-själv badrum

Fräscht gör-det-själv badrum
Dessa: bhg.com.au.

Vi älskar hur badrummet är fullt av gör-det-själv-tillbehör. Trots det smala utrymmet ser badrummet fräscht och naturligt ut. Det är tack för de levande växterna som kan placeras hur du vill.

Så du kan sätta tillbaka stegen i galgen på ditt hus. Ordna den vita keramiken och måla badrumsväggen med vit. Om du har extra förvaring, bär den till badrummet.

Detta kan fungera som en plats för att förvara handdukar, handtvål, näsdukar och mer. Om det behövs kan du skapa den söta flytande hyllan.

Trevligt DIY badrum

Trevligt DIY badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Detta gäller den nautiska badrumsstilen. Badrummet ser enklare ut med bara badkaret. Gör-det-själv-badrumsidéerna för exemplet börjar med att placera vitmålade träplankor som väggen i badrummet.

Återanvänd den befintliga garderoben senare och måla den sedan vit. Visa dina samlarobjekt med havstema som skeppsleksaken ovanpå skåpet. Och självklart kan du även måla taket i badrummet vitt själv.

Kreativt gör-det-själv badrum

Kreativt gör-det-själv badrum
Dessa: acnnhome.com

I det här exemplet uppskattar vi tillbehören. Vi tror att alla prydnader är inspirerade av julen. Du kan köpa de utsmyckade bruna brädorna först. Senare kan du komplettera brädorna med den konstgjorda greenen.

Sedan kommer sockorna och tångkorgarna. De små ornamenten ser kreativa ut och gör badrummet så livligt. Som i de tidigare exemplen kan du själv måla badrummet grönt.

Fantastiskt DIY badrum

Fantastiskt DIY badrum
Dessa: homebnc.com

Även om du behöver en professionell för att sätta upp träväggarna, kan du måla dem själv. En annan gör-det-själv-aktivitet är att skapa en liten flytande lagringstank längs hela väggen.

Visa din kärlek till marinen som föreslagits av sjöstjärnstillbehören och liknande på lägret. Måla stolen vit som representerar kustsmak. Badrummet använder vintagebadkaret med linjerna synliga för ögonen.

Vintage DIY badrum

Vintage DIY badrum
Dessa: idealhome.co.uk

Du kan sätta upp hela eller delar av de vitmålade träskivorna. Brädorna kommer att fungera som tak och golv i badrummet. Bär det befintliga träbordet från ett annat rum in i badrummet.

Klä stolen på detta sätt med de vita tygerna. Hela sittsetet ser klassiskt och bekvämt ut. En annan vintagesmak kommer från badkaret med ömma ben.

Du kan fylla badrummet med smyckena i separata köp.

Du kan öva på DIY badrumsidéer baserat på dina färdigheter. Glöm inte att förbereda utrustningen som en hammare innan du övar på någon av DIY-idéerna. Efter att ha kontrollerat den tidigare kända informationen, ta mer tid att hitta tillbehöret.

Ha kul med att experimentera! Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Check Also

Prinsess sovrum idéer

PRINCESS SOVRUM IDÉER – Princess Bedroom talar så mycket om den feminina sidan av små …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *