Djärva geometriska kast

Djärva geometriska kast

Ungefär som fjärilsstolar, sittsäckar och uppblåsbara båtar är våningssängar några av de möbler som ett barn måste ha, men när du lämnar college är du aldrig 100 % bekväm att komma in och ut ur dem. Men när det kommer till våningssängar kanske du inte kan fly från dem så lätt. Våningsrum är en stapelvara i sjöhus, strandhus och andra sommarbostäder av en anledning: nödvändighet. Lyckligtvis har våningssängar utvecklats bortom de rangliga ramar och vingliga stegar som du kanske kommer ihåg från din senaste dubbeldäckare sovupplevelse. Anpassade våningssängar har nu allt från madrasser i full storlek till trappsteg till avskildhetsgardiner. Dessa drömska sovrumsutrymmen får dig att tänka om allt du trodde att du visste om våningssängar.

Anpassat näträcke

Våningssängar med vita räcken

Detta luftiga sovrum känns rent och fräscht med sin helvita färgpalett. Några genomtänkta färgklickar i hela rummet, inklusive gula accenter på sängkläderna och insidan av räckets spaljédesign målade Benjamin Moores påfågelblå, ger en lekfull touch till utrymmet.

Om House Beautiful

Barnvänlig design

Trappgardiner våningssäng

Om du har små barn och stegar och räcken på de flesta våningssängar (förståeligt nog) kan göra dig lite nervös. Men inte med den här versionen. Trappor leder till kojen som nås genom en barnvänlig välvd öppning. Dessutom bör ditt barn (och du) känna dig trygg med ett robust X-format räcke och gardiner.

Om Amy Berry Design

Snygga inbyggnader

blå stolar våningssängar zebramatta

Med våningssängar inbyggda i väggen i alkovstil, erbjuder detta vardagsrum gott om plats att koppla av. Lådor under den nedre britsen ger extra förvaringsutrymme och störtbågen gör det enkelt att skjuta undan stegen. En matta med zebratryck i mitten av detta sov-partyklara våningssäng ger en ungdomlig atmosfär, medan golvkuddar och ett par ljusblå stolar ger många alternativ för att sitta och slappa.

Om Brit + Co

ljuspunkter

Våningssängar Läsljusfönster

Problemet med många våningssängar är att minst en säng är för mörk, speciellt den nedre våningssängen. Inte så med denna våningssängvägg, genomtänkt designad med ett litet fönster i varje sovrum. När solen går ner kan boende vara uppe och läsa tack vare en vägglampa ovanför varje säng. Ännu bättre, varje säng har en avskildhetsgardin så att lamporna inte stoppar någon.

Om ELLE DECOR

Vuxenvänlig design

vit våningssäng fönsterplats

En av de saker som gör att vuxna tvekar att bo i en sovsal är förmodligen minnena från alla de gånger på college där de satt upp och dunkade huvudet i taket. Inte så med det här rummet. Med välvda tak är det mycket mindre troligt att du slår i pannan, och den exklusiva kustdesignen får dig inte att känna att du är i ett barns rum. Den bekväma fönstersitsen är helt rätt för eftermiddagsläsning eller sent på kvällen skvaller, och lådorna säkerställer att innehållet i eventuella weekendväskor inte spills över hela rummet.

Om HGTV

Djärva mönster

blått och vitt mönstrat sovrum

Ett djärvt målat chevrongolv och livfulla gardiner med fisktryck gör ett starkt uttalande i ett annars omärkligt sovrumsutrymme. Trots de djärva trycken känns utrymmet inte överväldigande tack vare den klassiska blåvita färgpaletten.

Om den dagliga fångsten

Vilken Loft-stil

Loft våningssäng modern ljusarmatur

Visst, den här sängen är inte din typiska våningssäng, men vi tycker att den passar eftersom det är ännu en paus från det stereotypa sovrumsutrymmet. Den lugna silvergråa och vita färgpaletten i kombination med de rena möblerna och den moderna taklampan gör detta till ett av de mest eleganta sovrum vi har sett.

Om huset av turkos

Check Also

Moderna ljusmakare

Om det finns en enda inredning som omedelbart kan förändra utseendet på ett rum, är …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *