Dubbla möbelidéer

Dubbla möbelidéer

Någon gång i våra liv kommer vi alla att bo eller ha bott i ett utmanande litet utrymme, men hur får du ut det mesta av utrymmet utan att offra fantastisk stil? Med några av dessa ofta förbisedda dubblettmöbelidéer kan du också omedelbart göra stor skillnad för att göra ditt dagliga liv ännu bättre samtidigt som du på ett smart sätt håller allt utom synhåll.

Sidobord i flera nivåer

Dubbla möbler idéer nivå konsolbord

Från konsoler i nivå med soffbord till konsoler med dold förvaring ovanför lådor eller skåpdörrar, du kan inte gå fel med att använda det extra utrymmet under för att lagra det du inte använder regelbundet. Och om du håller dig till öppna hyllor kan du även skapa dekorativa visningsvinjetter som du annars inte hade fått plats med.

Säng med förvaring under

dubbelarbete möbler idéer förvaringssäng

Håll regelbundet ditt sovrum snyggare genom att använda det döda utrymmet under din säng till din fördel genom att skapa lådor eller lägga till extra förvaring så att allt har sin egen plats. På så sätt vet du exakt vad som finns där utan att gissa.

Cabrio soffor

Dubbla möbler idéer konvertibla sittplatser

Även om bäddsoffor har kommit långt när det gäller komfort och stil, föredrar inredningsarkitekter på Décor Aid mer tidlösa, investeringsvärda plagg som regelbundet är lättare att njuta av, till exempel ett alternativ som kan lutas ned eller dras ut helt med liten ansträngning.

häckningsbord

Möbelidéer med dubbelt bruk

Dubbla möbelidéer kräver ofta möbler som är lätta att flytta utan att vara påträngande, och små häckbord är det och mer. Låt dig inte luras av deras lilla skala – de kan hjälpa till att pricka ett litet utrymme och är utmärkta för att lägga till extra ytutrymme om det behövs.

Vintage förvaringsväska

förvaringsväska för möbler för dubbelt bruk

Under årens lopp har dussintals kunder lagt till Louis Vuitton vapor-fodral till sina mest eftertraktade listor, och även om de representerar den ultimata förvaringslösningen, borde deras oförsvarliga kostnad göra att man dubbelt gissar varför de befinner sig i ett litet, utmanande utrymme.

Välj istället en mer minimalistisk känsla med ett alternativ i borstat rostfritt stål som hjälper till att bekämpa vardagsslitage och samtidigt få jobbet gjort.

En behändig barvagn på hjul

double duty möbelidéer barvagn

En dedikerad och väldesignad barvagn ger en känsla av vardagselegans till alla utrymmen, men ännu bättre när den är på hjul så att du enkelt kan flytta runt den för middagsbjudningar när det behövs.

Osmansk förvaring

Dubbla möbelidéer pall

Om du vill lägga till smarta förvaringslösningar i ett litet hem som inte kostar en förmögenhet och som inte går till spillo när du flyttar till ett större hem, är pallar en felsäker väg. Och om du inte belamrar dina fack med för många bitar, kan de också enkelt flyttas runt för att skapa konversationsområden när du ska underhålla.

En steghylla

Dubbla möbler idéer stege hyllor

En förvaringsstege är inte bara ett bra ställe att förvara dina favoritböcker på (om du inte är som på övervåningen i ditt badrum), utan den ger också ett elegant och praktiskt sätt att visa upp älskade samlarföremål, växter och till och med sängkläder utan att ta upp alltför mycket golvyta att göra anspråk på. Dessutom kan den enkelt vikas ihop när du behöver extra utrymme.

Arkitekturidéer för små utrymmen

Arkitektoniskt kan dessa tillägg vara mer av en njutning, men de är definitivt värda den lilla investeringen.

överliggande hyllor

Dubbla möbelidéer för badrum

En av de mest bortglömda döda utrymmena i ett hem när det kommer till att installera praktiska flytande hyllor är där människor oftast minst förväntar sig det – precis ovanför dem. Istället för att slösa bort det dyrbara utrymmet ovanför en dörr, använd det till din fördel med några praktiska hyllor för att lagra saker du inte alltid behöver, som extra sängkläder och sängkläder.

Utrymmesbesparande fickdörrar

dubbla möbelidéer fickdörrar

Det är nästan förbluffande att tänka på hur mycket bättre vardagen skulle bli om de tiotusentals lägenheterna i New York City på marknaden försågs med vettiga fickdörrar. Att installera fickdörrar är värt besväret och sparar värdefullt utrymme samtidigt som man undviker problem med trafikflödet.

inkvartering av inventarier

Dubbla möbler Möbelidéer

Även om vi inte föreslår att du spenderar en mindre förmögenhet på att installera anpassade inbyggda möbler, är anpassade möbler med platsbesparande förvaring som du kan ta med dig desto mer meningsfulla. Och om du flyttar till ett större utrymme bör du inte ha några problem med att skicka vidare dina anpassade enheter så länge de är designade för att vara tidlösa.

Transformerbara Extras

Dubbla möbelidéer förvandlingsbara detaljer

Du kan inte slå dubbla möbelidéer som lyfter fram briljant design, och denna skräddarsydda väggenhet med en dold frukostvrå med dolda pallar måste vara en av de stiligaste och mest inspirerande vi har sett på sistone. Den roterar och fälls helt enkelt, vilket frigör utrymme när den inte används.

Bilder via Pinterest

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *