DIY köksbelysningsidéer

DIY köksbelysningsidéer

DIY KÖKSBELYSNINGSIDÉER – Inte alltid beroende av proffs. Många belysningsstilar för köket är öppna för dina egna experiment. Detta sparar mycket pengar eftersom du inte behöver betala en professionell för att göra det.

En annan fördel är att du kan kanalisera din kreativitet när ledig tid finns tillgänglig. Alla köksbelysningskoncept kan inte säkert utföras själv. Läs våra förslag om du letar efter något smart att göra en annan gång.

Superenkel DIY köksbelysning

Superenkel DIY köksbelysning
Dessa: homedit.com

Innan vi diskuterar denna första idé måste du veta att det är nödvändigt att mäta din köksstorlek och förstå kökets behov. Blankt kakel och vitt trä till skåp kan bidra till att öka balkhöjden för hela köket.

Det här köket väljer bara en medelstor glödlampa eftersom den har glänsande backsplash och tunnelbaneplattor. Köket använder också vita skåp och glimrande högteknologiska köksmaskiner. Köket upptar ett litet utrymme.

Ändå anses denna glödlampa vara tillräcklig. För att uppnå detta, köp bara en glödlampa tillsammans med glaset som denna. Spika sedan fast dem på väggen.

Modifierad DIY köksbelysning

Modifierad DIY köksbelysning
Dessa: jgwilliamsdesign.com

Dold köksbelysning är ett projekt som du kan göra själv. För att göra detta, välj medelstora eller små lökar. Detta kök råder dig att välja mellanstora glödlampor. Bestäm vilken lampstorlek som beror på ditt köksstorlek. Köksbelysningen består av två medelstora glödlampor.

Täck var och en av glödlamporna med sådana använda glashus. Efter det kan du hänga alla glödlampor i taket i köket. De genomskinliga höljena hjälper till att sprida strålen som produceras av glödlamporna.

Vi tror att balken kan gå längre när den träffar den vita backsplashen, bänkskivan och köksväggen.

Casual DIY köksbelysning

Casual DIY köksbelysning
Dessa: Festivalmontmelas.com

Vid det här laget kan du dra slutsatsen att glödlampan är en enkel ljuskälla för ett gör-det-själv-projekt. Vår tredje idé handlar fortfarande om glödlampor och sladdar. Den här gången ger köksbelysning oss ett ödmjukt uppdrag.

Köket verkar välja denna taklampa för att balansera lyxen. Oavsett om du har ett stort kök eller inte är denna belysning värd att experimentera med. Köp bara ett par lika stora glödlampor och några sladdar

Häng upp lökarna på olika höjder, t.ex. B. via kablarna till taket i köket.

Otrolig DIY köksbelysning

Otrolig DIY köksbelysning
Dessa: lampefeber.com

Modern köksbelysning skapar rika stilar för dig att experimentera med. För att göra denna fjärde idé till verklighet, köp denna otroliga köksväggbelysning i en järnaffär. Du kan anpassa stilen genom en webbutik.

Gör-det-själv-punkten sitter på hållarna till de stora glödlamporna. Vi tror att hållarna har några hål. Använd en hammare för att spika fast hela lökarna på köksväggen. Så enkelt är det, hammare och spik är grundläggande verktyg du måste ha för att förverkliga denna idé.

Belysning genom fönstren ger en cool look på detta lilla och moderna kök.

Vacker DIY köksbelysning

Vacker DIY köksbelysning
Dessa: industville.co.uk

Vid sidan av glödlampor skapar lyktinspirerad belysning olika understilar. Ta det här exemplet. Detta kök använder den söta belysningen placerad rättvist mot varandra. Var och en av glödlamporna skapar en disig dag som skapar en vacker utsikt när den är påslagen.

Precis som med den fjärde idén måste du reda ut den moderna ljusstilen med en lyktainspirerad design som attraherar dig mest. Glöm inte att plocka upp stilen med hållaren med hål. Så du kan spika fast belysningen på köksväggen.

Belysningen ser söt ut med designen och storleken.

Återvunnen DIY köksbelysning

Återvunnen DIY köksbelysning
Dessa: freshome.com

För dig som väljer ett trätak är detta för dig. För att avgränsa det så kommer vår idé att passa dig som älskar vintage köksbelysning. Belysningen väljer en av de taklampor som tillåter ett fridfullt liv från förr.

Vi syftar på den taklampa som faller över köksbänken. Leta efter en klassisk lampa som fortfarande kan användas på loppis för att hålla ljuset igång. Välj lampan med ett hål från vilket du kan knyta sladden.

Efter att ha knutit fast den till lampan drar du bara sladden upp till taket i köket.

Cool DIY köksbelysning

Cool DIY köksbelysning
Dessa: Secureidm.com

Rekommendationen delar samma allmänna koncept som den tredje idén. Båda använder glödlampor och hänger sedan upp alla i sladdar. Men på den sjunde toppen hängs olika storlekar på lampor från små till stora.

De hängs i olika höjder, men alla tittar rakt mot köksbänken. Till skillnad från den tredje, som ger balans, har köket denna gång en djupgående anledning.

Belysningen lyser upp köket som är klätt i svart och vitt.

Sofistikerad DIY köksbelysning

Sofistikerad DIY köksbelysning
Dessa: slowf.mphventurescorp.com

Detta är vår idealiska DIY-köksbelysning i den här artikeln. Det finns några steg och andra element som krävs för att göra denna idé till verklighet. Du behöver en stark och använd balk för att hålla små lökar och sladdar.

Det svåra steget är att hitta en metallhållare som visas på den här bilden. Det som görs är att helt enkelt spika lökar och kablar beroende på vad du vill ha. Vi hoppas att den här bilden säger exakt varför den åttonde strategin förtjänar din tid och energi.

Ljus DIY köksbelysning

Ljus DIY köksbelysning
Dessa: hgtv.com

shopping och spikning. Du behöver bara gå igenom de två stora stegen för att njuta av de ljusa strålarna från denna coola belysning. Se först till att du väljer ett trätak för att göra det lättare att fästa belysningen.

Belysning förstärker detta skafferi, som vanligtvis är klätt i vitt. Med den vita genomskinliga ljuskåpan kan köket behålla temafärgen med starka och levande strålar.

Grön DIY köksbelysning

Grön DIY köksbelysning
Dessa: sinhvienthienan.net

Grönt i ordets rätta bemärkelse, förresten. Belysningen består av de fem taklamporna i vitt och grönt. Belysningen matchar den rustika köksstilen. En stark naturlig smak fyller alltså luften i köket.

Sök bara efter lampstilen tillsammans med metallhållaren. Se till att var och en av lamporna har små hål genom vilka du kan spika dem i trätaket i köket.

Vi hoppas att idéerna uppmuntrar dig att skapa din egen köksbelysning. Denna lilla handling kommer att öka din kärlek till ditt kök.

Check Also

Köksfönsteridéer

IDÉER FÖR KÖKSFÖNSTER – Ventilation är ett måste för din köksinställning. Ett köksfönster och köksdörr …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *