eldstadsidéer

eldstadsidéer

moderna Kminideen

Oavsett om du bor i Aspen eller Kalifornien går det inte att förneka den lugnande effekten av en mysig öppen spis, som drar alla i ditt hem tillsammans samtidigt som den ger värme och en glad anda. Och allteftersom säsongerna fortskrider tittar vi på 25+ briljanta eldstadsidéer som du kan använda för att få in mysig värme samtidigt som du tillför värde till ditt hem med vackra, praktiska designidéer för eldstäder.

För att inspirera dig frågade vi våra inredare och renoveringsexperter hur man hittar de bästa eldstadsdesignerna för ditt hem för de ultimata livsförbättrande tilläggen. Lita på oss, dessa snygga eldstadsidéer kommer säkert att inspirera dig att tända en brasa, ta en filt och krypa ihop.

Och vem säger att skönheten med en öppen spis bara ska avnjutas under de kallare månaderna? Vi serverar heta eldstadsidéer för att sätta en stilfull touch till ditt hem året runt.

speglad

Spegel spissidéer

När det kommer till eldstadsdesignidéer som säkerligen kommer att lägga till omedelbar glamour och extra värme, är en spegellindad öppen spis ett dramatiskt och prisvärt alternativ. Som sagt, om en fortfarande är utanför din prisklass, gör ett klassiskt uttalande genom att placera en rejäl, väldesignad, unik spegel ovanför din mantel för extra elegans.

ta ställning

Eldstadsidéer gör ett uttalande

När det kommer till meningsfulla eldstadsidéer, tänk utanför ramarna när du överväger placering, siluett och skala. Observera att utrymmet som visas här har en färgpalett som är lugnande, men den öppna spisformen ger den en lekfullt sofistikerad touch.

stocklagring

Förvaring eldstad idéer

För utrymmesbesparande, utrymmesbesparande eldstadsidéer, tänk på hur man förvarar nödvändiga verktyg och utrustning på ett attraktivt sätt för att lägga till den minsta rustika stil till alla rum. Vi gillar hur rummet som visas här har gott om förvaringsutrymme för stockar och ger utrymmet en grafisk kick.

Underskattat och minimalt

minimal Kminiden

Oavsett om ditt hem är minimalt eller inte, finns det något att säga om en enkel fasad för att dra ögonen till ditt nya tillskott snarare än dess särdrag. Om du letar efter idéer om tegelstenar som är minimala, kan du måla dem i ton för en elegant uppdatering.

Central placering

eldstad idéer placering

Centralt placerade eldstadsidéer är idealiska för nästan alla rum, ännu bättre när du kan placera möbler för enkla samtalsytor som håller gästerna varma och mysiga.

Skandinavisk enkelhet

Skandinaviska eldstadsidéer

Ta inspiration från skandinavisk design för ljusa och luftiga inredningsidéer för eldstäder. Gå i ton och håll den vit medan du lägger fårskinnsmattor och moderna möbler från mitten av århundradet runt den för att fullborda utseendet.

kabinkänsla

Skåp känsla eldstad design idéer

En rustik atmosfär perfekt för idéer om eldstad i tegel ger en känsla av intimitet och komfort till naturen och det organiska.

Smal och modern

samtida eldstadsidéer

Perfekt för nästan alla hem, elegant stiliserade eldstadsidéer kommer aldrig att gå ur stil och kommer sällan att behöva uppdateras i framtiden eftersom de ger ett tidlöst, sofistikerat tilltal till ett rum. Men om din nuvarande eldstad avviker mer från den klassiska eller utsmyckade, ta in minimal spisinredning för att mildra effekten av en mer komplicerad eldstad.

Uppfostrad

förhöjda eldstadsdesignidéer

Upphöjda eldstäder är ett modernare förhållningssätt till eldstadsdesignidéer och är bra om du har små barn eller vill spara utrymme så att du enkelt kan placera möbler under.

Genomarbetad och klassisk

klassiska eldstadsdesignidéer

Den mest tidlösa av alla eldstadsinredningsidéer, du kan inte gå fel om du håller saker klassiska. Ännu bättre om ditt hem har en mer övergångsstil.

bricka

Kakel eldstad designidéer

En mer grafisk och levande inställning till eldstadsidéer, kakel ger visuell effekt till ett rum samtidigt som det tillåter färg, mönster och lek.

Marmor

Idéer för öppen spis i marmor

Ett annat tidlöst tillvägagångssätt för eldstadsdesign: använd marmorens organiska ådror och fläckar till din fördel för en extra visuell kick.

Ölkrus

rustika eldstadsidéer i sten

Letar du efter smarta idéer om en eldstad i sten? Bli kreativ med idéer om en öppen spis i sten och välj överdimensionerade stenar placerade på unika och ovanliga sätt för att verkligen göra ett uttalande.

Tegel kan målas

designidéer för öppen spis i målad tegel

Att måla en eldstad i tegel är billigt och ett bra sätt att hålla din befintliga eldstad i tegel intakt. Att lyfta en ansiktslyftning av tegel tar liten eller ingen tid.

En bubbelskorsten

flytande eldstad idéer

Samtidigt som de framkallar andan av modern design från 1960-talet och mitten av århundradet, avger designidéer med svävande bubblor alltid en unik och tilltalande energi, som uppdaterar alla utrymmen med moderna egenheter.

antik känsla

antika eldstadsidéer

Ett annat bra alternativ om du letar efter eldstadsidéer som antingen passar sömlöst in i övergångsdesignen eller fungerar som en elegant källa för sammanställningar, du kan inte gå fel med en antikinspirerad eldstad så länge den ser välgjord ut.

rumsdelare

Rumsavdelare eldstad idéer

Att använda eldstadsdesign som rumsavdelare är perfekt för att dela upp stora gemensamma utrymmen med öppen planlösning. Det här är ett utmärkt sätt att skapa intima samtalsytor samtidigt som du binder samman delar av rummet och håller alla sidor varma.

Modernt från mitten av århundradet

Modern designidéer från mitten av århundradet

Modern design från mitten av århundradet är en av de mest bestående idéerna för att dekorera eldstäder. Det kräver antingen sten- eller kastanjefärgade träpaneler eller ett elegant bubbelalternativ för att harmoniskt återge designstilen.

Band

Bandet Kamin Idéer

Den modernaste av eldstadsidéer, eldstäder med smala band ger lite cool sci-fi till ett rum, känns alltid oklanderligt minimalt och tar upp minsta möjliga utrymme.

Smal och sömlös

snygga eldstadsidéer

För eldstadsdesigner som smälter in i ett utrymme istället för att ta över det, överväg att ta ett sömlöst tillvägagångssätt för konstruktion, hoppa över en mantel och dekorativa element helt och hållet.

Glas

Designidéer för eldstäder i glas

Inglasade eldstäder drar alla ögon till elden eftersom de är visuellt tilltalande och eleganta.

Eng

designidéer för smal spis

Smala alternativ ger perfekta eldstadsidéer i de minsta utrymmen och ger dem en inbjudande dekadens.

Täckt

täckt eldstad designidéer

Med barn och djur i släptåg, kan täckta eldstadsidéer för ditt hem vara avgörande för att hålla alla säkra och varma. Dessutom undviker du skräp genom att sprida din skorstensgrop.

Överdimensionerad

designidéer för överdimensionerad eldstad

För skala eldstadsidéer, lek med storlek och proportioner genom att gå överdimensionerade för att göra en storslagen gest om ditt utrymme är stort, eftersom en liten eldstad kan skjuta upp det.

Monokrom öppen spis

monokrom eldstad designidéer

Tonala eldstadsidéer hjälper till att integrera funktionen med omgivningen för ett rent och subtilt utseende utan att gå ur stil.

Gaskamin

idéer om gasspis

Gasspisidéer är bra när det är för mycket besvär att köpa, tända och rengöra ved eftersom de är mycket lättare att hantera även om de kan vara mindre kostnadseffektiva.

Öppen spis öppen spis

Designidéer för träspis

Om du letar efter charmiga eldstadsidéer kan du se hur söt en vintageinspirerad braskamin kan se ut i alla rum, men ännu bättre när den står i ditt kök.

öppen spis utomhus

Utomhus eldstad designidéer

Om du har blivit välsignad med ett gemensamt område som kulminerar i ett fantastiskt uteområde, överväg eldstadsidéer som också fungerar utomhus. En utomhuskamin tillför samma värde till ditt hem som en eldstad inomhus, och det är jättekul att skapa en öppen spisinredning utomhus för en idyllisk, rustik atmosfär.

Bilder via Pinterest

Check Also

Beste Innenarchitekten Manhattan

Wie können Sie in einer so riesigen und abwechslungsreichen Stadt wie New York City das …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *