DIY-idéer

DIY-idéer

Oavsett om det är det nya året eller en ny säsong finns det massor av inspirerande hemförbättringsidéer som hjälper dig att få ut det mesta av ditt utrymme utan att behöva spendera en mindre förmögenhet.

För att förbereda dig för det kommande året bad vi inredningsdesignerna på Décor Aid att dela med sig av sina åsikter om bästa praxis och resplaner för att göra din vardag värd att ta del av.

Gå för en energiförfriskning

Rumsuppdateringar för hemförbättringsidéer

Varje gång du funderar på att påbörja en inredningsuppdatering rekommenderar våra inredningsarkitekter att du tar en titt på vad du tycker fungerar och vad som inte gör det, rum för rum, samtidigt som du tar hänsyn till andan i varje område.

När du tänker på ditt hem och hur det får dig att känna, använd dessa tips för att bearbeta, eliminera och ta in det som verkligen krävs för att vitalisera energin i vilket utrymme som helst för en mer positiv laddning.

uppdatera hårdvara

Renovera kökstillbehör idéer

Prisvärt och lätt nog för nästan vem som helst att uppdatera lådor och skåpdrag för de som är mer samtida men tidlösa.

Genom att uppdatera hårdvaran kan du ge äldre enheter ett andra liv samtidigt som du håller dem uppdaterade och desto mer attraktiva.

Tänk om bordsskiva och hyllinredning

Bords- och hyllidéer för DIY

Ett av de bästa hemstylingtricken som kostar inga pengar och samtidigt är roligt är att återställa placeringen av bords- och hyllinredning.

På så sätt känner du dig fräsch och kan lyfta fram accessoarer, böcker och konstverk som har varit mindre sett tidigare.

Tänk om din dagliga rutin

Städtips för gör-det-själv-idéer

Oavsett om du är en morgonmänniska eller inte, tänk på din dagliga rutin och hur du kan förbättra den till förmån för ditt hem.

Från att bädda din säng varje dag till att städa upp den, att lägga till bara 10 minuter eller så till ditt hem varje dag kan drastiskt minska städ- och underhållstiden i det långa loppet. Och de ser till att du kliver in i ett rent och tryggt hem varje gång du kommer tillbaka.

byta saker

Möbelplaceringsidéer för gör-det-själv

Om du har tittat på samma layouter och möbelplacering år efter år, varför inte överväga en snygg omstart för att få allt att kännas nytt?

Skanna ditt hem och tänk på vad som kan fungera bättre någon annanstans i ett annat område för en snabb rumsrenovering som också kommer att återuppliva utseendet på ditt hem. Dessutom kommer du säkert att stöta på några ”varför tänkte jag inte på det innan?”-ögonblick som kommer att motivera dig att följa upp med några säsonger.

Fundera på vad du ska kasta och vad du ska uppgradera

DIY-idéer

Ta en snabb promenad genom ditt hem och se vad du gör och inte gör från rum till rum för att varva ner och frigöra mer utrymme för det som är viktigt.

Från trötta sängkläder till föråldrad teknik till utgångna toalettartiklar och böcker som du inte längre behöver, du kommer att bli förvånad över hur många överflödiga föremål du bara inte kan hålla fast vid.

Ta med dig mer förvaring

Förvaringsidéer för små sovrum

Med möbeldesigners som kommer med geniala lösningar för dold förvaring år efter år, uppmuntrar vi dig att utforska nya alternativ som har liten inverkan på din nuvarande inredning.

Om du har värdefulla bitar och saker som du av en eller annan anledning bara inte kan släppa taget om, varför inte behålla dem så gott du kan?

Gå modulärt

Förskola hyllor DIY idéer

Om du letar efter extra utrymme för att visa samlarföremål, konstverk och böcker men har ont om utrymme, tänk på områden från rum till rum där du billigt kan installera modulära hyllor för att frigöra golvyta och hålla allt stängt för att organisera.

Från barnrum till extra kökshyllor, få här och där kan göra skillnaden när det kommer till att hålla ett rent, organiserat hem.

Rengör eller byt ut kuddar

nya kuddar DIY-idéer

Ofta försummat om du inte rengör dina kuddar regelbundet rekommenderar våra inredare att byta ut dem minst en gång om året.

Även om kuddar kan hålla i upp till tre år med rätt skötsel, är de magneter för dammkvalster och allergener. Men om du rutinmässigt har rengjort dem, vik dem på mitten för att se om det är dags för en ersättning, som om de inte studsar tillbaka. De kommer inte längre att göra din rygg något gott.

ta in växter

Inredning wellness växter

Oavsett om du har en grön tumme eller inte, väcker växter inte bara ett utrymme till liv, utan de kan också fungera som vackra luftrenare.

Det är lätt att få tag på och prisvärt. Det finns många växter att upptäcka som är mycket lättare att ta hand om än du tror. Tack vare dina ansträngningar kommer du säkert att få glädje av att se något som förändras organiskt.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *