DIY köksö-idéer

DIY köksö-idéer

DIY KÖKSÖ IDÉER – Köksö behöver inte vara dyrt. Du kan skapa din egen köksö för att minska budgeten. DIY köksön ger dig enkla alternativ och prisvärda material för denna del.

Allt du behöver göra är att ta dig tid att hitta DIY-modellerna för köksö och materialen du behöver. Se vår lista nedan för detaljer om hur du realiserar stilarna.

Vintage DIY köksö

Vintage DIY köksö
Dessa: traditionalhome.com

Kan du se en unik del av detta vintagekök? Svaret finns i hans köksö. Bland kvalitetsträmaterial i det här köket använder köksön istället använda trämaterial.

Detta öppnar upp utrymme för dig att förvara ved och ett bord som inte längre går att använda. Återta denna förvaring och måla den vit för att förvandla förvaringen till shabby chic möbler som visas i den här bilden.

Placera marmor på bordet som fungerar som bord för den här ön och hysa ett handfat. Du kan njuta av vintage DIY köksön med denna enkla idé.

Fridfull DIY köksö

Fridfull DIY köksö
Dessa: sofacope.com

Vår andra rekommendation liknar den föregående på ett sätt som båda ser klassiska ut. Den här gången ser köksön mer fridfull och mjuk ut. Detta beror på de neutrala färgerna du kan välja för förvaring som visas här.

Köksön använder sig av klassiskt inspirerade förvaringsmöjligheter som du kan köpa på loppis. Du kan välja en billigare version med lätta trämaterial. Lägg även till antika träplankor som bord.

Köksön fungerar mer som förberedelseyta och förvaring.

Enkel DIY köksö

Enkel DIY köksö
Dessa: Coastalliving.com

Allt du behöver för denna tredje idé är ett träbord. Det räcker som köksö. Du kan se den här typen av köksö som på den här bilden. Denna köksö använder träbordet som innehåller lager som senare fungerar som en hylla.

Du kan ställa servis, burkar med kryddor och mycket mer på den här hyllan. Denna köksö erbjuder utrymme för att hitta bordet som passar din budget. Denna köksö passar dig som vill åstadkomma ett naturligt kök som detta.

Din övergripande kökston kan verka mer jordnära.

Enkel DIY köksö

Enkel DIY köksö
Dessa: kurdblogger.com

En annan enkel idé för en köksö. Du behöver bara träförvaring och placera den sedan på den vita marmorn. Denna enkla och eleganta köksö ger dig utrymme att välja material som passar din budget.

Du kan välja vilka material som är prisvärda. Det finns många saker du kan göra på den här köksön. Du kan placera livsmedelsingredienser innan vidare bearbetning. Du kan förbereda färdig mat och dryck innan du tar med dig allt till matsalen eller vardagsrummet.

Annars kan ni prata med era barn medan ni alla väntar på deras mat.

Bedårande DIY köksö

Bedårande DIY köksö
Vad: Pinterest

Vår femte rekommendation passar ditt skafferi eller hallkök. Låt inte ditt skafferi avskräcka dig, för du kan fortfarande ha plats för en köksö, som den här bilden visar. Välj bara ett sött flytande träbord som det här.

Välj ett träbord tillsammans med en uppsättning söta trästolar som rekommenderas i den här bilden. Placera färska blommor, skålar eller tallrikar för att hålla snacks eller mat direkt från spisen.

I detta lilla utrymme kan du äta med dina familjemedlemmar (bara en eller två). Eller så kan du använda köksön för att servera färdigrätter.

Elegant DIY köksö

Elegant DIY köksö
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Den här köksön handlar fortfarande om trämaterial och ser elegant ut. Du kan välja trämaterial för förvaring och stativ för en köksö som står lite högre och trimmer som den här bilden visar.

Välj efter förvaringen träskivor som även här ger en lätt känsla. Med denna övergripande design kan du känna att köksön ser elegant ut. Du kan använda köksön som ett förberedelseområde för matingredienser innan vidare bearbetning.

Eller så kan du lägga smutsiga diskar och koppar innan du lägger dem alla i diskhon.

Vacker DIY köksö

Vacker DIY köksö
Dessa: thechocolatemoosemt.com

Om du märker det väl, relaterar de flesta av våra DIY köksö-idéer till trämaterial. Detta är vettigt för oss alla eftersom skogen är lätt att hitta i vårt hem eller grannskap. Du kan också använda begagnade trämaterial.

Den sjunde idén ser väldigt fin ut eftersom stockförvaringen och stativet är målade i mjukt blått som visas på den här bilden. Dessutom kan du välja en polerad och ljus träskiva som bord för olika föremål, från blommor till kakor.

Allt som allt ser köksön trevlig och livlig ut, ett bra val att komma igång varje morgon.

Vacker DIY köksö

Vacker DIY köksö
Vad: Pinterest

Om du vill skapa ett kök bör du också överväga ett litet utrymme för en köksö. Den här bilden visar en söt DIY köksö som tar upp köksbänken igen. Allt du behöver göra är att köpa några söta stolar som du ser här.

I detta superlita utrymme kan den här köksön förvara mjölkglas och muggar för dina små barn innan de går till skolan. Så de kan njuta av en snabb frukost innan de pluggar.

Smart DIY köksö

Smart DIY köksö
Dessa: clipgoo.com

Vi kategoriserar vårt nionde val som ett smart DIY-val eftersom du inte behöver köpa en specifik köksö. Denna köksö använder en förvaringsenhet i trä som fungerar som ett bord.

Annars kan du använda använt virkesförvaring i ditt hem för att skära ner på budgeten. Leta efter begagnat timmerförvaring om du inte hittar någon. Denna köksö kan användas som förvaring och förberedelseplats i köket.

Antik DIY köksö

Antik DIY köksö
Dessa: donpedrobrooklyn.com

Vi avslutar vår lista med en idé om skrotförvaring. Denna rekommendation uppmanar dig att återvinna oanvänt trä som köksö. Du kan måla minnet med blått som den här bilden visar.

Minnet känns så antikt och uppfriskande. Lägg en planka av trä på förvaringsutrymmet som blir bordet. Du kan sätta blommor på frukt. Med en uppsättning antika trästolar som denna kan köksön förvandlas till en minimatsalsset.

Check Also

Bruna sovrumsidéer

BRUN SOVRUM IDEEN – Brown producerar positiva utseenden som charmar många människor. Denna neutrala färg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *