East Hamprtons Home Redesign

East Hamprtons Home Redesign

East Hamptons vardagsrum

De vackraste husen har en unik historia bakom sig. Detta fritidshus är för ett ungt par, man från Storbritannien och fru American, som behövde en modern uppdatering av sitt hem i East Hamptons, en speciell plats att välkomna sitt första barn. Den unga familjen arbetade med Décor Aid, en Manhattan-baserad inredningsdesigner som specialiserat sig på lyxig, prisvärd inredning.

East Hamptons vardagsrum

I samarbete med designern Alex Caratachea har detta East Hampton-hem förvandlats från trist och daterat till en elegant, lyxig tillflyktsort för en helt ny familj på tre. Inspirationen för detta projekt – modern stil från mitten av seklet, glamour och kontrasterande svarta och vita element. Genomgående i interiören målades väggarna ljust vita och listerna svarta. Det svartvita motivet som upprepades på trappor och dörrar var utgångspunkten för den coola och klassiska stilen i detta hus.

Talande vinkel för East Hamptons

Caratachea uppmärksammade detaljerna och lade till kvalitetsmöbler och tillbehör till mixen. I vardagsrummet bärgas en vintage tygsoffa av Miles Redd. Det färgglada tyget upptäcktes av Décor Aids designer via 1st Dibs, ett onlinenav för antika och moderna möbler. Tuftade fatstolar har omklädds i en mjuk grå färg. En svartvit patchworkmatta från ABC Carpet & Home ger en dos mönster under fötterna.

East Hamptons köksrenovering

Konsten som visades var från parets egen samling. Bitar från vänner som har sentimentalt värde.

Färgglada färger har tillbehörts för att komplettera husets färgglada soffa. En turkos vas av Jonathan Adler passar perfekt till den nyklädda soffans blå ton.

East Hampton sovrum

Det svartvita motivet fortsätter i husets kök. Något paret tittade entusiastiskt på. ”Jag älskar ett svartvitt motiv – det är ikoniskt! När Alex föreslog det blev vi så exalterade. Ur kvinnans synvinkel: ”Det började som en sann designlösning för ett hem som tyngdes av massor av lister och invecklade dörrar och valv.” För att hålla saker lätta och öppna gav Caratachea skåpen ett lager vit färg, och köksön har målats svart för en unik kontrast.

East Hamptons Kamin

Designen med hög kontrast fortsätter i gästtoalett. Klassiska svarta och vita plattor har introducerats, vilket ger en atmosfär från mitten av seklet. För fåfänga är beslutet att gå svart iögonfallande, vilket gör att element som fåfänga blandarna och den eleganta designen verkligen kommer fram.

För att rummet ska se sofistikerat ut visas vita sängkläder med bara en grå rand i badrummet. En chevrongardin fortsätter mönstermixen i detta moderna toalettrum. Det finns även mönsterbitar på korgen, perfekt för förvaring av tvätt och handdukar.

East Hamptons badrumsrenovering

Det stora sovrummet är den ultimata tillflyktsorten för föräldrar till ett litet barn. ”Min man, dotter och jag använder huset på helger året runt för att underhålla och koppla av tillsammans.” Och det här sovrummet är det ultimata mysiga rummet, med vita väggar och svarta detaljer i hela huset, men också varma trä. Träsängen med skarpa neutrala sängkläder gör att allt känns mysigt och sofistikerat utan krångel.

East Hamptons Master Bathroom

Ovanför sängen är ett färgglatt foto en nyckfull nick till det faktum att detta faktiskt är ett strandhus. ”Vi såg till att huset inte kändes som ett strandhus. Stränderna och vattnet omger oss och miljön talar för sig själv, så vi ville skapa en cool bohemisk atmosfär som kompletterade Montauks magi. ”

East Hamptons sängbord

Allt med detta hem härrör från parets önskan – att ha ett utrymme som känns modernt, fräscht och perfekt anpassat till deras familj. Med hjälp av Décor Aid lyckades de åstadkomma detta. Det är ett vackert hem där de verkligen kan spendera tid tillsammans.

East Hamptons Ferienhaus

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *