DIY köksbänksidéer

DIY köksbänksidéer

DIY Idéer för DIY KÖKSBÄNK – Det är omöjligt att skapa ett kök utan en bänkskiva. Det är här vi jobbar, från att laga matingredienser till att diska smutsig disk. En köksbänk är också ett måste för ditt kök.

Du kan skapa eller sätta upp din egen köksbänk. Detta sparar dig mycket pengar som du kan spendera på att betala en professionell. Vilket bänkmaterial kan du göra detta med? Se listan nedan för mer information.

Lätt DIY köksbänkskiva

Lätt DIY köksbänkskiva
Dessa: tendollarbux.com

Att välja ett lätt material är tillrådligt för DIY köksbänkskivan. Detta gör att du kan flytta och spika in bänkskivan i skåp som visas i den här bilden. I detta första exempel rekommenderas Lightwood-kategorin.

Träsorten ser varm och avslappnad ut. Valet av bänkskivor passar detta färgglada och mysiga kök. Bänkskivan använder det relativt korta virket, vilket sparar dig mer pengar jämfört med att köpa ett längre virke.

När du har köpt materialet spikar du bara fast det för att ansluta bänkskivan till skåpen. Vi tror att detta inte kommer att ta mycket tid.

Neutral DIY köksbänkskiva

Neutral DIY köksbänkskiva
Dessa: dennisbilt.com

Även om vi inte kan fastställa det exakta namnet på bänkskivans material, rekommenderar vi det av en anledning. Bänkskivans material ser lätt och billigt ut. Vi tror att detta inte är en grå natursten som ser hård och tung ut.

Du kan gå till en närliggande järnaffär för att hitta detta bänkmaterial. Fråga säljaren vad du behöver. Han eller hon kommer att visa dig bänkmaterialet från den här bilden.

Tveka inte att fråga om tillgänglig prisklass för bänkskivans material. Du kan spara mer pengar genom att ställa denna enkla fråga.

Hemtrevlig DIY köksbänkskiva

Hemtrevlig DIY köksbänkskiva
Dessa: city-data.com

I likhet med den andra idén väljer rådet mörkare bänkmaterial. Bänkskivans material ser också lätt och billigt ut. Bänkskivan passar så bra med kökets övergripande träsmak.

Tillämpa det vi skrev i den andra idén. Den här gången kan du begränsa frågan om bänkskivans material och format. Detta motsvarar kökets J-format. Se om bänkskivans form kräver mer pengar från dig eller inte.

Efter att ha fått det exakta bänkmaterialet i format, spika det och matcha det mot skåpen.

Solid DIY köksbänkskiva

Solid DIY köksbänkskiva
Dessa: behr.com

Ordet ”solid” är helt knutet till bänkskivans färgsmak. Bänkskivan är uppdelad i två segment som alla framstår som rejäla och mörka för köket. Bänkskivans material ger oss en annan idé.

Idén relaterar till utseendet på bänkskivan, som verkar lite tjock jämfört med de tidigare exemplen. Trots detta tror vi att bänkskivan är tillräckligt lätt för att kunna ställas upp själv.

Vad man ska tänka på är valet av bänkskivans material som ska skäras in i segmenten. För att göra detta, matcha placeringen av bänkskivan med köksinställningen.

Bänkskiva i metall för att göra det själv

Bänkskiva i metall för att göra det själv
Dessa: DIYS.com

Även om detta är ett utekök, skulle vi vilja diskutera lite om bänkskivans material. Bänkskivans material är rostfritt stål, vilket säkerställer en lång livslängd.

Intressant nog att notera att köket använder träplankorna som köksställning. Bänkskivans material spikas fast i pelaren genom att justera med gasspis och diskho.

Denna bänkskiva ser lättare ut på egen hand än de andra idéerna.

Ljus DIY köksbänkskiva

Ljus DIY köksbänkskiva
Dessa: madebymood.com

Det är dags att leka med keramik. Vi älskar alltid keramik eftersom detta material innehåller rika och färgglada mönstrade motiv. Ta det här exemplet som en idé för dig. Denna köksbänkskiva väljer för den lätta smaken.

Bänkskivans material är tillverkat i den lilla, djärva nyansen av blå keramik. De bildar bänkskivan i L-format. Samma bänkskiva dyker även upp på köksön.

Det är bara att köpa keramiken och lägga in den i skåpen sådär.

Casual DIY köksbänkskiva

Casual DIY köksbänkskiva
Dessa: maywoodcustomhomes.com

Då ett typiskt källarkök gäller, väljs lättviktsmaterial till detta källarkök. Detta bänkskivamaterial använder en mörk grå nyans som passar bra med träskåp.

Vi tycker att bänkskivan ser ljus ut. Detta är faktiskt ett annat bänkmaterial än de tidigare förslagen. För denna bänkskiva behöver du bara köpa ett enda bänkskivamaterial, som kommer att dyka upp inom kort.

Spika fast den i garderoberna och sen är du klar.

Varm DIY köksbänkskiva

Varm DIY köksbänkskiva
Dessa: chuckragantix.com

Låt oss gå tillbaka till trä eller trä. Vår åttonde idé använder trästockarna, som ser något tjockare ut än den tidigare idén. Dessutom skärs bänkskivans material i två segment.

Den första avser den långa bänkskivan på vilken kopparna och blommorna visas. Den andra bänkskivan används för att hålla diskbänken. Anpassa därför varje användning av bänkskivan.

Vit DIY köksbänkskiva

Vit DIY köksbänkskiva
Dessa: nonagon.style

Någonstans mitt emellan keramik eller inte. Återigen, vi kan inte säga det exakta materialnamnet för bänkskivan. Vi anser dock att bänkskivan framstår som lätt och billig. Bänkskivan är värd din DIY eftersom den ser kort och rak ut.

Det betyder att du bara kan spika fast den på skåpen sådär. Glöm inte att bänkskivan har ett handfat i mitten. Så du behöver förslag från vänner eller försäljare för att hantera det.

Klar DIY köksbänkskiva

Klar DIY köksbänkskiva
Dessa: homedit.com

Vårt sista förslag är köksbänken i köket. Nästan lik den nionde idén, den sista använder det vita bänkskivans material. Vi fortsätter att kalla bänkskivan för fri på grund av tunnelbanans backsplash.

När du sätter ihop dem så här ser köksbänken ren och snygg ut. Använd som de tidigare idéerna visar, lär dig hela köksinställningen. Köp sedan bänkmaterialet efter att ha rådfrågat säljarna.

Sista handen är att spika fast den på skåpen så här.

Så det här är våra DIY-idéer för köksbänkskivor, som vi hoppas kan generera ett visst intresse om du funderar på att skapa eller göra om din egen bänkskiva. Kom ihåg att allt beror på din kreativitet och vilja att skapa ett kök som känns så här hemtrevligt. Du kan uppnå en viss känsla genom att själv göra en köksbänk.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *