Duplexkonvertering i centrum

Duplexkonvertering i centrum

Duplex skär downtown

Med katedralliknande tak, mycket naturligt ljus och en öppen, loftliknande layout, är Andrew McLaughlins duplex i centrum mycket önskvärt på New Yorks alltid konkurrensutsatta fastighetsmarknad. Rummet visades också nyligen i House Beautiful.

Duplex violinledning Fig

Det nyförvärvade utrymmet måste dock drastiskt uppgraderas för den konstälskande finansiella rådgivaren. Ett stort sovrum och trånga badrum var verkligen inte representativa för parets stilfulla livsstil.

Duplex Vitra stolar i centrum

McLaughlin anlitade Decor Aid, en revolutionerande inredningsfirma, för att planera rensningen av rummet och slutföra inredningen. Utrymmet måste vara både bekvämt och mycket funktionellt eftersom ägarna arbetar hemifrån.

Duplex maskulin sovrum downtown

Även om de inte använder spisen för ofta, älskar paret att underhålla och letade efter bekväma gångvägar i hela hemmet. Och ingenting kunde stå i vägen för den sanne kungen av slottet: Harper, en 10-årig bulldog.

Duplex cirkulär spegel i centrum

Under de kommande åtta månaderna skapades ett modernt, elegant och husdjursvänligt utrymme.

Duplex Phillip Jeffries i centrum

Genom att rensa köket och badrummen kunde Decor Aid skapa moderna, strömlinjeformade mönster med en svartvit palett. För att skapa ett uttrycksfullt golv uttryck placerades cementplattor i köket medan resten av loftet fick nypolerade trägolv.

flytande nattduksbord i centrum

För att ge mer ljus till sovrummet, ett stort innerfönster som ger naturligt ljus in i ett tidigare trist utrymme. För att ge utrymmet en mer industriell känsla har eldstaden kompletterats med cement och järn utöver trappans järnräcke.

Duplex master badrum i centrum

Helt nya möbler valdes för att utrusta rummet. En skräddarsydd valnötsbar erbjuder ett multifunktionellt utrymme som kan fungera som bar, buffé eller förvaring.

Downtown duplex tunnelbana kakel badrum

Lindsey Adelman-belysning, Vitra matstolar och Tom Dixon-mattor gav en chic, maskulin touch. Ett skräddarsytt område med Kravet-tyg är tillräckligt hållbart för Harper och tillräckligt bekvämt för att titta på TV.

Duplex betongplattor i centrum

Duplex tegelväggbar i centrum Duplex betongbadrum i centrum

Check Also

Inredningsstil samtida

Om du är förbryllad när du funderar på skillnaderna mellan modern och modern inredning, frukta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *